tiistai 31. lokakuuta 2017

Kooste miun syksystä ja ensimmäiset lumiset asukuvat

Tällä kertaa haluan kertoa asukuvien kanssa, mitä kaikkea syksyyni kuului - pian ollaan jo marraskuussa! Näistä asukuvista haluan kertoa sen verran, että tänään päälleni laitoin Tukholmasta löydetyn minimekon ja yläosaksi itse ommellun lyhyen hupparin. Urban Outfittersiltä löytyy todella paljon ihania minimekkoja, joissa on avoin selkä nauhoilla tai muuta upeaa yksityiskohtaa. Näissä kuvissa ei mekon selkämys näy, mutta jospa seuraavalla kerralla sitten! Laukkuna on edelleen Furlan Metropolis, jonka kirkkaanoranssi sävy on ihanan pirteä. Tänään pärjättiin vielä trenssillä ja ylipolvensukilla, vaikka luntakin saatiin rutkasti. Mutta nyt syksyn puuhiin vielä hetkeksi ennen talven tuloa!

Päivän asu tyylibloggaaja pukeutuminen

Huppari - Ompelimo Rokita
Minimekko - Silence + Noise / Urban Outfitters
Laukku - Furla Metropolis
Nilkkurit - Calvin Klein

Päivän asu tyylibloggaaja pukeutuminen

Aloitin syyskuun alussa opinnot Centria- ammattikorkeakoulussa. Opiskelen siis työn ohessa etäopintoina kansainvälisyyteen painottuvaa liiketaloutta ja olen tykännyt hurjan paljon! Nyt alkoi toinen jakso ja kurssit ovat todella mielenkiintoisia, varsinkin kun osan tehtävistä voi tehdä oman yrityksen hyödyksi. Plussaa tulee myös siitä, että osa opinnoista suoritetaan englanniksi ja omiin opintoihin on mahdollista ottaa monia eri kieliä. Saan myös "räätälöityä" opintoja enemmän omaa alaani tukeviksi vapaavalintaisten opintojen avulla.

Alkusyksystä kävin työmatkalla Helsingissä ja reissasin myös kauniissa Pietarsaaressa pariinkin otteeseen. Blogin kautta pääsin myös Viroon tutustumaan Nurmen tehtaaseen ja ihastuin Telliskivessä baltialaiseen muotiin.

Ylipolvensukat Calvin Klein nahkanilkkurit Asu

Otin vastaan myös kierrätykseen liittyvän haasteen vakiasiakkaaltani ja kävin tutustumassa Joensuun Taidemuseolla ITEpäisyys- taidenäyttelyyn, josta olisi tarkoitus ehtiä kirjoittamaan muutamia sanoja lisää tänne blogin puolelle.

Täytin 27- vuotta syyskuussa. Syksyllä olen tavannut myös muita bloggaajia Joensuussa ja Kuopiossa, jonne olen taas menossa työmatkan puitteissa. Samalla reissulla tapaan myös vanhan ystävän, jonka kanssa emme ole nähneet varmaan yli viiteen vuoteen. Olen nähnyt myös läheisimpiä ystäviäni ja seuraavat tapaamiset ovatkin jo kalenterissa merkattuina!

Päivän asu tyylibloggaaja pukeutuminen

Päivän asu tyylibloggaaja pukeutuminen

Calvin Klein Nahkanilkkurit talvikengät


Olen tänä syksynä käynyt myös keikoilla, viimeisimpinä katsomassa Mustaschia Kerubilla ja alkavalle talvelle olisi tiedossa useampia keikkoja, mitkä haluan ehdottomasti käydä katsomassa. Ensi viikolla Kerubilla on myös nähtävänä dokumentti vaateteollisuudesta ja sen haluan mennä katsomaan. Jos olette tuolloin Joensuun seudulla ja vaateteollisuuden eettisyys sekä epäeettisyys kiinnostaa, niin menkää ehdottomasti katsomaan tuo dokkari.

Syksyn mittaan olen pohtinut muun muassa vaateteollisuutta eri kanteilta, markkinointia sosiaalisessa mediassa, omia yhteistyökuvioita ja tavoitteitani töissä, opiskeluissa ja blogin suhteen. Samaan aikaan olen kuitenkin nauttinut olostani, rauhoittunut ja askarrellut lapsen kanssa dinomaailmaa sekä joululahjoja. Perheelleni on myös valmistunut vaatteita ja itsellekin valmistui uusi iltapuku.

Päivän asu tyylibloggaaja pukeutuminen

Olen iloinnut tavoitteiden saavuttamisesta, erityisesti ilahdutti korkein mahdollinen arvosana kurssista, josta halusin saada parhaimman arvosanan. On tuntunut todella hyvältä myös ystävien kanssa oleminen, viikottainen yhteydenpito ja ajatusten jakaminen aiheesta kuin aiheesta. Syksyn aikana olen tutustunut moniin uusiin ihmisiin, joiden kanssa ollaan usein yhteyksissä ja samaan aikaan on tullut oltua yhteyksissä aktiivisemmin vanhojenkin kavereiden kanssa.

Nyt on hyvä olla, toivottavasti teilläkin. Leppoisaa iltaa teille kaikille!

Calvin Klein nahkanilkkurit tyylikkäät talvikengät

8 kommenttia:

 1. Ihana kuulumispläjäys Milla, ihana että sinne kuuluu hyvää ja että on hyvä olla ♥ Pitäisi ottaa mallia tuosta yhteydenpidosta, mun on hankala kysyä kuulumisia näköjään mutta pitäisi kavereilta kysellä enemmän:D Tosin eihän se vaan oo itsestä kiinni, esimerkiksi sun kanssa pidetään yhteyttä joka viikko koska myös sinä laitat viestiä, ihana<3 Ihana myös asu, mä en oo vielä päässyt kuvailemaan ensilumessa ja veikkaan etten ehdikään, sillä pian on plussaa:<

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! <3 Huomennahan myö nähdään, ihana kyllä kun ei oo ihan tuhottoman pitkä aika viime kerrasta! <3 On hyvä olla ja jotenkin tyyni olo, tykkään. :) Joo, miulla menee kausittain - välillä oon niin kiinni töissä, et en meinaa muistaa kavereita nähdä, mut yritän muistaa aina kysyä mitä kuuluu. Ystävyyden tulisi olla kuitenkin vastavuoroista, eli jos on aina aktiivisempi osapuoli niin se ei toimi pidemmän päälle. :) Yhteydenpito näyttää, että olet toiselle tärkeä ja toinen välittää siun kuulumisista! <3 Katsotaan jos ehdittäis huomenna kuvailla lumisia kuvia, jos sielläpäin on lunta kans? Meillä on tosi paljon ja miten kaunista kun on ihan puhtoista ja kimaltavaa lunta. <3 On kyl ollu huippua tutustua siuhun ja muihin tyttöihin, ollaan niin paljon tekemisissä viikottain. ^^

   Poista
 2. Hei,

  Merkkasin kalenteriin ton vaateteollisuus-dokumentin, oon oottanut, että se osuis kohdalle, siellä nähdään :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana kuulla! :) Siellä nähdään sitten, mukavaa et siutakin aihe kiinnostaa! <3

   Poista
 3. nätti asu :)! tommoset ylipolven sukat on omallakin ostoslistalla :>

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon, tästä asusta tykkäsin todella paljon! <3 Joo, näitä on vaan hankala löytää tarpeeksi pitkinä, nämä taitavat olla ainoat miulla, jotka yltävät yli polven oikeasti. :) Jos löydät jostain pitkiä ylipolvensukkia, niin kerro miullekin! <3

   Poista
 4. Sun talviset asukuvat on niin jotenkin sulle niin hyvin sopivia. Kiva kuulla että ystäville riittää aikaa kun ilman niitä elämä olisi melko tyhjää (kokemusta asiasta on). Oon myös sun talvisista kuvista saanu inspiraatiota ja kiinnostusta joskus tässä talvella itsekkin saada järjestettyä jonkun kanssa sopivat tyylikkäät talvikuvaukset.. Jos vaan lunta tulisi eikä olis niin lämmintä mitä viimeiset talvet on ollu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon, ihana kuulla! :) Talvinen maisema on kyl ihanan rauhallinen asukuvien taustalla ja kyl tuo talvi ois aika jees, vaikka vähän aikaa sitten olin eri mieltä. :D Joo, yritän säännöllisin väliajoin nähdä ystäviä ja jos en ehdi, niin sitten vähintäänkin soitellaan videopuheluita tai laitellaan kuvia. ^^ Mukava et oot saanut inspistä, toivottavasti saatte lunta sinnekin!

   Poista

Muistathan hyvät käytöstavat kommentoidessasi!:)