sunnuntai 6. toukokuuta 2018

Sotkunutturoita ja kynähameita

Nyt päivien lämmetessä ja kevään eteenpäin mennessä olen halunnut käyttää välillä myös värejä enemmän, erityisesti keltaista ja oranssia. Tämän asun pohjana toimi vaaleankeltainen pitsitoppi, jonka yhdistin Marimekon laukun ja avaruuskuosisen hameen kanssa. Jälkimmäinen oli itseltäni sinänsä yllättävä valinta, kun yleensä yhdistän kuosillisen hameen kanssa vain niitä värejä, joita kuosistakin löytyy. Vaaleankeltaisen yhdistäminen tähän hameeseen ei näytä ollenkaan pahalta, vaan vaatteet sopivat yllättävän hyvin yhteen.

Päivän_asu_Esprit_Bronx_Marimekko-4

Pitsitoppi - Sunny´s
Hame - Marks & Spencer
Laukku - Marimekko
Jakku - Esprit
Nahkanilkkurit - Bronx

Päivän_asu_Esprit_Bronx_Marimekko-7

Päivän_asu_Esprit_Bronx_Marimekko-11

Mustaa klassista jakkua olen myös päässyt käyttämään jo monia kertoja, tämä on aivan ihana ja ehdottomasti sellainen vaate, mikä jokaisella naisella pitäisi olla. Musta jakku on siisti, yksinkertainen ja antaa tilaa kuoseille sekä värikkäille asusteille.

Kengiksi valitsin Bronxit, joissa kärki on avoin ja korkoa löytyy 12 senttiä. Nämä ovat aitoa nahkaa ja ovat yhdet mukavimmista korkokengistäni, näillä jaksaa kävellä pitkiäkin matkoja. Näistä jo muualla kyseltiin useampaan otteeseen, että mistä näitä saa, niin tilasin nämä itse vuosia sitten Brandosilta ja näitä saa ostettua sieltä edelleen. Mallinimi on Shovel ja tuolla verkkokaupassa on muitakin Bronx- merkin kenkiä, osa on alessakin. Ostin ennen tuolta paljonkin kenkiä, mutta nämä ovat varmaan viimeisimpiä kenkäpareja, mitä tuolta tuli tilattua. Sivusto muuttui jossain välissä hankalammaksi käyttää, pienestä se on kiinni tuleeko jollain sivustolla käytyä vai ei.

Päivän_asu_Esprit_Bronx_Marimekko-15

Päivän_asu_Esprit_Bronx_Marimekko-17

Tämä pitsitoppi on ihanan herkkä, tulee kontrastia aika hyvin tatuoidun selän kanssa, joka kuultaa hieman pitsin läpi. Tatuointia näkyy myös hieman pisaran muotoisesta halkiosta. Odotan niin kovasti kesää ja lämpimiä kelejä, ihana päästä heittämään talviturkki ja kieltämättä HallaxHalla:n vesimeloni- bikinit sekä kokouikkari kiinnostaisi. Kuinka herkku voikaan tuo kuosi olla! Saatan nuo pistää tilaukseen tässä, vaikka kieltämättä minulla on aikuisiällä jo useammat uikkarit tullut hankittua Change Lingerieltä ja Ted Bakerilta. Viime vuonna kirjoitin Changen bikineistä ja eri vartalotyyppien korostamisesta täällä ja täällä.

Päivän_asu_Esprit_Bronx_Marimekko-18

Päivän_asu_Esprit_Bronx_Marimekko-20

Josko bikinien ihastelusta ihan asiaan vielä. Tässä alla olevassa kuvassa näkyy hyvin tuon pitsitopin tekstuuri, varsinainen pitsikuvio on pehmeästi hieman koholla. Vaaleankeltainen näyttää sopivan hyvin tuohon vaaleanvihreään laukkuun, loppujen lopuksi näiden välillä ei ole kovin suurta värieroa.

Päivän_asu_Esprit_Bronx_Marimekko-22

Päivän_asu_Esprit_Bronx_Marimekko-10

Päivän_asu_Esprit_Bronx_Marimekko-5

Tämä asukokonaisuus oli kyllä todella kiva, tavallaan rennon keväinen, mutta kuitenkin hame ja jakku tuo asiallisuutta kokonaisuuteen. Meikki on luonnollinen arkimeikki, mitä usein käytän ja hiukset ovat olleet viime aikoina ns. sotkunutturalla pelkän ponnarin sijaan. Vähän vaihtelua toki tuli tässä pari päivää sitten, kun päätin pitää hiukset pitkästä aikaa ihan vain auki.

Sellainen kokonaisuus tällä kertaa, muuten tänne kuuluu hyvää ja olen todella innoissani alkavasta viikosta, sillä pääsen pitkästä aikaa tanssitunneille! Kevätkauden ajan pääsen siis tanssimaan kolme tuntia viikossa, kun viimeinkin löytyi kurssit, jotka eivät ole luentojen kanssa päällekkäin. Kohti kesäkuntoa ja mieluisan liikunnan tuottamaa hyvää oloa! Mukavaa alkavaa viikkoa teille, palaillaan pian!

Päivän_asu_Esprit_Bronx_Marimekko-21

4 kommenttia:

 1. Todella kiva asukokonaisuus! Nää lämpöiset säät on saaneet mutkin pukemaan enempi väriä ylle :) Mä pidin joskus jakkuja paljon, nykyään en vaan enää osaa ja pistinkin kaksi mustaa jakkua kirpparille kiertoon, toista en ollut edes koskaan käyttänyt :D Ei vaan jostain syystä sovi omaan tyyliin, vaikka hyviltä nuo muilla näyttää! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! :) Ihana kuulla, aurinkoinen ja lämmin keli kyl vaatii vähän väriä pukeutumiseenkin. ;) Jakut ovat kyl näppäriä, mie käytän eniten tätä mustaa, mutta on miulla myös violetti ja musta samettinen. Viimeksi vietiin kirppikselle useammat jakut, kun ei tullut enää niin usein käytettyä. :) Mut nää mitä jäi jäljelle, niin niistä eniten on tää käytössä kun on niin siisti ja materiaali on todella hyvä. ^^

   Poista
 2. Taas mahtava asu :) Sulla on niin täydellinen taito että osaat tehdä asuista älyttömän rennon näköisiän mutta samalla niin tyylikkäitä että samaan aikaan sopisit pariisiin turisteilemaan tai ison yrityksen johtoportaan kokoukseen samalla asulla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon, ihana kuulla! :) Mahtavaa kuulla tuollaista palautetta, kiitos vielä siun kommentista - mukava tietää, että asu on onnistunut. :) Töissä tää kyl menee hyvin, mut niin menee myös vapaa- ajalla. ^^

   Poista

Muistathan hyvät käytöstavat kommentoidessasi!:)