keskiviikko 13. marraskuuta 2019

Hei hei mitä kuuluu? - 8 kysymystä

Ole hyvä otsikon aiheuttamasta korvamadosta - tällä kertaa kerrotaan taas kuulumisia täältä maalta! Julia Toivolan alulle laittamasta kahdeksan kysymyksen kuulumispostauksesta tein ensimmäisen version keväällä ja nyt olisikin aika vastata päivitettyihin kysymyksiin. Postauksen kuvissa nähdään sama asu, joka nähtiin tässä postauksessa mustavalkoisissa kuvissa - aika erilainen fiilis mustavalkoisilla ja värillisillä kuvilla, vaikka asu on täysin sama!

Wetlook-hame-asussa

Nahkatakki - Rokita
T-paita - Femme Luxe*
Wetlook-hame - Noir Handmade
Olkalaukku - Furla
Nahkanilkkurit - Calvin Klein
Rannekorut - kirppislöytöjä

*Saatu blogin kautta.

Shoes-Calvin-Klein

Paivan-asu-kynahameella


Mitä kuuluu?
Ihan jees - arki rullaa aika normaalisti muuten, mutta harjoittelupaikka ja tulevaisuus aiheuttaa vähän hämmennystä. Tavallaan tiedän mitä haluan, mutta toisaalta kaipaan jonkinlaista muutosta, vakautta ja haastetta työn saralla. Saa nähdä mitä sitä keksiikään, kehittyminen on aina hyvä juttu.


Mikä ärsyttää?
Viime aikoina olen ollut liian kiltti joissain asioissa ja ne asiat kostautuvat minulle, ei niille joille olen ollut kiltti. Ei auta kuin ottaa taas opiksi ja pitää puolensa paremmin jatkossa.


Noir-Handmade-hame-leeloo.fi

Syysmuoti-2019-paivan-asu

Calvin-Klein-kengat


Mikä motivoi?
Blogi ja valokuvaaminen motivoi tällä hetkellä eniten, voisin kirjoittaa täällä päivät pitkät! Erityisesti asu- ja tuotekuvien ottaminen on mielenkiintoista, mielenkiintoisten aiheiden luonnostelusta puhumattakaan.


Mitä uutta olen oppinut / Mitä haluaisin oppia?
Olen (melkein) oppinut pari aivan uutta liikettä tanssitunneilla, mutta herttileijaa miten käypi vatsa- ja selkälihaksiin! Koreografia ei ole saman henkilön tekemä kuin yleensä, joten siinä on liikkeiden yhdistäminen koottu eri tavalla kuin "normaalisti". Vaihtelu virkistää! Haluaisin opiskella lisää kieliä, vaikka ammattikorkeakoulussa olen käynyt jo tuplasti (vai triplasti?) kieliopintoja vaadittuun nähden.


Mistä unelmoin?
Tällä hetkellä uusista haasteista työrintamalla ja valoisammista huoneista, en pistäisi pahitteeksi jos sisälle tulisi enemmän luonnonvaloa. Tosin Suomessa asuessa on hieman turhaa toivoa kovin valoisaa edes ulos näin talviaikaan, ellei ole pidemmästä pakkasjaksosta kyse.


Mikä kaduttaa / Mitä olisin voinut jättää tekemättä?
Katuminen on aika turhaa, koska jokainen valinta ohjaa meitä tavalla tai toisella. Joko positiivisesti tai sitten negatiivisesti, josta tulisi oppia jotain tulevaa varten. Yhden asian tähän keksin, mutta siitä en avaudu julkisesti.


Furla-Metropolis

Yves-Saint-Love-paita-ja-Benecos-meikki

Paivan-asu-wetlook-hameella-2

Outfit-details


Miten rentoudun?
Kylvyssä, saunassa ja harrastusten parissa. Onko mitään parempaa kuin vaahtokylpy, hyvä sarja ja lasi hyvää punkkua tai kolmen tunnin tanssitreenit? Tai moottoripyöräily itsekseen tai kaverin kanssa paikkaan X?


Mitä en malttaisi odottaa?
Seuraavaa yhteistyötä pitkäaikaisen yhteistyökumppanin kanssa - viimeisin postaus on suosituimmissa postauksissa edelleen ja oli antoisa molemmin puolin! Tällaiset yhteistyöt ovat niitä parhaimpia ja niistä jää hyvä fiilis pitkäksi aikaa. Toinen asia, mitä en malta odottaa, on eräs vaikuttajatapahtuma, jonka sisältö natsaa omaan makuuni ihan 100 prosenttisesti ja olenkin lähdössä pääkaupunkiseudulle tässä kuussa. 


Tyylibloggaaja-Suomi


Mitäs teille lukijoille kuuluu, onko talvi alkanut mukavasti? 

2 kommenttia:

  1. Mikä vaikuttajatapahtuma on tiedossa? :) Olipa kiva lukea sun kuulumisia! Mulla soi korvamatona tänää päässä It's Friday, Friday... :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vastuullisuuteen ja eettisyyteen painottuva vaikuttajatapahtuma, todella kiinnostavat yritykset mukana, sisältö kuullostaa mielenkiintoiselta ja paljon asiaa aiheesta! <3 Pakko oli ilmottautua heti, kun kutsu tuli. :D <3 Ihana kuulla, kiitos! Noni, täällä ollaan korvamadoista päästy nyt eroon, mut kuitenki kohta tulee uusi. :D ;)

      Poista

Muistathan hyvät käytöstavat kommentoidessasi!:)