tiistai 22. toukokuuta 2018

Seitsemän syntiäni ja asu nahkahameella

Törmäsin tähän Seitsemän syntiä- blogihaasteeseen Jennin blogissa ja tämä oli sen verran hauska, että päätin itsekin tämän tehdä! Haaste on alunperin lähtenyt liikkeelle Ihanaista- blogista ja aika monet bloggaajat ovat jo tämän tehneet. Postauksen kuvituksena ovat uusimmat asukuvat ja kuten taustalla näkyy - helle on tehnyt ihmeitä ja täälläkin on jo ihanan vehreää.

Outfit_Calvin_Klein_Heels_Leatherskirt-6

Napapaita - Fiorella
Nahkahame - Ompelimo Rokita
Laukku - Marimekko
Korkokengät - Calvin Klein
Aurinkolasit - Instrumentarium*

*Saatu blogin kautta.

Outfit_Calvin_Klein_Heels_Leatherskirt-7


Herkuttelusyntini...

Ehdottomasti punaviinit ja juustot. Täyteläinen punkku, hyviä juustoja, viinirypäleitä ja ruissipsejä - ihana yhdistelmä! Jos minua haluaa hemmotella, niin nämä toimivat oikein hyvin.

Ihonhoitosyntini...

Viime aikoina olen ollut illalla melko väsynyt (liian) aikaisista herätyksistä johtuen, joten muutamana iltana meikit ovat jääneet puhdistamatta nukkumaan mennessä. Tätä yritän kuitenkin välttää, onneksi on kuitenkin harvinaista, eikä ole päässyt iho- ongelmia tulemaan.

Outfit_Calvin_Klein_Heels_Leatherskirt-9

Outfit_Calvin_Klein_Heels_Leatherskirt-10

Outfit_Calvin_Klein_Heels_Leatherskirt-12


Siivoussyntini...

Minua ei haittaa, jos on papereita ja kangasnäytteitä levällään työpisteellä, kunhan kaikki ovien kahvat, valokatkaisimet, hanat, roskiksen viereiset seinät ja muut ovat puhtaita. Eli siivoamisen kanssa pikkutarkat hommat on enemmän miun juttu, mutta muuten saa olla ns. luova kaaos, jos näin voi sanoa.

Hiussyntini...

Joskus kiireisinä aamuina harjaan hiukset ylös ja kiedon harjaamattomat pituudet sotkunutturaksi. Ei ehkä hiuksia säästävin ja kaunein tapa, mutta helppo ja nopea. Käytän hiusten harjaamiseen kahta harjaa ja olen muuten huolellinen harjaamisessa, mutta sotkunuttura on paha ja houkutteleva synti.

Outfit_Calvin_Klein_Heels_Leatherskirt

Outfit_Calvin_Klein_Heels_Leatherskirt-3

Outfit_Calvin_Klein_Heels_Leatherskirt-11


Ystävyyssyntini...

Odotan ystävyyssuhteissani vastavuoroisuutta ja jos näyttää, että minä olen aina se yhteyttä ottava osapuoli, niin saatan vähentää omaa aktiivisuuttani huomattavasti. Jos ystävyyssuhde väljähtyy sen takia, että en enää olekaan koko ajan se aktiivisempi osapuoli, niin sitten saa väljähtyäkin - ystävyys on kahden kauppa, eikä pelkästään toisen ihmisen vastuulla.

Pukeutumissyntini...

Tähän en keksi mitään, olen sen verran tarkka pukeutumisestani alusvaatteita myöten, enkä käytä kotona "kotivaatteita" tai muuta rönttävaatetta, vaan olen samoissa vaatteissa koko päivän. Remppaa ja muita hommia varten on omat vaatteet, mutta niitä en todellakaan käytä muulloin. Vaatteiden huollossakin olen tarkka.

Parisuhdesyntini...

Tätä piti mietti pitkään, mutta ehkäpä se, että tykkään liikkua ja nähdä ihmisiä aika paljon, varsinkin kun suurimmilta osin teen töitä kotoa käsin ja yrittäjänä on välillä vähän yksinäistä, vaikka asiakkaita tapaakin päivittäin. Antti taas tykkää olla kotona, mutta hän käy Joensuussa töissä ja näkee työpäivän aikana monia ihmisiä. Eli usein minä ja itseasiassa muksukin ollaan lähdössä johonkin, joten usein houkutellaan Anttikin lähtemään vaikka uimaan tai käymään jossain. Tämä voi olla vähän ärsyttävää välillä, kun kaksi meistä olisi jo intopiukeana oven raossa menossa, kun toinen vasta tulee töistä kotiin. :D

Outfit_Calvin_Klein_Heels_Leatherskirt-5

Samaistuiko joku teistä näihin synteihin? Mikä on omista synneistäsi pahin? 

12 kommenttia:

 1. Ihana Milla <3 Ja ihana kun sinäkin teit tämän postauksen! On kyllä ihanaa miten lämpimät kelit toi kesän nopeasti mukanaan, ja Pohjois-Karjalassakin näyttää tuolta :) Pitää kyllä nähdä kesän aikana <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. <3 Joo, tämä oli kyllä mielenkiintoinen ja aina välillä blogihaasteet ovat kohdillaan. ;) :) Sanoppa muuta, todella nopeasti alkoi vihertää ja silloin kun satoi koko viikon, niin lumetkin saivat kyytiä. Tosi kaunista on nyt ja ihana on ollut nauttia noista lämpimistä päivistä. <3 Pitää ehdottomasti nähdä, laitahan viestiä kun palaat reissusta, niin sovitaan tapaaminen johonkin väliin! <3

   Poista
 2. Äh taas niin ihana kirjoitus. Mitähän omia syntejä mulla olisi mitä se et jo listannut. Tykkään myös aamulla laittaa tietyt vaatteet päälle ja olla koko päivän sitten vain niissä. Samanlainen olen ystävyyksien suhteen mutta en laske tuota synniksi ollenkaan vaan ollaan vain järkeviä. Sama siivoussynti löytyy multa myös..on aina vähän luovasti paikat sekaisin mutta pölyjä eiole. Kai loppujenlopuksi herkuttelu on mun suurin synti ja energiajuomat liian usein plus vielä usein ihan väärät ruokailuajat tai unohdan kokonaan jossain touhun keskellä syödä ja sit väsyttää kun ei syöny

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon, ihana kuulla tuollaista palautetta! :) Joo, no totta, tuo on kyllä ihan järkevää. ^^ Mies olisi laskenut kenkien määrän pukeutumissynniksi, mutta miusta se ei ollut. :D ;) Mieki unohan välillä syödä, eilen unohtui ja mies kävi sit tuomassa vähän välipalaa, että en pökrää tanssitunneille. Muutenkin yleensä miusta tulee tosi kiukkunen, jos en muista syödä. :)

   Poista
 3. Mä niin haluan myös tehdä tämän, pistänkin heti aluille ;) Tätä oli hauska lukea ja asu on hurmaava. Mä eilen kävin Carlsonilla tsekkaamassa olisko siellä Calvin Kleinin kenkiä, kun joskus sanoit että sieltä oot löytänyt. Ei ollut, harmittaa! Haluan niin jotkut tuon tyyppiset 8)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana kuulla, tee ihmeessä! :) Tätä oli hauska kirjoittaa. Ihana kuulla, tästä asusta ite tykkään todella paljon. ^^Joo, Joensuussa ainakin on ollu ja kaveri oli käyny Kuopiossaki sovittaa, mut nyt en oo vähään aikaan käyny Carlsonilla kenkiä kattelemassa. Harmi, ettei löytynyt, löytyiskö Stockmannin tai Zalandon verkkokaupasta? Ja varmaan Calvin Kleinia saa tilattua myös heidän omilta sivuiltaan. :)

   Poista
 4. Mä niin samaistuin tuohon parisuhdesyntiin :D Varsinkin kotityöpäivinä oon monesti ihan samaan tyyliin lähdöstä ovesta (ja vailla seuraa) kun mies tulee töistä väsyneenä kotiin. Tää on paha! Pitäis kyllä useammin esim. yllättää toinen ja tehdä vaikka ruoka valmiiksi kun kerran itse on kotona.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, huippua :D :D Sama täällä, kotoa käsin tulee töitä tehtyä niin kyllä tekee mieli sit lähtee johonki ja nähdä ihmisiä paremmin. Sanoppa muuta, jotenkin tässä arjen hässäkässä unohtuu, mut kyl mie sentään yllätyssiivosin tässä yksi päivä laajemmin. :D ;)

   Poista
 5. Meillä oli ennen niin että mä olisin tykännyt reissata ja mies ei aina niinkään, kun itse olin kotona ja koti oli tavallaan "työtä" ja reissailu lomaa. Nykyään kyllä ymmärrän senkin puolen että on välillä kiva olla vaan kotona :D Itselläni jääneet jotkut tuttavuudet kun tuntuu ettei toisella ole ollut mielenkiintoa nähdä/järjestää/vastailla viesteihin. Jos on pitkä ystävyys takana ja tietää ettei toinen aina saa aikaan niin se on ok, mutta jos on kyse uudesta tuttavuudesta niin ei voi tietää että onko toisella kiinnostusta nähdä vai ei. Nyt kun itselläkin aika rajallinen niin ennemmin panostaa niihin toimiviin ihmissuhteisiin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, tuo on ihan ymmärrettävää ja kyl jos koti on työtä, reissailu lomaa niin varmasti tekee mieli liikkua. :) Sanoppa muuta, hyviä ajatuksia heitit ja samaa mieltä kyllä olen - kannattaa panostaa niihin toimiviin ihmissuhteisiin ennemmin! ^^

   Poista
 6. Mahtava juttu, että tämä haaste on lähtenyt kiertämään näin paljon! :) On ollut hauska lukea, miten erilaisia syntejä bloggaajat ovatkaan noidenotsikoiden alle paljastaneet!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, tämä oli kyllä kiva haaste toteuttaa ja on mielenkiintoista ollut nähdä mitä pahoja tapoja muilla on. :)

   Poista

Muistathan hyvät käytöstavat kommentoidessasi!:)