keskiviikko 10. toukokuuta 2017

Suosituimpia hakusanoja ja muita tilastoja viime vuodelta, osa 2

Vielä hetkeksi palataan viime vuoden tilastoihin, postaussarjan ensimmäisen osan löydät täältä. Muistelin jo julkaisseeni tämän, mutta tämä löytyikin vielä luonnosten joukosta ja nyt onkin hyvä hetki kirjoitella tilastoista asupostausten väliin. Näitä oli mielenkiintoista katsoa, selailla ja tutkiskella loppuvuoden aikana, saa nähdä miten tänä vuonna tilastot muuttuvat.

Luonnonkosmetiikka Eco Beauty Esse Sarja Kokemuksia John Masters Tuotteet Joensuu blogi bloggaaja Suomi tyyli lifestyle
*Essen tehoöljy saatu blogin kautta. 


Esse sarja kokemuksia
- Paras ihonhoitosarja ikinä, löysin tämän blogiyhteistyön kautta ja edelleen käytän kyseisiä tuotteita! Käyn omani ostamassa aina Joensuun Eco Beautylta ja he ovat tuotteen loputtua varanneet minulle haluamani tuotteen nimellä kun uusi erä tulee. Säännöllisellä käytöllä iho on niin kuulas, sopivasti kosteutettu ja näpytön. Eron muihin tuotteisiin huomaa heti, jos joutuu pakosta käyttämään muuta välillä - jouduin hetken käyttämään muita tuotteita osittain kun kosteusvoide loppui ja EcoBeautylta sekä muilta jälleenmyyjiltä oli juuri kyseinen tuote loppu. Tietoa Esse- sarjasta löytyy muun muassa tästätästä ja tästä.

ecobeauty joensuu milla
- Tämä oli yksi hakusanapareista, minkä halusin nostaa tänne. Käyn kauneushoidoissa Joensuun Eco Beautylla, yleensä Katilla ja teen liikkeen kanssa omien hoitojeni / tuoteostojeni lisäksi myös yhteistyötä blogini kautta. Löysin yhteistyön kautta Esse- sarjan, testasimme tyttöjen kesken edullisempaa luonnonkosmetiikkaa ja pääsittekin lukemaan muun muassa kasvivärjäyksestä yhteistyön kautta. 

Luonnonkosmetiikka Eco Beauty Esse Sarja Kokemuksia John Masters Tuotteet Joensuu blogi bloggaaja Suomi tyyli lifestyle
*John Mastersin hiusöljy saatu blogin kautta. John Masterssia sain testiin vasta äsken, mutta voin sanoa, että vaikuttavat erittäin toimivilta tuotteilta! Myöhemmin kirjoittelen näistä lisää kuvien kera. 


Suosituimmat sivustot, joista blogiini tullaan ovat luonnollisesti Google, Facebook, Instagram ja Jns- blogit. Loppuvuoden aikana myös Nahkafoorumilta tuli paljon porukkaa blogiin. 

Muita suosittuja hakusanoja ovat vuosien mittaan olleet muun muassa nämä; moottoripyöräily, moottoripyöräily naiset, naisten ajovarusteet, naisten ajosaappaat, moottoripyöräily nainen, miten pukea minihame, mistä kestävät sukkahousut, sukkahousut pitkäjalkaisille, Rokita, Ompelimo Rokita, muoti, syksyn muoti, Espritin vaatteet, Esprit muoti, Esprit vaatteet laatu, Joensuun Esprit, poolopaita KappAhl, luonnonkosmetiikka kokemuksia, nestemäinen meikkivoide luonnonkosmetiikka, luonnonkosmetiikka, Lavera meikkivoide, Lavera puuteri, Eco Beauty, EcoBeauty Joensuu, nahkavaatteet, nahkamekko, mistä nahkahame, Milla Hakkarainen blogi, Joensuu blogi, mistä hyvät alusvaatteet, alusvaatteet Tallinnasta, Change alusvaatteet, ylipolvensaappaat, Kipkop kokemuksia, vatsatanssi asu, itämainen tanssi, tanssiasu, Obey your body Suomi... Näitä olisi vaikka kuinka paljon! 

Blogi Tyyli Ja Lifestyle fashion blog muoti tyyli blogi bloggaaja Joensuu Pohjois- Karjala iPhone 7

Tiesittekö, että Google Analyticsin mukaan 60% blogini lukijoista on miehiä? Tämä tieto yllätti minut todella, olen jotenkin koko ajan kuvitellut, että nämä blogitekstit kiinnostaisivat eniten naisia. :) Aika hauskaa minusta, avarsi vähän näkökantaa blogin suhteen ja sitä, mistä aiheista kirjoittaa enemmän. Luulen kyllä, että tähän vaikuttaa oma innostus jenkkiautoihin ja moottoripyöräilyyn, joka on ollut elämässäni mukana lapsuudesta asti. Ja monet miespuoliset ystäväni ja kaverini ovat kertoneet lukevansa blogiani, mikä on minusta ihana juttu. Eniten blogiani lukee 25-34 vuotiaat eli aikalailla samaan ikäryhmään kanssani kuuluvat, kun itse olen 26- vuotias.

Yhteistyökumppaneista parhaimmat olivat viime vuonna mielestäni Joensuun Eco Beauty, Esprit, Coruu, Cobblerina, Ranta No25, Lavera, Nurme, Instrumentarium, Hyvinvointi Sulo, Omenahotellit ja DefShop. Asiallista, ammattimaista toimintaa ja mielenkiintoisia yhteistöitä, peukku jokaiselle edellä mainitulle ja suuret kiitokset onnistuneista yhteistöistä! On mahtavaa, että löytyy yrityksiä, jotka arvostavat postauksiin ja blogiin näkemääni vaivaa - se pitää intoa yllä ja luo uskoa ihmisiin! Puhumattakaan siitä, että on mukavaa perehtyä tuotteisiin sekä yrityksiin ja tuoda eri näkökulmia kirjoituksiin sen sijaan, että kirjoittaisi ns. juosten kusten muutamat nippelitiedot ja sitten vain pari kuvaa päälle.

Tällä harrastamallani perusteellisemmalla kirjoitustyylillä yhteistyöpostaukset hyödyttävät lukijaa sekä yhteistyökumppania enemmän ja ovat myös minulle antoisia kirjoittaa. Vaikka vuosi oli blogiyhteistöiden osalta onnistunut, niin silti pari yhteistyökumppania viime vuodelta jätän jatkossa kokonaan pois, koska itselleni jäi sen verran huono maku enkä halua blogissani tuoda esille yrityksiä, joista jo itselleni jää huono fiilis.

Myös lukijoiden osalta viime vuosi oli ihana, todella monet kommentoivat aktiivisesti ja todella monia uusia lukijoita on löytänyt tiensä blogiini! Kiitos teille kaikille ihanista kommenteista ja palautteesta mitä olette laittaneet, viestit kannustavat jatkamaan bloggaamista, keksimään erilaisia aiheita ja miettimään erilaisia kulmia eri asioihin. Ja onhan teiltä lukijoilta tullut vinkkejä kengistä liikenneturvallisuuteen, melko monipuolisesti siis etten sanoisi. Olen myös päässyt tutustumaan muutamiin blogiani lukeviin tyyppeihin, aika siistiä! :) Jäikö teille jotain mieleen viime vuodelta blogiin tai muuhun liittyen? 

8 kommenttia:

 1. Onpas kiva kooste, kiinnostais kyllä itsekin millä hakusanoilla mun blogiin päädytään! (en kyllä ole vielä ottanut selvää, kuinka se onnistuu :D) Sulla on kyllä ollut kivasti yhteistöitä..:) Sun tekemiä yhteistyöpostauksia on kiva lueskella ja mun mielestä sun blogin sisältöön voi luottaa just sen takia, kun kerrot kattavasti ja rehellisesti kaikista jutuista! :) Onpa hauska pointti että sulla on paljon miespuolisia lukijoita, kiva tietää että blogimaailma ei perustu täysin yksipuoliseen lukijakuntaan..:) Oot kyllä yks mun lempparibloggaaja tuolla aitoudella ja rehellidyydellä♡

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Maria! :) <3 Onko siulla Google Analytics? Jonkin verranhan löytyy tuolta Hallintapaneelin tilastoista, mut myös Google Analyticsistä saa hakusanoja selville. Miulla on käytössä se ja yksi toinen ulkomainen kävijälaskuri, josta selviää tarkemmin ip:t ja alueet, mistä lukijoita tulee. :) Kieltämättä on kivasti ollut yhteistöitä, mutta esim. vaatteiden osalta on ollut suht vähän - vaikuttaa vaan paljolta, kun ilmoitan aina tekstissä, Instassa ja Facessa kuvan yhteydessä jos tuote on saatu. En halua piilomainostaa, eikä pitäisi muidenkaan. :) Ihana kuulla, että pidät myös yhteistyössä tehdyistä teksteistä, mahtavaa! <3

   Joo, tuo olikin vähän yllättävää, että miespuolisia lukijoita on enemmän! :) Aika tasaisesti on prosentti pysynyt tuolla 60% molemmin puolin, hieno juttu. Ja sain itseasiassa hetki sitten eräältä miespuoliselta postaustoiveen jenkkiautoihin liittyen, sitä täällä suunnittelen innolla! Ihana kuulla, samaa voisin sanoa siustakin! <3 Kiitos kiitos! <3

   Poista
 2. Nää on tosi mielenkiintoisia postauksia ja itselläkin on tosiaan hauskat hakusanat-postaus työnalla.:) Ei niitä paljoa enää ole tullut kun on rampannut Bloggerin ja blogiyhteisön välillä mutta pian tästä taas varmaan noustaan:'D Mullakin oli ennen yhteisöön siirtymistä muuten yli puolet lukijoista GA:n mukaan miehiä, nyt nollautu koko homma valitettavasti sen blogiramppauksen takia, en ole edes vilkaissut vielä mikä nyt on tilanne. Se lähti nyt varmaan nollasta vetelemään se Google Analytics taas että kylläpä harmittaa:/ Mulla oli myös blogi faktat tyylinen (eli taitanee olla lähes tällainen) postaus työnalla mutta sekin nyt jumahti paikoilleen kun tilastot meni uusiks.. Ihana postaus Milla kokonaisuudessaan tämä!
  Oliskohan mitään postausideaa tässä, sä kun handlaat tuon google analyticsin käytön ja mä en ymmärrä siitä paljoa. Multa menee varmaan moni hyödyllinen kohta ihan ohi sen vuoksi. Olisikohan mitään jos tekisit siitä jonkun postauksen missä kertoisit tiivistetysti mikä on mikäkin kohta ymmä ym?:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mukava kuulla ja ihana et pidit tekstiä mielenkiintoisena! <3 Haha, miulla on muistitikulla tiedosto, johon aloitin ottaa niitä hauskoja hakusanoja ylös silloin 2010- vuonna kun bloggaamisen aloitin. :) Joo, tuo varmasti kyllä vaikuttaa paljon! Onneks nyt kuitenkin oot blogin saanut takaisin Bloggeriin, siitä se lähtee taas ja varmasti ihmiset palaavat takaisin, kun huomaavat siun blogin siirtyneen takaisin. :)

   Miulla on tulossa vinkit aloitteleville bloggaajille, vielä pitää tosin tekstiä hioa, mutta siinä olisi koostettuina tärkeimmät jutut yhteistöistä ja muista lähtien. :) Tuossa voisi olla ideaa, mut en ole ihan varma osaanko itsekään tulkita 100% kaikkia lukuja sieltä, mie käyn tiettyjä aina katsomassa ja loput tietyt tsekkaan tuolta ulkomaisesta palvelusta. Se on ehkä helppo lukuisempi kuin Google Analytics, niin siksi näin. :) Mutta ei ole mikään mahdoton ajatus! ^^ Kiitos toiveesta!

   Poista
 3. Koko päivän mietin mitä mä tähän vastaan,mutta silti en keksiny mitään järkevää :D. Sun blogia lukiessa oon monesti ittekkin miettiny olisko itsestä kirjoittamaan järkeviä juttuja omaan blogiin, mut oma elämä saattaa liikkua liian hitaasti jotta siitä olisi paljoa kirjoitettavaa. Alunperin mä löysin sun blogin jonkun kaverinkaverin kautta (kun internetin ihmemaailma on yllättävän pieni) ja varmaan oon iso osa sun miespuolisen lukijakunnan aktiivisuutta kun luen välillä useampaan kertaankin jotkin blogikirjoitukset. Olin sillon omassa elämässä ehkä kaikista rasittavimmassa kohdassa ja sun blogi on aina ollut niin positiivinen ja päivästä tulee aina huomattavasti parempi sun juttuja lukiessa. Monipuoliset aiheet on ehdottomasti se mikä tekee sun blogista kiinnostavan kun et jumita tiukasti yhden tietyn aihealueen sisällä. Sun innoittamana muuten lisäsin mun valokuvausgalleriasivun kans analyticsiin kun huomasin että sen saa sinne myös, ei siellä montaa kävijää ole mutta oon liian utelias :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, ihana kuulla! :D Monelta oon kuullut samaa, mut toisaalta eihän miun elämäkään kovin paljoa tavallisesta eroa. :) Aika paljon täällä on tyyliin ja muotiin painottuvaa settiä, mut en mie tänne kaikista elämäni asioista kirjoita tai edes kaikista tapahtumista. Parhaimmat jutut vaan ja sellaiset, joista on enemmän sanottavaa. Joo, on kyllä melkoisen pieni ja aika hyvin omastakin kaveripiiristä huomaa, et ketkä on somessa enemmän ja esmes lukevat blogeja. :) Mukava kuulla et luet useamminkin kuin kerran!

   Kiitos, ihana kuulla ja mukavaa et on löytynyt iloa päivään tämän blogin kautta! :) Yritän välillä vaihdella aihetta tai kirjoittaa eri vinkkelistä, et ei aina samaa juttua olisi. Mut tietyin rajauksin tietty, liian laajalla skaalalla olevat blogit eivät myöskään ole kovin kivoja, jos tyyliin puolet jutuista kiinnostaa ja puolet ei. Mieluummin hieman rajattu ja mausteena sit esmes harrastuksista tai ylipäänsä elämästä juttua. ^^ Hieno juttu, sieltä selviää kyl kaikenlaista!

   Poista
  2. Saattaa olla että ne blogit mitä muistan oleeni tylsiä ja kirjoittavan aina samasta asiasta samanlaisia postauksia niin eivät ole myöskään hyviä kirjoittamaan muutenkaan :D ja eipä kaikesta tarvitsekkaan kirjoittaa kun varmasti kokoajan on juttuja mistä olis kiva kirjoittaa mutta ei siitä tule hyvää tekstiä esim tai eiole mielenkiintoista luettavaa.

   Poista
  3. Joo, se voi olla kans yks juttu, miksi blogia ei jää seuraamaan. Itsellä on aika selvää, millaiset blogin jätän kokonaan lukematta ja kyl sen huomaa sit, jos blogi muuttuu eikä enää itseä kiinnosta samalla tavalla. :) Mut niinhän se menee, et blogi elää mukana eikä toisin päin. ^^ Jep ja joskus aihe voi olla yleinen, niin saa aika paljon hioa ja miettiä eri näkökulmaa et erottuu joukosta. Yks postaus aiheuttaa tällä hetkellä vähän harmaita hiuksia kun en ole siihen vieläkään tyytyväinen. :D Mut eiköhän se siitä!

   Poista

Muistathan hyvät käytöstavat kommentoidessasi!:)