tiistai 13. maaliskuuta 2018

Kolme hyvää asiaa- blogihaaste ja asukuvat Kuopiosta!

Kata haastoi minut kertomaan kolme hyvää asiaa kustakin blogihaasteen osa- alueesta, joten päätin yhdistää tämän haasteen uusimpiin asukuviin ja samalla kertoa hyvistä asioista elämässäni! Asukuvat otettiin Kuopiossa käydessäni ja tämä asu on yksi viime aikojen suosikeistani, onhan tässä lempparivaatteita ja asusteitani jälleen kerran. Mutta nyt mennään eilen kirjoitetun haasteen pariin, toivottavasti pidätte vähän eri tavalla toteutetusta postauksesta.

Rils_villakangastakki_Midihame_Guess-11

Villakangastakki - Ril's
Midihame - Guess
Napapaita - Urban Classics* / DefShop
Nahkanilkkurit - Calvin Klein
Kaulakoru - Kalevala Koru
Laukku - DKNY
Lapaset - teetätetty
Kaulahuivi - löytö Prahasta

*Saatu blogin kautta.


Kolme hyvää asiaa päivässäni


Lapsi. Siis kuinka suloinen ja kauniisti käyttäytyvä voi oma muksu ollakaan? Tänään hän ei ollut hoidossa, vaan ihan kotosalla ja ollaan tavattu asiakkaita, leikitty ja vietetty aikaa yhdessä. Ihana päivä. 

Erittäin mukavat asiakkaat. Iloisia ja puheliaita asiakkaita olen tavannut tänään monia, ihan mahtavaa! 

Yllättävä pirteys huonosti nukutusta yöstä huolimatta. Viime yö oli todella repaleinen, lapsi heräsi yöllä monesti ja puhui unissaan vähän väliä, mutta silti olo on freesi ja hyvä. Erikoista, yleensä tuntuu kuin olisi junan alle jäänyt tällaisten unien jälkeen. 

Rils_villakangastakki_Midihame_Guess-12

Rils_villakangastakki_Midihame_Guess-3

Rils_villakangastakki_Midihame_Guess-4


Kolme hyvää asiaa minussa


Iloisuus. Iloa ja hyvää oloa ammennan todella monista asioista, nautin elämästä ja pidän elämästäni tällaisena. Löydän huonoista asioista myös hyviä puolia ja osaan nauraa tarvittaessa myös itselleni, jos jotain menee vikaan. Lyhyesti sanottuna olen tyytyväinen itseeni, elämääni ja kokonaisuuteen mitä minulla on. 

Rauhallisuus. En ole luonteeltani mikään "raivo- Riitta", vaan ennemminkin tasapainoinen ja rauhallinen. Tästä on paljon hyötyä niin töissä kuin ihmissuhteissa, sillä tykkään pohtia asioita perusteellisemmin ja miettiä asioita monelta eri kannalta. Tästä voi olla apua myös ystäville, joiden kanssa pohditaan ratkaisua asiaan jos toiseenkin tai jos on tarpeen vaan olla ja kuunnella toisten murheita sekä iloja. 

Päämäärätietoisuus. Tiedän mitä haluan ja teen töitä saadakseni sen mitä kulloinkin tavoittelen. 

Rils_villakangastakki_Midihame_Guess-6

Rils_villakangastakki_Midihame_Guess-5


Kolme hyvää asiaa elämässäni


Perhe, läheiset ja parisuhde. Oma perhe on älyttömän suuri voimavara, mutta niin ovat myös lapsuudenperheeni sekä mieheni perhe. Minulla myös aivan ihania luotettavia ja mahtavia ihmisiä lähelläni, jotka tuovat paljon iloa elämääni ja arkeeni. Mieheni tapaaminen on yksi parhaimmista asioista mitä minulle on elämäni aikana tapahtunut - tässä parisuhteessa on uskomattoman hyvä olla, toistemme kunnioittaminen on molemminpuolista ja molemmat saavat olla omia itsejään tasa- arvoisessa parisuhteessa. En osaa edes sanoin kuvailla, miten hyvä ja turvallinen olo minulla on hänen kanssaan, sydän vaan pakahtuu ajatellessakin. Parasta ikinä. 


Työ. Taidan tähän linkata vain tämän postauksen - Työnarkomaani vai tunnollinen työntekijä? Rakastan tämän hetkistä työtäni! 

Se, että on hyvä olla. Tämä on erittäin tärkeä asia elämässäni ja rakastan sitä, että elämäni on tasapainoista, hyvää ja että minulla sekä läheisilläni on hyvä olla. Tämä on oikeastaan monen asian summa perheestä hyvinvointiin ja siitä työhön, mutta se kokonaisuus, "paketti", on niin hyvä, että minulla on koko ajan hyvä olla, vaikka tulisi mutkia matkaan tai murheita läheisestä. Eli tavallaan tiedostan murheidenkin keskellä, miten hyvin asiat oikeasti ovat ja tiedostan myös, että huonoista asioista ja suurestakin surusta pääsen yli, kun muuten koko paketti on niin vakaa ja vahva.  


Kolme hyvää asiaa tänä vuonna


John Smith Rock Festival. Pyysin kaveria lähtemään mukaan festareille ja sinnehän myö mennään!

 

Rokitan tulevat kuvaukset ja työkuviot. Kuvaamme ihania vaatteita keväällä Bella Photon Sallan kanssa, enkä malttaisi odottaa! Myös työkuvioissa on huippuja juttuja tulossa mitä pääsen tekemään ja en malta odottaa, että voin vähän enemmän näistä hiiskua.

Mahdollinen loma ulkomailla perheen kanssa. Monta muuttujaa on vielä eli kaikki reissun suhteen ei ole varmaa, mutta toivon, että pääsemme tänä vuonna viikoksi ulkomaille. Monia muitakin hyviä asioita on tiedossa tänä vuonna, mutta nämä tulivat nyt ensimmäisenä mieleen.

Rils_villakangastakki_Midihame_Guess-9


Kolme hyvää asiaa blogissani


Persoona. Minä olen minä täälläkin, enkä vedä ns. blogiroolia täällä ja muissa sosiaalisen median palveluissa. Toki jotain jätän kertomatta hyvistä syistä kun blogi on julkinen, mutta tänne kirjoittaessani mietin, että voisinko kertoa asiasta esimerkiksi työkaverille ja voiko siitä asiasta olla jotain haittaa minulle tai perheelleni? Jos vastaus ensimmäiseen on joo ja seuraavaan ei, niin silloin voin kertoa asiasta myös täällä. 

Kengät. Kukapa ei rakastaisi kauniita kenkiä? Tämä on yksi asia, mistä monet ovat tykänneet ja sanoneetkin, että on mukava nähdä korkokenkiä käytössä, kun ei esimerkiksi itse voi syystä tai toisesta (enää) käyttää korkokenkiä. Minusta on mukavaa tuoda myös esille, miten paljon kengät voivat muuttaa asua ja miksi niihin panostankin niin paljon. 

Vaate- ja kenkävinkit. Luen paljon vaatetusalaan liittyvää tietoa, mutta seuraan myös aktiivisesti tulevia trendejä ja katumuotia. Luonnollisesti työssäni pitää pysyä kartalla eri väreistä, materiaaleista ja monesta muusta asiasta, joten tuon välillä esille täälläkin tietoa ja vinkkejä vaatteiden sekä asusteiden huoltoon. Näiden suhteen minulla on pohjaton tiedonnälkä ja aika paljon on ehtinyt oppia, kun olen ollut valmistumisen jälkeen jo yhdeksän vuotta vaatetusalalla. 


Kolme bloggaajaa, joiden toivoisin vastaavan kysymyksiin:Sallan kengissä - Salla - Sallalla on ihana tyyli, todella erilainen kuin minulla - hänen tyylinsä viehättävä ja mielenkiintoinen. Blogissa tutustutaan luonnonkosmetiikkaan monipuolisesti ja blogista saa lukea myös tyylistä, muodista ja arjen pienistä hetkistä.

Maria L. - Maria - Marian tyyli on huippu sekoitus rockia, värejä, naisellisuutta, tyttömäisyyttä ja särmää! Inspiroiva pukeutuja ja hänellä on myös erinomainen maku sisustusta ajatellen, heidän kotinsa on uskomattoman kaunis ja kodikas. Toivottavasti pääsemme tänä kesänä moottoripyöräilemään yhdessä!

Chic Conservative Chanel - Lauran blogista saa inspiraatiota klassisempaan pukeutumiseen, mutta myös kauneusvinkkejä ja muuta lifestyle- tyyppistä sisältöä löytyy blogista. Kauniita kuvia, hyvää oloa ja täältä löydät myös vinkkejä esimerkiksi Helsinkiin ja Tukholmaan.


Rils_villakangastakki_Midihame_Guess-8

15 kommenttia:

 1. Oi mikä ihana asu ja ihana Milla <3 Ihan hurmaavan kaunis kokonaisuus! Ja tämä hyvien asioiden haaste on muutenkin niin ihana, että tekisi mieli itsekin toteuttaa jos vain ennätän muiden postausten joukkoon tehdä :) Ihanaa viikon jatkoa! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana kuulla, kiitos! <3 <3 Tästä asusta tykkäsin paljon, tuo takki on niin herkku. <3 Ihana ois myös valkoisena, mut en tiedä osaisinko käyttää valkoista niin isona pintana. :) Toteuta ihmeessä, ihana oli miettiä hyviä asioita ja koostaa tämmöinen hyvien asioiden postaus! Kiitos samoin sinne! <3

   Poista
 2. Taas oli mukava huomata että kiireistä huolimatta ehdit tehdä taas hienon uuden kirjoituksen blogiin. Kiva myös jostainsyystä aina huomata että sun hyvä olo jotenkin välittyy blogin välityksellä myös lukijalle ja saa itsellekkin annoksen hyvää mieltä :) mut tuosta olenkin varmaan jo kommentoinut aikaisemmin. Mietin että voisin itsekkin kommentoida tähän noista kategerioista vaikkapa kolmea juttuja. Yritän pitää lyhyenä vaikka sait inspiroitua muakin (taas?)kommentoimaan ja kirjoittamaan.

  Hyvä asia minussa: Rauhallisuus vastaisin itsekkin, mutta haluan keksiä jotain uutta niin valitsen että ongelmanratkaisukyky on mun paras puoli. osaan löytää tilanteeseen kuin tilanteeseen melko helposti eri ratkaisuja ja toteuttaa niistä toimivimman, Ehkä myös auttaa kun tykkään ajatella asiat läpi ennen touhuun ryhtymistä ja osaan analysoida tilanteita melko hyvin.

  Hyvä asiaa elämässäni: Ehkä pitää tähän valita se että olen päässyt tekemään ja kokemaan armeijan jälkeen hyvinpaljon kaikkea erilaista. tapahtumien kasaamisesta valokuvaamiseen ja hieman kokeilla yrityksenkin pyörittämistä hetken ja tietenkin että samalla päässyt tapaamaan monta mahtavaa ihmistä vaikka ne eivät ole elämääni jääneetkään mikä on ehkä vähän harmi.

  Hyvä asiaa tänä vuonna: Löysin viimevuonna keskiaikatapahtumat ja aion yrittää nyt jopa päästä turun keskiaikamarkkinoille käymään ensimmäistä kertaa ja jos löydän jonkun festariseuraksi niin lähden mielelläni taas kuuntelemaan hyvää musiikkia jonnekkin (jotenkin yksin tuntuu tyhmältä lähteä paikkaan missä kaikilla muilla on paljon kavereita mukana..tuntuu heti niin yksinäiseltä).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana kuulla, kiitos taas pitkästä kommentista! :) Ja palautteesta, ihana kuulla et hyvä fiilis välittyy myös lukijoille. ^^ Hienoa, et siekin kerroit näitä omia juttuja ja hyviä asioita, mukava on lukea.

   Ongelmanratkaisukyky on kyllä todella hyvä piirre, mie oon kans aika hyvä omalla alalla siinä. :) Ja toki, jos jotain pitää korjata tms. Mut ihan todella hyvä piirre on siulla!

   Kuullostaa mukavalta ja erilaiset kokemukset kasvattaa ihmistä, muutenkin erilaisista kokemuksista saa uutta näkökulmaa eikä tavallaan pääse sokeutumaan tilanteelleen. :)

   Oo, kuullostaa hauskalta! Mitä festareita oot miettinyt? Mie usein meen keikoille ja festareille yksin, aina nimittäin saa juttuseuraa, jos sitä kaipaa. Varsinkin festareilla tulee ihmiset ihan ittekseen juttelee, ei tarvi ite ees alottaa keskustelua. :D Eli ei kaikki mene festareille kavereiden kanssa, tunnen muitakin kuin itteni, jotka käy myös yksin festareilla ja keikoilla. :)

   Poista
  2. Kiva että sä tykkäät myös että "vastaan" sun blogikirjoituksiin, vaikka välillä tuntuu etä kirjoitan ihan liian pitkän tekstin ja uskaltaako kirjoitella omia ajatuksia tänne, kun välillä miettiny haluako kukaan kuulla edes.

   ihan ymmärrettävää miksi sä haluat mennä yksin..pääsee vähän pois aina niiden samojen ihmisten luota ja saa omaa aikaa. En mä löydä yleensä mitään jutteluseuraa festareilla paitsi sillon kun oon ollu töissä. En vielä ole löytäny sitä oikeaa festaria kun olen yrittäny nyt seurata missä bändit menee tänävuonna. Amorphis,apocalyptica,waltari,turisas (turisas oli niin mahtava viimekesänä hämeenlinnan keskiaikamarkkinoilla) olis ainakin kiva nähdä mutta en välttis halua maksaa jostain south park festarin lipunhinnasta niin menisin mielummin pienemmälle festarille tai sitä lähtis ihan kunnolla isoille festareille vaikka vähän kauemmaskin. En moneen vuoteen oo ollu festareilla varsinkaan kävijänä niin oon ihan pihalla mitkä nykyään on hyviä festareita

   Poista
 3. Voi ihanaa, kuinka nopeasti toteutit tämän postauksen 8) Mulla on yks sun heittämä haaste pian valmiina ja heitit sen mulle, öööm... Todella pitkän aikaa sitten :'D Onpas upeita kuvia, ihana oli tämä sinun look ja että ihailen tuota takkia edelleen <3 Musta olis muuten hauska lukea mistä ja minkä kautta seuraat aina tulevia trendejä ja muotia. Aikakauslehdistä, netistä, mistä kaikkialta? :D Jos tuosta postauksen saisi tehtyä, olis tosi mielenkiintoista lukea :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, tää tuli niin sopivaan saumaan! :D Mukava kuulla, et olet kuitenkin tehnyt sitä ja mahdollisesti julkaiset myöhemmin, näistäkin tulee erilaista sisältöä blogiin. :) Kiitos kysymyksistä, miepä voisin koostaa tuollaisen postauksen miten pysyä kartalla muodista ja trendeistä! ^^

   Poista
 4. Eksyin tänne juurikin Katan blogin kautta ja jään varmasti seurailemaan mm. asuinspiraatioiden toivossa! Siulla on mieletön tyyli, vau!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana kuulla, tervetuloa! :) Kiitos paljon, ihana että pidät ja toivottavasti saat paljon asuinspiraatiota täältä miun blogin puolelta! <3

   Poista
 5. Tuli vaan mieleeni, että voisitko joskus tehdä sellaisen postauksen jossa esittelisit miten asu muuttuu erilaiseksi pelkästään kenkiä vaihtamalla, mutta muuten asu olisi täysin sama? Vaikka saappailla, korkkareilla ja tennareilla? Ymmärsitkö mitä tarkoitin? Mukavaa lumisateista päivää :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei, kiitos kommentista ja todella hyvästä postausehdotuksesta! :) Tuollainen postaus olisi suht helppo toteuttaa ja olisi mielenkiintoista nähdä itsekin kuvissa miten paljon asu muuttuu. Eli toteutukseen menee, kiitos! :) Kiitos samoin sinne ja pahoittelut viivästyneestä vastauksesta!^^

   Poista
 6. Tää oli kyllä kiva postaus, jutut sai hyvälle mielelle ja mukava huomata, että olet heittänyt haasteen meikäläisellekin!:) Kiitti jo etukäteen! Joo ens kesänä mennään prätkäilemään, itseasiassa tuossa aamulla olit mielessäni ja suunnuttelinkin jo reittiä, minne voitas sit ajokauden alettua lähteä yhdessä kurvailemaan! :D Ihana look noissa kuvissa, tuo takki on upea, oon varmaan monesti jo maininnutkin..;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana kuulla, kiitos! :) Ehdottomasti mennään, muutenkin pitäisi treffata pitkästä aikaa siunkin kans. Voitais jotain suunnitella porukalla? En malttais oottaa, että kesä tulee ja pääsee moottoripyöräilemään. <3 Kiitos paljon, tämä takki on kyllä aivan ihana! <3

   Poista

Muistathan hyvät käytöstavat kommentoidessasi!:)