maanantai 11. marraskuuta 2019

UpCirclen seerumi kosteuttaa ja kiinteyttää ihoa

*UpCircle kasvoseerumi saatu blogin kautta pr- näytteenä ja mainoslinkin tunnistat kahdesta (**) tähdestä.

Olen käyttänyt kahvikuorintaa vartalolle ja kasvoille siitä lähtien, kun UpCircle (ennen Optiat) tuli markkinoille kahvituotteillaan. UpCircle kerää Lontoon kahviloista ainesosia, jotka menisivät muuten roskiin ja tuotteissa käytettäviä kukkaisöljyjä saadaan esimerkiksi kukista, jotka jäävät juhlien jälkeen ylimääräisiksi. Kahvikuorinta on vienyt sydämeni jo ajat sitten ja on pysynyt vakituisessa käytössä ensimmäisestä kokeilemisesta lähtien - mutta miten kävi kahviseerumille, joka lupaa kosteuttaa ja kiinteyttää ihoa?

UpCircle_kasvoseerumi_kasvooljy

UpCircle_kasvoseerumi_kahvi

Kasvoseerumissa on käytetty 100% luonnollisia ainesosia ja 98% on luomua, kuten kahvi-, jojoba- ja ruusunmarjaöljyjä. Kuten aiemmin olen täällä blogissa kertonut, niin laadukkaan kasvoöljyn tunnistaa siitä, että siinä on useita eri öljyjä ja tämä seerumi koostuu lähes täysin pelkistä öljyistä. Seerumi lupaa tehostaa kollageenin tuotantoa, häivyttää pigmenttiläiskiä, kirkastaa ihonsävyä ja ravita ihoa.

Tuoksu on aika mieto - ihanan kahvimainen ja "kukkamainen", raikas ja intensiivinen olematta liian tuhti. Kahvin tuoksu ei ole yhtä vahva kuin kuorinnassa, vaan tuoksutellessa tulee kuin häivähdys maukkaasta kahvista. Kahvifanille tämä on loistava, itse ainakin nautin kahvin tuoksusta myös tämän seerumin kanssa. Seerumi on öljymäistä kuten arvata saattaa, mutta se ei jää iholle sellaisena rasvaisen tuntuisena, vaan imeytyy nopeasti ja jättää terveen hehkun kasvoille. Seerumia pitäisi käyttää ohjeen mukaan aamuin illoin, mutta en ole ihan varma onko öljy liian tuhti aamuin illoin käytettynä? Ainakin tähän vuodenaikaan taitaa olla vielä vähän liikaa, mutta pakkasilla iho kaipaakin kosteutusta enemmän, kun iho kuivuu olosuhteiden takia. Olen käyttänyt tätä pääosin iltaisin ja aamuisin olen laittanut toisen brändin ihoa rauhoittavaa seerumia ja kosteusvoidetta ennen meikkaamista.

UpCircle_kasvoseerumi_kahvi-4

Ihon sävy todellakin kirkastuu seerumin käytön aikana, pigmenttiläiskistä en osaa sanoa, kun niitä minulla ei ole. Tämä kosteuttaa todella hyvin kuivaa ja herkkää ihoa eli sopii varsinkin niihin päiviin, kun iho tuntuu rutikuivalta ja samealta. Talvella tämä on varmasti täydellinen kasvoseerumi, sillä ainakin minulla iho ärtyy ja kuivuu pakkaskeleillä todella paljon. Loppukesän ja syksyn mittaan olen käyttänyt tätä kuin tehohoitona kosteuttamaan ja tuomaan hehkua iholle, kun iho sitä kaipaa.

UpCircle_kasvoseerumi_kahvi-6

Mitä taas kiinteyttämiseen tulee, niin iho tuntuu ihanan napakalta. Vaikutus on sama kuin tässä Laveran ampullikasvohoidossa eli iho on napakka, hehkuva ja sileä kuin vauvan peppu. Tuntuu, että kasvot saavat "ryhtiä" säännöllisemmässä käytössä ja kasvot näyttävät terveemmiltä. Eli vaikuttaa kyllä, että tämä kiinteyttää ja auttaa ihon omaa kollageenin tuotantoa. Myös kaulan ja dekolteen iho tuntuu napakammalta, joka on todella positiivinen juttu - kuiva iho rypistyy helpommin ja juonteita näkyy helpommin, joten tämän ikäisenä on jo hyvä alkaa huolehtia ihosta entistäkin paremmin. Napakka, kimmoisa iho saa kasvot, kaulan ja dekolteen näyttämään freesimmältä.

Kasvoseerumi** oli erittäin positiivinen yllätys, plussaa luomusta, vastuullisuudesta, eläinkokeettomuudesta, kierrätettävyydestä ja hukka-ainesten hyödyntämisestä. Vaikutus kasvoöljyllä on lupausten mukainen ja tätä voisi käyttää myös tehohoitona silloin tällöin! Öljy sopii mielestäni ihan teini-ikäisistä lähtien kaikenikäisille.

UpCircle_kasvoseerumi_luomukosmetiikka


Käy ihmeessä myös tutustumassa aiempiin teksteihini kahvikuorinnoista kasvoille ja vartalolle;

Kahvikuorinnan ja kukkaisöljyjen täydellinen kombo - Kahvikuorinta kasvoille

Tämän vuoden parhaimmat kosmetiikkatuotteet - top 10+1

Loistava kahvikuorinta herkkäihoiselle

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Muistathan hyvät käytöstavat kommentoidessasi!:)