torstai 2. toukokuuta 2019

Asukuvia Tallinnan satamasta

Kerroin teille aiemmin hieman terkkuja Tallinnasta ja tänään olisikin asukuvien vuoro! Kuvausolosuhteet eivät ehkä olleet parhaimmasta päästä, kun edellinen ilta meni porukalla juhliessa eli meille ei jäänyt kovin paljoa aikaa kuvauspaikan etsimiseen maissa. Satamasta löydettiin kuitenkin kauniita kivirakennuksia, joten miksipä ei - näissä kuvissa viehättää taustan rosoisuus ja tykkään varsinkin yhdestä kuvasta, jossa näkyy kadun vilinää sumeahkona taustalla. Tanja tosin mainitsi, että ihan kuin emme olisi saaneet samanlaisia kuvia tyyliin Taitokorttelilla Joensuussa, mutta josko tästä postauksesta silti huokuisi edes vähän reissutunnelmaa. Seuraavalla kerralla pitää varata rutkasti enemmän aikaa kuvaamiseen ja jättää yökukkumiset vähemmälle.

Asu_Minna_Parikan_kengilla

Pitsitoppi - BikBok
Kynähame - Noir Handmade / Leeloo
Laukku - DKNY
Korkokengät - Minna Parikka

Kuvat: Tanja Räty

Tallinnan_satamassa

Wetlook_hame_nyorityksella

Meillähän ei Tallinnan matka mennyt ihan niin kuin odotettiin, varsinkaan aikataulujen puolesta. Siitä tosin lisää myöhemmin - saatiin onneksi yhdet asukuvat, monia videoita ja muutamia fiilistelykuvia! Tämä asu oli päälläni siis Tallinnassa käydessä, jolloin päivä oli harmaatakin harmaampi. Edellisenä päivänä oli kyllä upea keli, mutta päivä meni pääosin autossa ja Silja Europan sisätiloissa.

Mahdollisesta tuulesta ei ollut tietoa laivasta käsin, joten varmuuden vuoksi laitoin kynähameen ja se olikin hyvä vaihtoehto niin kauan, kunnes pääsimme SuperAlkosta ostoksien kanssa ulos. Todella kapea wetlook- hame ei ollut paras valinta enää siinä vaiheessa ja voitte kuvitella, miten kuuma tuli kipittäessä katuja pitkin pinnoitetulla hameella. Kehuja hame kyllä saikin, mutta loppumatkasta ei kehutkaan hymyilyttäneet enää, vaan olin iloinen päästessämme hyttiin lepäämään!

Tallinna_asukuvat-6

Minna_Parikan_pupukengat

Minulla oli pitkästä aikaa jalassa nämä Minna Parikan satiinipuput, näitä en talvella yleensä käytä ja keväällä vasta sitten, kun piha on kuiva. En kyllä tiedä, mitä ajattelin kenkien kanssa tämän reissun osalta, sillä kaikki kengät olivat eri värisiä ja niiden yhdistäminen asuihin tuntui hankalalta. Pakkasin kamat vasta aamulla mukaan ennen lähtöä, niin on voinut aamukoomassa käydä kämmi matkalle pakkaamisen kanssa. Mustan kanssa kyllä sopii kaikki, mutta tämän asun kanssa ehkä yhdistäisin myös jotain muuta punaista laukun kanssa tai smaragdinvihreää kenkien kaveriksi. Jotain yhtenäistä tähän asuun kaipaisin, vaikka muuten tämä on todella kiva ja tuo puuvillainen pitsitoppi on suosikkini kesäisin.

Satin_bunnies_Minna_Parikka

DKNY_olkalaukku

Minna_Parikka_Blanche_kengat

Nämä Minna Parikan Blanchet olisivat sopineet myös toisen mukana olleen hameen kanssa, mutta kuvaan myöhemmin sen uuden ompelemani kukkahameen tänne blogiinkin. Kaipasin puuvillaista highlow- helmaista hametta ja sellaisen ompelinkin tovi sitten, kun sopiva kangas löytyi.

Tämän enempää tällä suunnalla ei olekaan mietteitä tähän asuun tai Tallinnaan liittyen, vaan työasiat ja opiskelut valtaavat mielen. Palataan piakkoin taas blogin pariin, tänne on mukavasti tullut myös uusia kävijöitä viime päivinä - kiitos ja tervetuloa!

Asukokonaisuus_hameella

Asu_Noir_Handmade_kynahameella

Minna_Parikka_satiinipuput

4 kommenttia:

 1. Ai että kun kävi naurattaa toi oma kommentti tuolla välissä �� mutta hei meillä oli ihan huippuhauskaa joten muusta viis ����

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, toi oli niin hyvä :D :D Reissu ei vastannut odotuksia lähes ollenkaan, mutta oli ihan älyttömän hauskaa! <3 ^^

   Poista
 2. Ihania kuvia! Kiva, että teillä on ollut hauska kuvausmatka. Nyt kun katsoo mittaria ja ulos, ei voisi ajatellakaan muuta kuin toppatakki ja talvisaappaat. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Pihla! :) <3 Oli kyllä hauska reissu, ei ollut ainakaan liikaa paineita. :D Sanoppa muuta, täällä myös mies kävi aamulla lumityöt hoitamassa, yön aikana tuli vielä lisää lunta. Onneksi toisessa autossa on vielä talvirenkaat... Toivottavasti sulaisivat nopeasti! ^^

   Poista

Muistathan hyvät käytöstavat kommentoidessasi!:)