torstai 19. huhtikuuta 2018

Järkky väsymys, ihana viikonloppu ja asu matalilla kengillä

Täällä blogin puolella ei ole minua nyt viime torstain jälkeen näkynyt, sillä olin reissussa torstaista sunnuntaihin. Tässä postauksessa siis kerron hieman viikonlopusta ja mitä kuuluu tännepäin, mutta kuvituksena on asukuvia tältä päivältä - tapahtumista kerron hieman enemmän myöhemmin. Kävin Indiedaysin järjestämissä päivätapahtumissa sekä gaalassa, mutta muitakin suunnitelmia oli jonkin verran. Jotenkin aina pääsee yllättämään, miten pk- seudulla liikkuminen paikasta toiseen kestää kauemmin kuin täällä Pohjois- Karjalassa. Vaikka kulkisi taksilla tai omalla autolla, niin siinä 30 minuutissa missä pääset Polvijärveltä Joensuuhun 35 kilometriä, Espoosta menee Helsinkiin sama aika tai yli 15 kilometrin matkassa. Julkisilla toki vielä kauemmin, mutta sitähän se.

Päivän_asu_Nahkatakki_kotimainen-7

Nahkatakki - Ompelimo Rokita
Paita - Monki
Nahkahame - Ompelimo Rokita
Tennarit - Minna Parikka
Laukku - Cobblerina
Aurinkolasit - Instrumentarium*

*Saatu blogin kautta.

Päivän_asu_Nahkatakki_kotimainen-3

Päivän_asu_Nahkatakki_kotimainen-6

En nyt kuitenkaan tullut höpöttämään liikenteen eroista eri suunnilla Suomea, vaan vähän kertomaan mitä viikonloppuuni kuului. Junamatka meni rattoisasti erääseen naiseen tutustuen ja koska myöhästyin pahasti illan luennolta junan ollessa myöhässä, niin vietimme illalla aikaa mieheni kummien kanssa Espoossa. Ilta meni nopeasti ja seuraavana aamuna oli tiedossa kymmeneltä alkava Conscious Morning- tapahtuma. Ja seuraavana aamuna oli tiedossa Creative Morning, eli molemmat aamut olivat itselleni erittäin kiinnostavia luovuuteen ja vastuullisuuteen painottuvia.

Päivän_asu_Nahkatakki_kotimainen-2


Päivän_asu_Nahkatakki_kotimainen-4

Päivän_asu_Nahkatakki_kotimainen-9

Päivän_asu_Nahkatakki_kotimainen-12

Päivän_asu_Nahkatakki_kotimainen-14

Reissussa ehdin myös käydä Lushilla ja kokeilemassa Ravintola Kylä- nimistä ravintolaa Espoon Tapiolassa. Molemmille suositukset! Pääkaupunkiseudulla ollessa tuli myös valvottua ehkä vähän turhankin pitkään väsymyksestä päätellen ja toki tuli juhlittua myös, kun lapsivapaalla olin. Paljon ihania asuja olisi ollut kuvattavaksi myös, mutta halusin keskittyä viettämään aikaa muiden ihmisten kanssa kuvauspaikkojen etsinnän sijaan. Päällimmäisenä mielessä on kuitenkin hyvä fiilis, ihanat tapaamiset uusien ihmisten kanssa, illanvietto mieheni sukulaisten kanssa ja ihastuttavat, rentouttavat kylvyt Lushin kylpypommeilla.

Päivän_asu_Nahkatakki_kotimainen-8

Päivän_asu_Nahkatakki_kotimainen-10

Päivän_asu_Nahkatakki_kotimainen-13

Päivän_asu_Nahkatakki_kotimainen-15

Tavallaan oli harmi lähteä jo sunnuntaina pois, kun olisin halunnut nähdä monia muitakin ihmisiä ja viettää aikaa kunnolla sielläpäin. Toisaalta oli taas ikävä omaa perhettä. Ihania kohtaamisia kuitenkin oli ja lähden piakkoin uudelleen Helsingin suunnille, sillä reissulta jäi käteen monia uusia asiakkaitakin blogiyhteistöiden lisäksi. Mahtavia tilaisuuksia. Viimeisenä reissupäivänä otin myös rennosti, sillä yleensä yrittäjänä pitää tehdä vähän töitä sisään eli tehdä pidempi työputki ennen matkoja. Alkuviikosta oli pakko ottaa pari vapaata päivää työputken ja jäätävän väsymyksen takia, en edes muista milloin viimeksi olen ollut näin väsynyt! Mutta kyllähän tuohon viikonloppuun mahtui kaikenlaista - kolme erilaista blogitapahtumaa, illanviettoa, rentoutumista, videopuheluita, matkustamista... Elämää. :) Varattiin muuten kymmenen päivän reissu Espanjaan.

Sellainen on ollut tämä viimeisin viikko. Voisi sanoa että tuntee eläneensä sekä henkisesti että fyysisesti! Mites teillä meni viikonloppu? Eikun mukavaa iltaa ja palaillaan taas pian.

4 kommenttia:

  1. Täälläkin oltiin Supersävyneitä tuon viikonlopun jälkeen mikä on aika outoa koska en tehnyt mitään normaalista poikkeavaa :D Ja onneksi osasit ottaa muutaman vapaan että ehdit vähän levätä <3 Ihana muuten nähdä sulla matalat kengät, vaikka luinkin instasta ettei se oo yhtään sun juttu, silti kiva välillä näitäkin nähdä kun sulle eksyy puputennarit jalkaan ;) Ahh tuo takki <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ohhoh, no jopas sattui! :) Miulla tuntuu vieläki väsy, mut voi olla kun heräsin neljältä viime yönä enkä meinannut enää unta saada. :D Joo, pakko oli ottaa, vaikka pääsi yllättämään miten paljon väsytti ja kieltämättä hiipi mieleen et hitto, tässähän alkaa vanheta kun ei jaksa enää 24/7 touhottaa. :D :D ;) Ihana kuulla! <3 Ei ihan oma juttu ole, mutta josko sitä välillä matalillakin kengillä laittaa näitä asupostauksia. Vaikka korkkarit on kyl paremmat. <3 Tuo takki on kyl ihana, arvaa vaan oonko joka päivä käyttänyt tuota rotsia!

      Poista
  2. Reissaaminen on kyllä kivaa ja semmosen jälkeen helposti väsyttää enemmän. itsekkin olin just samaan aikaan pääkaupunkiseudulla myös käymässä niin ehkä mä kirjoittelen mitäkaikkea tuli tehtyä (kommenttiosion mikroblogi..keksinköhän mä tän jutun just).

    auto kävi hakemassa uuden laturin korjaamolta (vanha oli hyvin palvellut ja väsyny) ja ajatus oli josko siihen olis saanu alkuperäistä isomman laturin mut kuoppasin koko ajatuksen kun olis tullu kalliiksi eikä siihen sit olis oikein isompi käynyt.

    viikonloppu taas meni kun kävin 2 kertaa leffassa ihan tuntemattoman tuttavuuden kanssa ekaa kertaa ja toisen kerran melko tuoreen tutun kanssa..harmi että leffareissut eiollu kauhean onnistuneita mutta leffat oli kyllä hyviä (ready player one ja black panther). Lauantaina kävin vuosaaren satamassa ihmettelemässä joutsenia, luontoa,laivoja ja harmittelemassa kun pidempi kameran objektiivi eiollu matkassa kun siellä oli niinpaljon lintuja mistä olis saanu hienoja kuvia. Ihan mahtava paikka kun siellä on se satama ja luonto niin lähellä toisiaa..saispa sinne joskus jonkun lähtemään photoshoottailemaan. Sunnuntaina vielä ennen kotiin ajelua kävin yhden ihmisen luona ja istuttiin ulkona jäätelöt syöden.

    Ennen kotiin menoa en voinu olla kiertämättä vielä eerikin pippurin kautta tankkaamassa massua täyteen. Kuvatkin ehdin jo käsitellä ja yhden seikkailuretken täällä ehdin tehdä josta jo kuvia laitoinkin ja kommentoitiin. yritän nyt vähän hitaammin laittaa ig:hen kuvia ettei lopu kuvat kesken taas :D Oudointa varmaan tuossa yli viikon reissussa oli se että lähtiessä tampereella oli vielä puoli metriä lunta ja takasin tullessa ainoastaan metsässä on enään lunta ja kuraiset polut/tiet kun kävin ajelulla sen toteamassa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sanoppa muuta! Reissaaminen on kyllä todella mukavaa, mutta väsyttävää pidemmän päälle. Tavallaan on ihana sit tulla kotiin ja olla vaan rauhassa. :) Mukava kuulla, mitä kaikkea sie oot tehnyt! :)

      Hyvä et sentään leffat on ollut hyviä, jos ei muuten onnistuneet leffareissut. :) Kuullostaa myös ihanan rauhalliselta tuo Vuosaaren reissu, täällä alkaa kans olla lintuja ja muitakin eläimiä tuntuu näkyvän enemmän. ^^

      Mukava oli lukea siun kuulumisia! :)

      Poista

Muistathan hyvät käytöstavat kommentoidessasi!:)