tiistai 27. maaliskuuta 2018

Avaruuskuosi ja pinkki ne yhteen sopii

Olen monina päivinä oikein odottanut, että saan vetää jalkaani hätkähdyttävän pinkit Nikitat, mutta meilläpäin on nyt viime aikoina satanut lunta siihen malliin, etten ole uskaltanut karvasomisteisia korkokenkiä laittaa jalkaan. Toivottavasti nyt viikonloppuna viimeinkin olisi hieman vähäisempiä lumisateita, jotta pääsen kenkiä käyttämään toistamiseen ja mielellään niin, että saisin myös asukuvia otettua. Niiden sijaan laitoin jalkoihini eräänä päivänä Minna Parikan kengät yksisarvisilla, ihanat pinkit korkokengät nämäkin, vaikka Nikita- korkokengätkin olisivat sopineet tähän asuun todella hyvin.

OOTD_styleblogger_tyyli-7

Villakangastakki - Ril's
Napapaita - Fiorella
Kynähame - Marks & Spencer
Neuletakki - Esprit
Laukku - DKNY
Korkokengät - Minna Parikka
Verkkosukkikset - Sokos Joensuu*
Kaulahuivi - Löytö Prahasta

*Saatu blogin kautta.

OOTD_styleblogger_tyyli-11

OOTD_styleblogger_tyyli-10

Tämä asu on todella samantyylinen kuin viimeisin päivän asu, mutta osittain eri vaatteilla, eri sukkiksilla ja eri kengillä. Pakko oli vielä uudemman kerran katsoa, mutta tänään asut eivät muistuta toisiaan niin paljon kuin muistelin - löytyy useampia erilaisuuksia, vaikka paidan ja hameen tyylit ovat samat takin lisäksi.

Vaikka kapean hameen avaruuskuosissa on vain vähän pinkkiä, niin minusta nämä Parikan yksisarviskuvioiset korkokengät sopivat asuun täysin. Varsinkin, kun takkikin on pinkki.

OOTD_styleblogger_tyyli-13

OOTD_styleblogger_tyyli-16

OOTD_styleblogger_tyyli-8

OOTD_styleblogger_tyyli-2

OOTD_styleblogger_tyyli-9

Viime aikoina olen käyttänyt aika yksipuolisesti vaatteita, sillä vaatehuoneen rempan ollessa vähän vaiheessa suuri osa vaatteista ei ole vielä esillä vaatehuoneessa. Hyllyt siis tarvitaan pian seinille, josko sitten tulisi valittua vaatteita vähän monipuolisemmin! Talvella kuitenkin kynähameen tai midihameen yhdistäminen villakangastakin ja napapaidan kanssa sopii omaan tyyliini hyvin, vaikka toki poolopaidat ja muutkin pitkähihaiset ovat käytössä silloin, kun pakkasta on enemmän.

Pitkät hameet antavat mahdollisuuksia myös erilaisille ja kevyemmille sukkiksille, joten pieniverkkoiset sukkahousut otin käyttön myös. Pitäisi käydä taas ostamassa sukkahousuja ja törmäsinkin verkossa ekologisempiin vaihtoehtoihin tämän vaatekappaleen myötä - kirjoitan aiheesta pian lisää ja kerron teillekin, mitä löysin ja mitä ajatuksia itselläni heräsi aiheesta!

OOTD_styleblogger_tyyli-14

OOTD_styleblogger_tyyli-12

Kokonaisuudessaan tämä asu on kieltämättä sellainen, millaisia käytän yleensä arkena töissä tai vapaalla. Mukava, siisti ja omannäköinen, muuta ei usein käytössä olevalta asulta kaivatakaan. Aivan mahtavaa alkanutta viikkoa teille kaikille ja toivotaan, että kelit pysyvät aurinkoisina mahdollisimman pitkään!

4 kommenttia:

 1. Voi että ne on vaan niin herkut nuo kengät!

  Odotan innolla sukkispostausta, kuulostaa mielenkiintoiselta :)

  Mukavaa viikon jatkoa sinnekin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sanoppa muuta! <3 :) Joo, tuli ihan huolella googlailtua aiheesta ja mukava oli huomata, että on keksitty tapa kierrättää matskuja myös sukkahousuissa. :) Kiitos!

   Poista
 2. Ihana asu, tosiaan samantyylinen mitä sulla oli tuossa linkkaamassasi postauksessa, mutta silti aivan eri näkönen, kyllä hame ja kengät tekee paljon ;) Mä niin oisin kevätfiiliksissä pukeutumisen suhteen, muttei tuo keli anna vielä mahiksia siihen :D Eilen uskalsin laittaa paksuhkomman kevät/syksy takkini päälle, aij että tuo aurinko lämmittää jo ihanasti <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, ihana kuulla et sielläkin ollaan samaa mieltä! :) Tänään on vähän plussalla, aika ihana ja pärjää jo nahkatakilla hyvin. ^^ Siitä se lähtee, josko noi lumet sulaisivat jossain vaiheessa. :D :)

   Poista

Muistathan hyvät käytöstavat kommentoidessasi!:)