keskiviikko 6. marraskuuta 2019

Päivän asu - Ötökkäpaitaa ja Wetlookkia

Syksyisiä asuja on vielä parit kappaleet, mutta sen jälkeen kuvaillaankin todennäköisesti lumisissa maisemissa. Tarkoitus oli palata tänään vähän asiapitoisemmalla postauksella, mutta koska heräsin tänään klo 4:35, niin se saa jäädä toiseen kertaan. Vähän kevyemmällä asupostauksella siis mennään tänään!

Asu-wetlook-hameella-ja-t-paidalla

T-paita - Monton
Wetlook-hame - Noir Handmade
Korkokengät - Minna Parikka
Laukku - Furla

Kuvat; Tanja Räty

Otokkapaita-Monton_fashion

Furla-Candy-Bright-pink-4

Asu-wetlook-hameella-tyyliblogi

Minna-Parikan-Kengat

Tämä asuyhdistelmä pyöri aika monesti mielessä, ihan näiden vaatteiden kontrastien takia ja nytpä se on kuvattukin päällä. Tässä paidassa rakastan kuvioita ja niissä olevia tummempia yksityiskohtia, jotka ovat kuin pikkuruista koholla olevaa helmeä. Montonin ihana ötökkäpaita on malliltaan niin tavallinen ja väljä, että jotenkin miellytti ajatuksena yhdistää se tähän tiukkaan wetlook- hameeseen, joka on muutenkin aika erilainen tyyliltään. Toinen vaatekappale on todella peruspaita kohokuvioisia ötökkäkuvioita lukuunottamatta, kun taas hame on seksikkäämpi ja myötäilevä.

Wetlook-kangas on sen verran ohutta, että napakorut ja alusvaatteet näkyvät usein läpi, eli en saanut paidan helmaa mitenkään järkevästi hameen sisälle. Väljässä paidassa matskua on vähän ylikin, joten helma hameenkauluksen sisällä ei toiminut ja kietaisin ylimääräiset paidan helmat taas ponnarilla kiinni. Hieman lyhyempänä tämä olisikin voinut toimia niin kuin ajattelin, mutta ei ole ollenkaan paha näinkään, vaikka yleensä käytän paljon istuvampia paitoja.

Monton-t-shirt-Baltic-fashion

Minna-Parikka-Celeste-pink

Tyyliblogi-paivan-asu-hameella

Mustavalkea tyyli kaipaa omaan makuuni väriä, joten tässä asussa on kaksin kappalein pinkkiä! Furlan kuminen Candy- laukku tuntuu olevan harvinainen Suomessa, ei ole tullut kertaakaan livenä vastaan samanlaista - toista oli Michael Korsin pinkin laukun kanssa, jota tuli useamman kerran vastaan ja varsinkin eri väreissä. Furlalta minulla on kaksi laukkua ja tästä Candysta haaveilin teini-ikäisestä saakka eri sävyissä, mutta sain tämän aikuisiällä mieheltäni ulkomaan työreissun tuliaisina.

Sittemmin olen ostanut yhden Furlan laukun itse ja näissä on kyllä hyvä hinta-laatusuhde. Laukut kestävät hyvin, eivätkä maksa älyttömiä summia kuten jotkut muut merkit. Joskus myös Helsingin Furlalta tai Stockmannilta tekee hyviä löytöjä tältä brändiltä. Tästä Candy- mallisesta laukusta on nahkaisia versioita eri nimellä, mutta niissä värisävyt olivat omaan makuuni liian valjuja verrattuna näihin kumisiin laukkuihin.

Baltic-fashion-Monton-shirt

Furla-Candy-Bright-pink

Furlan laukun pariksi halusin laittaa Minna Parikan kengät ihanilla yksisarviskuvioilla. Nämä ovat ihanat! Kaunis väri, kaunis malli ja kestävät käyttöä hyvin. Väri sopii myös hyvin yhteen tuon Furlan laukun kanssa, vaikka hieman sävyeroa on.

Minna-Parikka-Celeste-kengat-pinkki

Tällainen asu tuli tallennettua kuviin lokakuussa, mutta voisin vastaavaa pukea päälle nyt marraskuun ja lumisenkin maiseman kanssa. Mutta nyt on aika lähteä kylpyyn, ottaa lasi lempiviiniä ja katsoa ohjelmaa - palataan taas pian blogin ääreen!

Asu-wetlook-hameella

6 kommenttia:

  1. Ompas outoa katsoa näitä asukuvia, kun on tottunut jo siihen että lumi on satanut pysyvästi maahan, haha. Kivan omaperäinen ja rohkea tyyli sulla! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha, joo! :D Mietin just samaa, että on outoa kattoo näitä vs. mitä pihalla on näkynyt jo kaksi viikkoa. Kiitos paljon! ^^

      Poista
  2. Tosi hieno asu jälleen kerran ja ihana tuo kuvauspaikka <3 tykkään tämmöisistä luonnon keskellä otetuista asukuvista ^^ <3 Tuo pinkki laukku ja kengät oikein kruunaa koko asun 8)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Sofia! <3 Tää tie on ihan tässä meidän lähellä, oli niin aurinkoinen päivä, että piti siirtyä varjoon kuvaamaan. Mie tykkään myös luonnosta kuvissa, tausta on usein rauhallisempi kuin kaupungissa. :) Kiitos, ihana kuulla! <3

      Poista
  3. Ihanasti käy ötökkäpaita ja wetlook hame yhteen, paita tuo jotenkin rentoja viboja kokonaisuuteen ja ihanat pinkit yksityiskohdat käyvät myös superhyvin mustavalkoiseen kokonaisuuteen. Hame on nyörien vuoksi jotenkin tosi juhlavaisen tuntuinen, joten kivasti saa arkeen yhdisteltyä tuota hametta arkisempien paitojen kanssa. Tulipa sekavasti selitettyä, mä oon vauvakuplassa niin ajatuksia on tosi vaikee pukea sanoiksi :''D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon! <3 Näistä tuli kyllä kiva yhdistelmä, vaikka välillä vierastan tuota väljempää paitaa. :) Toki tekee paljon tuo paidan malli, et tämä hame sopii paremmin arkeen. Molemmissa ihania yksityiskohtia! <3 Ymmärsin kyllä mitä ajat takaa, ihanaa vauvakuplaa sinne ja palaillaanhan joku päivä taas viestien merkeissä! <3 <3

      Poista

Muistathan hyvät käytöstavat kommentoidessasi!:)