sunnuntai 5. marraskuuta 2017

Kaunis ja yksinkertainen arkityyli

Tänään mennään vielä asupostauksen voimin, mutta alkuviikosta julkaisen vinkkejä bloggaajille ja kerron hieman oman bloggaamiseni taustoista. Nämä asukuvat haluan kuitenkin julkaista erikseen ja ottaa toiset kuvat bloggaamis- postausta varten. Tässä asussa kävin työ- ja vapaa- ajan reissulla Kuopiossa, joten päivään sopi arkinen, mutta kaunis tyyli. Mustan ja punaisen yhdistelmä on ollut aina mieleeni ja tässä asussa kokonaisuus on prikulleen omaan makuuni!

Päivän Asu muotibloggaaja oma tyyli

Paita - Katri Niskanen
Hame - Esprit
Kaulakoru - Kalevala Koru
Laukku - Love Moschino
Nilkkurit - Calvin Klein
Trenssi - H&M
Kaulahuivi - Löytö Prahasta
Lapaset - Teetätetty

Kuvat; Kata / Katzariina

Päivän Asu muotibloggaaja oma tyyli

Punaiset sukkikset tuovat kengät paremmin esille ja erityisesti huomio kiinnittyy kenkien reunan kolmiulotteiseen yksityiskohtaan, joka sopii hyvin laukun kolmiulotteisen tikkikuosin kanssa yhteen. Paita oli edullinen löytö I love me- messuilta vuosi tai kaksi sitten, minulla on näitä kahdessa eri sävyssä.

Calvin Klein Nilkkurit talvikengät Love Moschino tikkilaukku

Katri Niskanen Viv Top Change Lingerie pitsitakaosa selkätatuointi
Selästä avoin paita paljastaa Changen rintsikoiden kauniin yksityiskohdan ja selän suuren tatuoinnin. 

Talvimuoti muotibloggaaja oma tyyli

Arkipukeutuminen on parhaimmillaan yksinkertaista ja kaunista, mutta myös mukavuus on aika hyvä juttu. Trenssi lämmittää ja suojaa tuulelta, eivätkä alla olevat vaatteet mene ikävästi ruttuun tai muuten huonosti takin alla. Nahkanilkkurit ovat lämpimät ja ihanan pehmeät, näitä käytän eniten talvisin. Pohja on rosoinen ja korkolaput hyvät, joten pohjat eivät ole liukkaat jäisillä teillä. Klassinen kenkäpari mielenkiintoisilla yksityiskohdilla, tällaisia talvikenkiä pitäisi olla enemmänkin kenkähyllyllä.

Päivän Asu muotibloggaaja oma tyyli

Päivän Asu fashion blogger oma tyyli

Nahkanilkkurit talvikengät Love Moschino bag

Omaan silmään mustan takin ja värikkäiden sukkahousujen yhdistelmä on kaunis, varsinkin kun takki on malliltaan naisellinen ja leveähelmainen. Prahasta löytynyt huivi on taas ihanan leveä ja lämmin, eli tällä saa suojattua tarvittaessa muutakin kuin kaulaa, jos sattuu olemaan tarpeen. Kiitos anopin ja pikkusiskoni, minulla on nyt useampi pari lämpimiä lapasia ja aina löytyy vähintään yhdet kotoa lähtiessä käyttöön. Monta vuotta meni yksien lapasien turvin, mutta kylläpä helpottaa kun löytyy monta paria lapasia eteisestä!

Luonnollisesti myös heijastin löytyy takin helmasta, saimme siskoni perheeltä pöllöheijastimet koko perheelle ja minulle valikoitui vihreä pöllö. Aika söpöjä ovat ja tarpeellisia kun alkaa hämärtää jo neljän maissa! Kuopiossa oltiin iltaan asti Katan kanssa, oli ihanaa viettää aikaa kunnolla ja käydä syömässä sekä kahvittelemassa. Mahtava päivä, rentouttavaa puuhaa ja samaa linjaa noudatti perjantaikin, siitä olenkin hieman lisää kertonut jo Instagramin (@vivianmslb) puolella.

Päivän Asu muotibloggaaja oma tyyli asukuva

Leppoisaa alkavaa viikkoa kaikille!

13 kommenttia:

  1. Tämä oli kyllä todella kaunis kokonaisuus ja punamusta kiehtoo minuakin:) Tuollaiset kengät haluan minäkin, ehdottomasti pitäis olla muutama tuollainen kenkäpari hyllyllä koska talvella nuo olisi erittäin hyvät ellei täydelliset;) Kiitos ihanasta päivästä, tuli kyllä todella hyviä kuvia! ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, miekin tykkäsin tästä asusta todella paljon. :) Punaisen ja mustan yhdistelmä on kaunis, muutenkin punainen on sellainen ns. voimaa antava värinä. ^^ Kantsii käydä tsekkaamassa Carlsonilta kenkävalikoimaa, näitä Calvin Klein / Calvin Klein Jeansin kenkiä on ainaki Joensuun Carlsonilla ollu myynnissä ja joskus on ollut alessakin paikan päällä. Todella hyviä ja laadukkaita kenkiä, omaan jalkaan istuvuus on ihan kymppi. <3 Sanoppa muuta, kiitos siulle kans ja tuli kyl hyviä kuvia! :) <3

      Poista
    2. Kiitos, miekin tykkäsin tästä asusta todella paljon. :) Punaisen ja mustan yhdistelmä on kaunis, muutenkin punainen on sellainen ns. voimaa antava värinä. ^^ Kantsii käydä tsekkaamassa Carlsonilta kenkävalikoimaa, näitä Calvin Klein / Calvin Klein Jeansin kenkiä on ainaki Joensuun Carlsonilla ollu myynnissä ja joskus on ollut alessakin paikan päällä. Todella hyviä ja laadukkaita kenkiä, omaan jalkaan istuvuus on ihan kymppi. <3 Sanoppa muuta, kiitos siulle kans ja tuli kyl hyviä kuvia! :) <3

      Poista
  2. Ihanaa väri-iloittelua, toimii <3

    -Vella

    VastaaPoista
  3. Sulle sopii ihan älyhyvin tuommoinen kirkkaanpunainen väri :)! Osaisinpa itsekin käyttää enemmän punaista väriä pukeutumisessa.. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon, ihana kuulla! :) Punainen on yksi miun lempiväreistä, viehättää ja näyttää kivalta mustan kanssa. <3 Pienestä se lähtee, kannattaa kokeilla alkuun vaikka kenkiä taikka laukkuja, sit paitaa, mekkoa tai hametta. ^^

      Poista
  4. Punaiset sukkahousut sopii kyllä mustan kanssa hyvin. Itsekin käytän juuri kirkkaanpunaisia sukkahousuja varsinkin talvella. Kivat kuvat!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, sanoppa muuta! :) Sain joku aika sitten uudet sukkahousut entisten punaisten tilalle, mutta laatu ei ollut ihan sitä mitä odotin. Etsinnässä siis hieman kestävämmät uudet punaiset sukkikset! <3 Kiitos paljon :)

      Poista
  5. Juu, aloinpa miettimään monetko punaiset sukkahousut multa löytyy. Siis juuri kirkkaanpunaiset. Pieniä sävyerojahan on aina eri merkeillä. No ainakin Vogue, Kappahl, Houselta kahdetkin palmikkokuviolla ja ilman. Ja taisi olla vielä muutamat muutkin. Mutta ei siis ihan huippumerkkejä. Ainakin Kunertilta löytyy 100den punaiset sukkahousut kyllä. Ja Kunerthan on jo aika sukkahousujen huippua. Ite oon tykänny käyttää kyllä. Kaikki Kunertin sukkahousut on olleet tosi ihania jalassa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, näillä on kyllä sävyeroa ja esim. vanhemmat Voguen punaiset sukkikset ja uudet ovat aika eri sävyisiä. :) Vähän saisivat paksummat olla, kuin nuo uusimmat. Pitää katsoa ainakin Voguen ja Kappahlin valikoimaa, jos löytyisi vähän paremmat punaiset sukkikset! <3 Kunertin sukkahousuja kehutaan kyllä todella paljon, pitäisi ostaa joskus. :) Falkella on kans kauniita värejä, niistä olen myös tykännyt. Joku aika sitten tilasin sieltä Oroblun tehtaalta sukkahousuja, ne satin 60 sukkikset on aivan parhaat! Niissä on sellainen leveä vyötärönauha vyötäröllä, niin ovat todella mukavat jalassa. ^^

      Poista
  6. Tarkoitat varmaan punaisia Voguen Colore sukkahousuja 40den. Kuultaa iho läpi vielä tuonpaksuisista sukkahousuista väristä riippumatta, eikä ihan sovi talvikäyttöön. Kunertin ja Falken sukkahousut on kyllä ihania jalassa. Istuu hyvin ja löytyy kauniita värejä. Oroblun Satin 60 sukkahousujen vyötärönauha on tosiaan tavallista leveämpi. Ja muutenkin tuntuvat silkinpehmeältä ihoa vasten. Melkein kuin ei olisi sukkahousuja jalassa ollenkaan. Mukavaa keväänjatkoa!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ööh, en ole ihan varma - todennäköisesti Voguen sukkiksia, niitä tulee useimmiten ostettua ja välillä muitakin. Miulla on noita punaisia ollut 40-60 vahvuudella, nyt uusimmat nukkaantuivat ja viruivat todella nopeasti verrattuna näihin entisiin. :O Falken sukkiksia pitäisi myös tilata, mutta taitaa jäädä syksymmälle - niitä saa I love me- messuilta yleensä. ^^ Oroblu Satinit ovat kyllä ihanat, vitsit kun useammissakin sukkiksissa olisi yhtä leveä vyötärönauha. Sanoppa muuta! Kiitos samoin sinne ja kiitos kommentista! :) :)

      Poista

Muistathan hyvät käytöstavat kommentoidessasi!:)