keskiviikko 1. marraskuuta 2017

Kysy minulta!

Viimeisimmästä kysymyspostauksesta on kulunut jo yli kaksi vuotta, joten voisi olla aika uudelle kysymyspostaukselle. Sana on vapaa, kysykää mikä kiinnostaa tai mitä haluaisitte tietää - postaustoiveita ja palautetta saa myös laittaa hyvän maun rajoissa, eli hävyttömyydet jätetään luonnollisesti pois. Kysymyksiä saa laittaa myös miehelleni, mikäli haluaa. Lukijoita on tullut aika paljon lisää tässä kahden vuoden aikana, kiitokset teille ja toivottavasti viihdytte blogini parissa jatkossakin!

Voitte laittaa myös toiveita kysymyspostauksen toteutustavasta tai jos tulee mieleen jonkinlainen video minkä haluaisitte nähdä, niin nyt kannattaa huikata. Toivepostauksia ja tavallisia postauksia on tulossa mm. näistä aiheista;

- Miten tunnistaa huonolaatuiset vaatteet jo kaupassa?
- Tyylini kehittyminen vuosien mittaan
- Yrittäjyys
- Ystävyys
- Treenaaminen
- Bloggaaminen ja vinkit bloggaamiseen
- Milloin viedä kengät suutarille ja mitä kaikkea suutari voikaan korjailla
- Minä ja kengät - historiikki, mistä kenkäfriikkeys sai alkunsa ja millaisista kengistä koko homma lähti

Tyylibloggaaja päivän asu suomalainen bloggaaja

Kyselemisiin - toivottavasti kysymyksiä saadaan yhtä paljon kuin viime kerralla, kun kysymyksia tuli laidasta laitaan elämästä, tavoitteista, inspiraatiosta ja muusta. Mukavaa iltaa kaikille!

19 kommenttia:

 1. Mikä on parasta työssäsi? Mihin maahan matkustaisit seuraavaksi?

  Semmoiset My Day-postaukset on tosi kivoja, toivottavasti niitä tulee lisää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos hyvistä kysymyksistä, mie itseasiassa eilen katselin lentoja - matkakuume iski. :D Ihana kuulla, mie yritän saada tässä lähiaikoina sellaisen tehtyä, monta kertaa on ollut tarkoitus, mutta olen sit unohtanut ottaa kuvaa tyyliin puolen päivän jälkeen. :)

   Poista
 2. Apua en malta oottaa tuota vinkkejä bloggaamiseen-postausta! Sä oot antanut mulle muutenkin paljon vikkejä bloggaamiseen:) Myös ystävyys-postaus kiinnostaa;) Ihana tuo vika kuva muuten!

  Kysymyksiin: Mitä mieltä perheesi on bloggaamisesta? Blogi/blogit joista saat eniten inspiraatiota omaan pukeutumiseesi? Mikä on unelmiesi matkakohde? Mikä on yksi suurin unelmasi?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tänään laitan julkaisuun sen, mietin et vois varmaan vielä pari asiaa lisätä joukkoon. :) Kiitos, ihana kuulla! <3 Joo, sie taisitkin aiemmin mainita et ois kiva lukea aiheesta. Kiitos! <3

   Kiitos kysymyksistä, mielenkiintoisia ja varmaan tuosta blogit, joista saa inspistä- hommasta saisi ihan erillisen postauksen. :)

   Poista
 3. Miten saat yhdistettyä perheen, vapaa-ajan, harrastukset, blogin, työn ja opiskelun? Miten lapsenne suhtautuu, kun äiti on matkoilla? Miten kotinne remontit etenee? Kuvailkaa toistenne luonteita kolmella sanalla. Kuvailkaa toistenne ärsyttäviä piirteitä kolmella sanalla (likaiset sukat lattioilla yms). Saitko moottoripyörä sekä henkilöauto inssit / kirjalliset ensimmäisellä kerralla läpi? Syödäänkö teillä eineksiä, pikaruokaa vai tehdäänkö ruuat itse? Minkälainen on mielestäsi kaunis ihminen? Jos saisit muuttaa yhden asian menneisyydestäsi mikä se olisi?

  VastaaPoista
 4. Äh tää on vaikea ja tekisi mieli kysyä vaikka mitä mut ehkä nämä kysymykset olisi nyt hyviä. Mikä on paras asia mitä toinen voi tehdä mikä saa sut heti onnelliseksi? Ja se vastakohta eli mikä on pahin teko joka pilaa sun päivän? Jos sulla olisi aikakone niin mitä sä palaisit taakseppäin sun elämässä muuttamaan tai tekemään erilailla uusiks?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehkä mielenkiintoinen kysymys muidenkin mielestä mutta mikä oli sun ensimmäinen asu/vanhin asu/ensimmäisiä asuja mistä sulla on kuva ja ehkä pieni tarina vielä muistissa.

   Poista
  2. Kiitos kysymyksistä! :) Mie itse asiassa pystyn tarkistamaan mikä oli eka asu täällä blogissa, miulle näkyy noi vanhatkin tekstit kun laitoin vaan piiloon, enkä poistanu kokonaan. :) Mut varmaan löytyy joitain paperikuviaki, missä on asukuvia... :D Harmi vaan et tais Googlen hakunäkyvyyteen vaikuttaa tuo miun kuvien piilottaminen, mut ei voi mitään kun kuvien uudelleen lisääminen ois ollu niin järkyn suuri homma. :/

   Poista
  3. joo varmasti olis ollu isompi homma ja hyöty ollu pieni verrattuna siihen vaivaan. Mut toinyt oli tuommoinen idea missä voi ehkä miettiä onko oma tyyli kehittynyt johonkin suuntaan vaiko ei :D

   Poista
  4. Jep, mut toisaalta ei ois notkahdusta välttämättä tullu kävijämääriin. :O :) Mut kiitos, pitääpä aloittaa tekemään tätä postausta! ^^

   Poista
 5. Minua kiinnostaisi tietää enemmän Rokitan nahkavaatteista ja siitä miten sait inspiraation käyttää juuri nahkaa? Miten erilaiset nahat käyttäytyvät vaatteissa tai millä periaatteella valitset nahat? Kun lähdet työstämään nahkaa mikä on haastavinta? Voiko nahasta tehdä minkä tahansa vaatteen? Tai mistä saat vision vaatteiden malleihin? Näitä on saatettu käsitellä täällä blogissa ehkä aiemminkin mutta en löytänyt sellaista postausta :)

  Ja totta kai toinen kenkähullu on kiinnostunut mistä sinun kenkähulluus alkoi :D :D :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, ihania kysymyksiä ja mielelläni mie näihin vastaan. :) Tuolta voi käydä jo jotain aiheeseen liittyen lukemassa; http://www.moonshapedlittlebox.fi/2017/03/ahlskog-tannery-nahkatehdasvierailu-ja.html

   Haha, mahtava juttu! :D Mie mietin kans et pitäisikö tehdä päivitetty versio parin vuoden takaisesta kaikki kenkäni- postaussarjasta, voisi olla aika kivaa. ^^

   Poista
 6. Ihana blogi sulla! Löysin sun blogin vasta ja oon lueskellut vanhempia postauksia ja oon jääny jo ihan koukkuun! Sulla on tosi ihana ja persoonallinen pukeutumistyyli! Ja kirjoitat tosi mielenkiintoisesti. Oot voinut jossain mainita mutta jäin miettimään oletko miten pitkään bloggaillut ja mistä saat inspiraation pukeutumiseen? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon, ihana kuulla ja tervetuloa! :) Toivottavasti viihdyt täällä blogin parissa jatkossakin, kiva saada tällaista palautetta. ^^ Kiitos kysymyksistä myös, miepä vastaan näihin vastauspostauksen yhteydessä!

   Poista
 7. Hanna, siun kommentti ei läpäissyt Bloggerin roskaposti- tarkastusta ilmeisesti - sain kuitenkin kysymyksistä selvän ja lisään ne postaukseen! :)

  VastaaPoista
 8. Kiva :) Johtui varmaan siitä kun lähetin kommentin vanhanaikaisella puhelimellani :D

  VastaaPoista

Muistathan hyvät käytöstavat kommentoidessasi!:)