maanantai 18. marraskuuta 2019

Pinkki villakangastakki ja ihanan sumuiset asukuvat

Täällä ollaan taas blogin parissa, viime viikko menikin aika pienellä postausmäärällä. Pidin vähän vapaatakin, sillä tuntuu että pitäisi ehtiä joka suuntaan ja lähdinkin perjantaina kavereiden kanssa ulos. Oli ihana viettää aikaa ihan aikuisten kesken ja nähdä ystäviä, joihin ei ole tullut törmättyä pitkään aikaan - harvoin tulee baareissa käytyä ja yleensä kavereihinkin törmää kaupungilla baarien sijaan. Instan stoorissa kerroinkin enemmän perjantaista, pari videota tuli julkaistua illan tarjoiluista, mutta muuten puhelin pysyi visusti laukussa. Olen nauttinut näistä ihanan sumuisista päivistä viime aikoina, on niin kaunista ja miten raikas ilma tulee sumun myötä!

Yksityiskohdat-paivan-asu-4

Villakangastakki - Ril's
Toppi - Esprit
Hame - Rokita
Kaulakoru - Mine Güngör
Laukku - Cobblerina
Nilkkurit - Fuzz

Koko-musta-asu

Perjantain juhlimisen jälkeen viikonloppu menikin levätessä, perheen kanssa, lapsen serkun synttäreillä ja muksun kanssa olemisen merkeissä. Väsymys oli kyllä jäätävä, mutta onneksi viikonloppuna ehti levätä kunnolla! Perjantaina asuni oli vähän samankaltainen kuin tämä, mutta jonkin verran eroavaisuuksia oli. Väsymyksestä huolimatta viihteellä käyminen teki hyvää, kuten esimerkiksi tanssitunnit tai muut tekemiset ihan itsekseen - varsinkin nyt, kun tällä viikolla olen enemmän muksun kanssa kaksin miehen työvuorojen takia. Itse ainakin olen parempi vanhempi, kun saan olla välillä itsekseni ja lähteä vaikkapa kavereiden kanssa jonnekin. Kaikilla vanhemmilla on muitakin rooleja elämässä, kuin pelkästään äidin tai isin roolit, eikä niitä toinna unohtaa hyvinvoinninkaan takia.

Yksityiskohdat-paivan-asu-3

Cobblerina_rusettilaukku-2

Tumma-asu

Kasvokuva-usva

Olo on viikonlopun jäljiltä tyyni ja onnellinen, joskin nyt palataan taas arkeen kiinni ja palataan teollisuuskoneiden ääreen. Olo on myös aika inspiroitunut niin töiden, kuin bloginkin osalta ja saa nähdä miten ehdin tällä viikolla tehdä sisältöä tänne muiden puuhien ohessa. Inspiraatiota ainakin riittää, mutta työt ja opiskelut menevät tällä viikolla somehommien edelle. Tasapainottelua ja aikatauluttamista siis, eiköhän täällä sentään muutamat hetket liikene blogillekin.

Cobblerina_rusettilaukku

Cobblerinan-laukku-ja-asu

Yksityiskohdat-paivan-asu-2

Ril's-villakangastakki


Asukuva-sumuisessa-maisemassa

Fuzz-nilkkurit

Kotimainen-nahkalaukku-Cobblerina

Asukuvat-sumussa

Tämä asu on ihanan arkinen, toppikin löytyi pitkästä aikaa tuolta kenkä- ja vaatehuoneen syövereistä, kun viimeinkin alkaa olla vaatteet hyllyillään. Tilaa jäi jopa yli, joten voi olla, että siirrän myös loput vaatteeni sinne ja sitten jäisi kodinhoitohuoneeseen yksi iso kaappi ylimääräiseksi. Seuraavaksi alamme rakentaa kenkärimoja vaatehuoneeseen, jotta saadaan lisätilaa säästettyä ja vaatehuoneesta toimiva rekkeineen päivineen.

Laitoin joitain pitkään käyttämättä olleita vaatteita pesun kautta hyllyille menemään ja mieheni kyseli, että onko nämä niitä blogin kautta saatuja vaatteita, joita tuli tovi sitten? "Juu ei, nämä on niitä mitkä on remontin ajan olleet vaatehuoneessa alimmaisina...". Jep. Josko näitä tulisi sitten käytettyä useammin ja on kyllä ihana seurata, kun tavarat alkavat löytää remonttien jäljiltä paikkansa! Löysin myös muutaman hukassa olleen paidan ja mekon, siellähän ne sulassa sovussa vaatehuoneessa rekin alla olivat.

Fuzz-nilkkurit-3

Fuzz-nilkkurit-asukuvissa

Paivan-asu-tyyliblogi-10


Toivottavasti myös teillä siellä ruutujen toisella puolella on ollut mukava viikonloppu tai ainakin inspiroiva maanantai! Ihanaa viikkoa, palaillaan taas pian blogin ääreen.

6 kommenttia:

  1. Mulla ei oo koskaan ollut fiilistä kuvata sumuisella säällä, mutta hitto vie kuinka upeita kuvia nää on ja inspistä tuli heti ihan kyllä kokonaisuuden kuin taustankin suhteen! Huiput kuvat siis ;) Nyt ei vaan asukuvailu oikein onnistu varmaan hetkeen ja ei oo niin helppo enää lähteä kuvaamaan, kun mies on yleensä kuvaaja ja vauva on vielä niin pieni. :<

    Kyllä mä oon myös sitä mieltä että pitää muistaa oma hyvinvointi ja viihtyvyys - silloin lapsetkin voivat paremmin, kun vanhemmatkin muistaa ottaa sitä omaa aikaa. Katsotaan milloin sitä itse raaskii jättää pikkuisen vähän pidemmäksi aikaa, kun vasta on äidiksi tullut :D Ripsihuollon ja kampaajan varaaminenkin tuntui nyt ihan kamalalta ajatukselta, mutta kyllä sitä vaan on pakko itsestäänkin huolehtia ja tehdä vähän niitä mieleisiä juttuja, että jaksaa. Ja kyllähän tuo mies pärjää vauvelin kanssa hyvin :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon Kata! <3 Mie rakastan sumuisia aamuja ja päiviä, usein kuvista tulee tosi kivoja sumuisella säällä. Tosin näissäkin näkyy, että välillä sumu sakeni tosi paljon ja välillä hävisi lähes olemattomiin. :) Mie muistan kans, et ei ollu kovin iisi kuvailla vauvan ollessa pieni - vähän säätöä, kun ei voi kovin kaukana olla ja kuitenkin talvella on pimeää jo aikaiseen. Josko otetaan yhdessä kuvia, jahka nähdään? <3

      Ehdottomasti - moni unohtaa tämän vauva- aikana, vaikka ihan yhtälailla ne miehetkin pärjää lapsen kanssa, jos annetaan vaan mahdollisuus olla isä ja mukana arjessa. Molempien pienihän hän on. <3 :) Kannattaa pitää omasta hyvinvoinnistaan huolta ja ulkoilla yms, ettei ihan mökkihöperöidy vauvan kanssa. :) Tekee ihan hyvää tehdä muutakin jaksamisen ja hyvinvoinnin takia, vaikka en meinannut itsekään raaskia aluksi olla erossa vauvasta.

      Poista
  2. Ihania kuvia, sumu kyllä luo kivan tunnelman niihin! Ihanasti piristää tuo takki mustaa asua. :) Mulla on muuten sama kaulakoru mutta semmoisena lasinvärisenä, se on ihana.

    Mistä nuo sukkahousut ovat? Tosi kivat! Tuntuu, että ostan aina tylsiä perusmustia sukkahousuja, kiva olisi saada vähän vaihtelua.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon, sumu luo kyllä ihanaa tunnelmaa kuviin! :) Värikkäissä villakangastakeissa ja nahkatakeissa on sitä jotain, varsinkin kun syksyllä ja talvella tulee pukeuduttua tummempiin vaatteisiin. Joo, tuo kaulakoru on aivan ihana, lähti heti mukaan kun myyjä näytti tämän! Aivan ihana sävy.<3

      Aa, mie oonkin unohtanut merkata nuo sukkahousut - nuo ostin Kuopion Sokokselta, siellä oli alessa näitä sukkiksia. Muistaakseni DIM fashion / DIM merkin sukkikset ovat. :) Olisi pitänyt ostaa useammat, nämä ovat ihanat! <3 Ulkomailla jos liikut, niin kannattaa tsekata Calzedonian ja Oroblun sukkiksia, jälkimmäisiä saa tilattua Italiasta myös ja toimitus on nopeampi kotiovelle, kuin Suomen sisältä tilattuna. Sokkarin valikoimasta myös muut DIM ja Hudson- merkin sukkiksista löytyy erikoisempia malleja. ^^

      Poista

Muistathan hyvät käytöstavat kommentoidessasi!:)