maanantai 25. marraskuuta 2019

Syksyinen tyylikysely alkutalveen ja asukuvia joenrannalta

Vähän mietin, että onko liian myöhäistä vastata syksyiseen tyylikyselyyn, jonka bongasin Katan blogista jo aikaa sitten. Nope, kelit ovat tällä hetkellä niin syksyiset, että syksyisissä vaatteissa mennään, talvivaatteissa tulisi liian kuuma! Tyylikyselyn kuvituksena on Joensuussa otetut asukuvat, tästä asusta pidin todella paljon ja tämä onkin ollut useasti käytössä. Pitkän neulehameen ansiosta ei ole vielä tarvinnut siirtyä kokonaan paksumpiin sukkiksiin, vaan voi käyttää näitä henkäyksen ohuita ihonvärisiä sukkiksia.

Cobblerinan-laukku

Paivan-asu-Joensuu

Nahkatakki - Rokita
T-paita - PBO
Neulehame - Guess
Korkokengät - Minna Parikka
Laukku - Cobblerina
Huivi - Gina Tricot

Paivan-asu-Philosopher-paidalla-3


Mikä on tämän syksyn lempitrendisi?

Varmaankin nahkatakit, -mekot ja -hameet. Nahka on kestävä materiaali ja näyttää hyvältä neuleiden kanssa. Lämmin materiaali, mutta silti hengittävä. Myös sametti on ihastuttanut todella paljon, löysin laadukasta samettia ja siitä taitaa syntyä mekko jonain päivänä.

Minna-Parikka-Pfeiffer-3

Paivan-asu-Philosopher-paidalla-3

Asu-kotimaisella-nahkatakilla-7


Entä mitä trendiä et koe omaksesi?

Neliömäinen kärki kengissä, se ei ole kovin kaunis. Pidän eniten pyöreistä ja mantelinmuotoisista kärjistä kengissä. Myös hiuspinnit ja pannat eivät oikein iske, kun käytin niitä 11-22- vuotiaana kyllästymiseen asti. Pinnejä ja pantoja minulla on todella paljon jemmassa edelleen, mutta ne taitavat nähdä päivänvaloa vasta sitten, kun niiden ajattelu ei aiheuta sellaista äh- fiilistä. :D Tämän vuoden kenkämuodista taisin puhua maaliskuussa tämän postauksen merkeissä.


Minkä viime syksyn trendin jatkumisesta olet innoissasi?

Varmaan ekologisen ja eettisen ajattelun laajenemisesta sekä sen ulottumisesta yhä useampiin ja useampiin ihmisiin. Todella hieno juttu ja oikeasti on mahtavaa, että ihmiset ajattelevat hieman pidemmälle hankintojaan ja tekojaan, jonka lisäksi monet pyrkivät edes pienillä tavoilla muuttamaan toimintaansa parempaan. Itsensä ja tekemistensä arviointi on aina silloin tällöin paikallaan, että muutoksia voi tapahtua! Kierrätys on myös noussut tapetille ja on ihanaa, kun jo pikkukylissäkin voi kierrättää muovit sun muut. Ehdottomasti tämä trendi ilahduttaa eniten ja toivottavasti leviää suurempaankin tietoisuuteen.

Paivan-asu-Philosopher-paidalla

Tyylibloggaaja-paivan-asu


Onko jotain hankintalistallasi tälle kaudelle?

Yllättävää kyllä, olen harkinnut ostavani Timberlandit eli talvikäyttöön sopivammat kengät itselleni. Käytän matalia kenkiä autolla ajaessa ja talvisin olen käyttänyt Minna Parikan puputennareita, mutta kovemmilla pakkasilla ne ovat todella liukkaat lumella ja jäällä! Ei ole kerta tai ensimmäinenkään, kun olen meinannut humpsahtaa auton alle kuskin paikalle mennessä. Toinen vaihtoehto on laitattaa tennareihin talvipohjat suutarilla.


Minna-Parikka-Pfeiffer

Minna-Parikka-Pfeiffer-leo


Mikä on lempiasusteesi syksyyn?

Sukkahousut. Niillä saa asuun ilmettä ja jalat pysymään lämpimänä! Täältä löydät listauksen parhaimmista ja kestävimmistä sukkahousuista. (Ja Joensuun seudulla asuville tiedoksi - postauksessa mainittuja ohuita Chic- sukkahousuja saa nykyään Pilkon Citymarketista!) 


Pipo vai hattu?

Varmaan pipo. Harvoin tulee pipoja käytettyä, mutta kolmenkymmenen asteen pakkasilla on pakko käyttää. Yksi hattu löytyy myös hyllyltä, mutta kaikkein mieluiten laitan villakangastakin hupun päähän, jos tarvitsee. 


Minkälaisia kenkiä käytät syksyllä?

Saappaita, avokkaita ja nilkkureita. Alkusyksystä meni vielä remmikengätkin, mutta sittemmin on ollut pakko käyttää varpaista kiinni olevia kenkiä. 


Takkityylisi?

Rakastan takkeja! Vaihtelen nahkatakkien, trenssin ja villakangastakkien välillä. Takissa pitää olla väriä tai joku juju (kuten tässä postauksessa näkyvän asun takin helmiäisviimeistely) ja takin pitää olla myös mukava päällä. Takki ei saa olla muovia, vaan sen pitää olla nahkaa, villaa tai puuvillaa. 


Mitkä ovat kolme lempivaatettasi syksyyn?

Alpakkaneule, nahkahame ja neulehame. 


Luottoasusi?

Monia. Kaikki, missä on joku lempivaatteeni, suosikkikenkäparini tai lempilaukkuja. Luottoasussa on yleensä korkea vyötärölinja, hame tai mekko on kaunis ja asusteet värikkäitä. Joskus myös mustat saappaat kuuluvat luottoasuun, mutta laukuissa on yleensä aina väriä!

Cobblerina-kotimainen-nahkalaukku

6 kommenttia:

  1. Täällä toinen jolle ei yhtään iske neliönmuotoiset kengät kärjet :D Mutta pinnit ja pannat taas on mun mielestä ihan kivoja, vaikka niitä en itse osaakaan käyttää :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heii, mukava kuulla, että meillä on sama maku siltä osin! :) Joo, ne on kyllä kivoja, mutta liikaa kun on käyttänyt nuorempana, niin ei pysty vielä käyttämään. :D

      Poista
  2. Ihana oli lueskella sinunkin vastaukset tähän tyylikyselyyn :) Eikä missään nimessä ollut kyllä vielä liian myöhäistä tätä julkaista, sillä onhan marraskuu vielä syyskuukausi, vaikka marraskuun lopussa alkaakin usein olemaan jo aika talvista ;) Tuo syksyn kolme lempivaatettasi, arvasin heti että tuo sun neulehame löytyy niiden joukosta! :D Aivan ihastuttava asu, nahkatakki ja neulehame käyvät kyllä todella hyvin yhteen <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Kata! <3 Aaa, miusta marraskuu on ollut vielä talvikuukausi, mutta toisaalta syksyisempää nyt kyllä on. Täällä on taas lunta ihan reippaasti, saa nähdä pysyykö vai sulaako vielä! :) Haha, tuota ei ollut kyllä hankalaa arvata! ;) Kiitos paljon, tästä asusta tykkäsin todella paljon ja kiva oli tuo paikkakin missä kuvattiin. <3

      Poista
  3. Ihania kuvia, yhtäkkiä se talvi tuli jostain! Maa on valkoinen. Pyöreät muodot on alku johonkin, mutta mihin se päättyy, se onkin arvoitus. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! <3 Sanopa muuta, täällä on taas kivasti lunta. :) Vielä yhdet lumettomat asukuvat tuli otettua, mutta jatkossa varmaan on vaan lumisia kuvia tarjolla. ^^ No juu, totta! :D

      Poista

Muistathan hyvät käytöstavat kommentoidessasi!:)