tiistai 7. toukokuuta 2019

Rehelliset kuulumiset ja asu nahkavaatteilla

Luin jo pidempi aika sitten Julia Toivolan blogista kuulumisia ja nyt tuntuu olevan sopiva hetki myös omien kuulumisten kertomiselle. Kysymykset olivat todella hyviä ja pyrin vastaamaan näihin kattavasti tämän hetken tunteiden mukaan. Toivottavasti pidätte kuulumisten lukemisesta, näihin kysymyksiin oli mukava vastata ja kyllähän nämä tuovat hieman tarttumispintaa blogiin kuin blogiin! Lumisemmat asukuvatkin sopivat tähän väliin, sillä tänne satoi ihan kivasti lunta viikonloppuna ja edelleen maa on lumen peitossa.

Kotimainen_nahkatakki_ja_hame

Nahkatakki - Rokita
Nahkahame - Rokita
Sukkahousut - DIM
Toppi - H&M


Mitä oikeasti kuuluu?

Hmm, stressintäyteistä elämää tällä hetkellä, sillä ammattikorkeakoulussa jakso on loppumassa ja kesäopinnot alkamassa. Samaan aikaan myös töissä on kiirettä häiden, valmistujaisten ja muiden kinkereiden takia, mutta aikatauluttamalla pitäisi saada kaikki handlattua hyvin. Muuten menee hyvin, tasaista perhe-elämää ja sopivassa suhteessa myös omaa aikaa. Blogille ja kuvaamiselle toivoisin enemmän aikaa. Tuntuu, että elämä on tasapainossa.


Mitä tapahtuu työrintamalla?

Juhlakausi on yleensä kiireisin aika vuodesta, joten töitä riittää mukavasti ja myös blogitöitä on enemmän. Hääpuku- ja juhlakausi on jo hyvässä vauhdissa, on ollut ihanaa suunnitella ja kaavoittaa tämän vuoden juhlapukuja ja valmistujaisasuja! Myös ensi vuodelle on jo muutamia hääpukuvarauksia tullut, eli pääsen toteuttamaan uniikkeja pukuja ensi vuonnakin. Asiakkaat ovat olleet niin erilaisia, että pääsen haastamaan itseäni niin kaavoituksen kuin itse ompelutyönkin osalta. Olen saanut myös blogin kautta todella paljon erilaisia yhteistyö- ja kumppanuusehdotuksia, joista olen lähtenyt vain muutamaan ehdotukseen, jotka sopivat blogiini ja joista molemmat osapuolet hyötyvät. Blogiyhteistöitä tekisin mielelläni enemmänkin, jos yritys ja blogini sopisivat hyvin yhteen. :)

Kellotettu_nahkahame_poronnahkaa_Rokita

Pinkkimusta_nahkatakki


Parisuhde / perhe / ystävät?

Täällä odotellaan syksyistä 7-vuotishääpäivää ja olemme olleet kohta noin kahdeksan vuotta yhdessä. Eli kyllä, hyvin menee parisuhteessa ja meidän perheellä muutenkin. Olen todella iloinen, että meillä on hyvä turvaverkko mieheni suvun puolella. Ystäviä olen viime aikoina nähnyt enemmän työn merkeissä tai työmatkoilla, mutta yritän nyt keväällä nähdä kaikkia kunnolla myös vapaalla ollessani. Onneksi kuitenkin tärkeimmät ja läheisimmät ystäväni ymmärtävät, jos aikataulut menevät liian tiukille töiden ja opintojen kanssa! Tällöin joustoa löytyy onneksi puolin ja toisin niin aikataulun, ajomatkojen ja tapaamispaikan kanssa - ystävyys on aina kahden (tai useamman) kauppa. Toivon kovasti, että saamme yhden tietyn porukan kasaan tässä lähikuukausina, mutta keväällä usein on kaikilla kiirettä. Katsotaan miten käy!

Kotimaiset_nahkavaatteet_rokita

Matkat?

Tänä vuonna piti mennä porukalla Espanjaan, mutta se siirtyi eräästä jutusta johtuen ja nyt mietiskellään milloin mennään. Ja millä porukalla? Syksyssä voisi olla ideaa, mutta saa nyt nähdä. Ainakin Virossa tai Latviassa voisi käydä autoreissulla, joskin Lappi kiinnostaisi myös. Olisi ihana päästä tutkimaan Espanjan pikkukyliä ja kaupunkeja autoillen, ehkäpä aikuisten kesken. Toisaalta viimeksikin reissu meni aika hyvin lapsen mukana olosta huolimatta, mutta voisi olla ehkä vähän rennompaa ja vapaampaa (lue: ei turhaa hätäilyä lapsesta) lapsen jäädessä hoitoon siksi ajaksi. Myös vaativammat vaellusreissut onnistuisivat helpommin, jos lasta ei tarvitse kantaa kaikkien haastavien kohtien yli. Eli ööh, ei mitään havaintoa vielä mitä tehdään ja milloin tehdään. Tai edes sitä, milloin pidän loman. Antin loma on kyllä selvillä, mutta itse katson omani työtilanteen mukaan ja niin, että osa olisi samaan aikaan.


Harrastukset / hyvinvointi?

Hah. Suoraan sanottuna ärsyttää, että jätin tanssitunnit tältä keväältä pois - nämä olivat päällekkäin luentojen kanssa, joiden osallistumispakosta ei ollut tietoa. Loppujen lopuksi yksi kurssi alkoi huomattavasti myöhemmin ja toista en ottanut tälle keväälle, eli turhaan jätin tanssitunnit väliin. Osaa kolmannen aineen luennoista ei pidetty. Kesken kauden en kehdannut hypätä tanssitunneille mukaan hidastamaan muita, eikä Joensuussakaan ole näitä tanssitunteja huhtikuun jälkeen ollenkaan. Tämä vaikuttaa huomattavasti hyvinvointiin ja toki siihen, että ei pääse harrastamaan ryhmäliikuntaa aktiivisesti niissä lajeissa, jotka kiinnostaa. Tanssi kiinnostaa paljon enemmän kuin lenkkeily tai sali. Muuten olen huolehtinut hyvinvoinnista ihan ookoosti, pientä viilaamisen varaa on, mutta pitäähän sitä välillä hemmotellakin itseään totaalikieltäytymisen sijaan.

Asu_nahkahameella

Inspiroi eniten/vähiten?

Tällä hetkellä eniten inspiroi luonnonvalo, kosmetiikka ja liukuvärjäykset vaatteissa, esimerkiksi tyllihameissa. Blogiin kuvaaminen inspiroi myös paljon ja lisäksi mieli halajaa jotain herkkää ja kaunista vaatteiden sekä kenkien osalta. Vähiten tällä hetkellä inspiroi negatiivisuus, tahallinen oman elämän hankaloittaminen ja siitä valittaminen kaikille, jotka jaksavat kuunnella. Näiden lisäksi myös turhanpäiväisten asioiden ylianalysointi, kuten emojiin tai johonkin sanaan tarrautuminen keskellä lausetta, on turhaa ja vie aikaa, energiaa sekä huomiota oikeasti merkityksellisiltä asioilta.


Tällä hetkellä syön/katson/luen?

Söin juuri aamupalaksi ananasmurskaa, päivällä ruoaksi syön Kung Po:ta. Kolmas aamukahvi ja reilu litra vettä tekisi hyvää näin aamusta, vieläkin väsyttää. Katson tällä hetkellä Blindspottia, Dynastiaa ja Riverdalea. Edellinen lukemani kirja loppui hetki sitten ja nyt mietin, ostaisinko jonkun uuden kirjan vai aloittaisinko lukemaan Egyptin historiaan liittyvää kirjaa?

Spring_look_fashion_2019

Mitä odotan?

Hmm. Varmaan kesää? Olisi kivaa, jos kesä olisi tänä vuonna suht lämmin ja mahdollisimman vähäsateinen. Täällä on edelleen lunta maassa, kun viikonloppuna tuli reilut 15 senttiä lisää. Toivon myös, että asiakkaita riittää tänä vuonna yhtä hyvin kuin aiempina vuosina! Ja toki odotan, että saamme Sallan kanssa kuvattua valmistamiani vaatteita jossain upeassa miljöössä. Mielessä oli yksi tietty paikka Outokummusta, mutta saa nähdä mennäänkö sinne kuvaamaan vai jonnekin muualle.

Mitäs teille lukijoille kuuluu? Onko teillä vielä lunta? 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Muistathan hyvät käytöstavat kommentoidessasi!:)