perjantai 24. toukokuuta 2019

Kiinteyttävä ampullikasvohoito / Lavera Firming Treatment- ampullit

Lavera Firming Treatment- ampullit olen saanut blogin kautta testattavaksi ja postauksen lopusta löytyy kaksi mainoslinkkiä, jotka ovat tähdellä (*) merkattuja. 

Luonnonkosmetiikkapäivässä pääsin tutustumaan tämän kesän uutuuksiin ja yksi parhaimmista sekä mielenkiintoisimmista asioista siellä oli ampullit. Laveran uutuutena tulleet ampullit sisältävät kaksifaasisen tehohoidon, joka aktivoituu ampullia ravistamalla. Lasiampullit ovat helppoja kierrättää ja ampullin avaaminen onnistuu pakkauksen mukana tulevalla työkalulla. Seitsemää ampullia voit käyttää päivittäin tai ylläpitävänä hoitona kerran viikossa. Green Lift Complex- seos lupaa auttaa ihon omaa kollageenin tuotantoa, häivyttää iän merkkejä ja tehdä ihosta pehmeän sekä kimmoisan.

Lavera_seerumi_kiinteyttava_tehohoito

Lavera_ampullit_seerumi-6

Lavera_ampullit

Tehohoito tulee levittää ennen seerumia, mutta jo pelkästään yhden ampullin jälkeen iho on todella pehmeä ja kimmoisa. Iho näyttää kirkkaammalta ja aamuturvotus kasvoista lähtee huomattavasti nopeammin, kun tämän levittää kasvoille heti heräämisen jälkeen. Tämä toimii hyvin myös pikafreesauksena, mikäli pitää saada nuupahtanut olemus virkeämmäksi mahdollisimman nopeasti.

Ampullia ravistetaan ensin, jonka jälkeen työkalun avulla katkaistaan pieni yläosa ampullista pois. Tämän jälkeen ampullin sisältö valutetaan kädelle, josta se taputellaan kevyesti kasvoille. Lasireuna jää välillä aika teräväksi eli missään nimessä ei saa ravistaa ainetta ampullista suoraan kasvoille! Ampullin lasin voi käytön jälkeen kierrättää.

Lavera_two-phase_firming_treatment

Tuote on suunnattu hieman itseäni vanhemmille, mutta tämä toimii kyllä hieman alle 30- vuotiaillakin hyvin. Tykkäsin todella paljon tästä, käytin tätä aluksi päivittäin joskus maalis-huhtikuun tienoilla ja sitten loput ampullit käytin noin viikon välein. Parasta ampullin käytön jälkeen oli ihon pehmeys, sileys ja sellainen kiinteä tunne sekä kasvoilla, leuan alla ja kaulalla. Tätä voisin ehdottomasti ostaa uudelleenkin ja minusta tämä olisi kiva idea myös lahjaksi, mikäli saaja tykkää kokeilla uutuuksia ja hemmotella itseään. Pakkaus on kaunis violetinsävyinen, kuten muissakin Firming- ja Green Lift Complex tuotteissa. Ampullit ovat vegaanisia ja NaTrue- sertifioituja.

Erittäin mielenkiintoinen uutuus Laveralta - lasiampullit ja ampullit yleensäkin ovat aika pinnalla nyt kosmetiikassa. Tehohoidoista ja erilaisista pidemmistä kauneusrutiineista tulee luettua lähes päivittäin, nyt kokeilin itsekin ja tätä kyllä kannatti kokeilla kotona tehtävän Cattier Parisin hemmotteluhoidon lisäksi! Ampulleja en ole itse aiemmin käyttänyt kauneudenhoidossa, mutta olen käyttänyt unettomuuteen sellaisia lisäravinneampulleja joskus vuosia sitten. Mielenkiinnolla seuraan, millaisia ampulleja markkinoille onkaan tulossa.

Lavera_ampullit_seerumi

Lavera_kiinteyttava_tehohoito

Lasiampullit saat noin 20 eurolla Hyvinvoinnin Tavaratalosta* ja NHS- verkkokaupasta. Hoidon vaikutusta voit ylläpitää myös muilla Laveran Firming- tuotteilla (esimerkiksi seerumeilla), jotka löydät täältä*.

Oletteko te lukijat kokeilleet ampulleja kauneudenhoidossa? Mitä mieltä? Suosituksia?

2 kommenttia:

  1. Mä myös tykkäsin näistä ihan hurjana ja olin aivan äimistynyt tehosta! Tosi mielenkiintoista seurata, tuleeko näistä ampulleista isompikin juttu lähitulevaisuudessa. Kuten sanoitkin niin pikafreesauksena toimivat erityisen loistavasti. Jos sattuu ilta venähtämään niin tietää mikä pelastaa seuraavan päivän naaman :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, sanoppa muuta! :O Teho on näissä kyllä uskomaton, ihan jo ensimmäisen ampullin jälkeen. Muutamilta brändeiltä on jo näitä ampulleja tullut, saa nähdä miten monet lähtee kehittelemään näitä. :) Mie ihmettelin kanssa, kun ilta venähti ja aamulla ampullin kasvojen laittamisen jälkeen näytti, kun ei olisi ollut viihteellä ollenkaan. Pelastaa todellakin seuraavan päivän naaman ja saa näyttämään virkeämmältä kuin ennen illanviettoa. :D

      Poista

Muistathan hyvät käytöstavat kommentoidessasi!:)