sunnuntai 20. toukokuuta 2018

Kesän parhaimmat huulipunat

Postauksessa esiintyvät tuotteet ovat blogin kautta pr- näytteinä saatuja. Benecosin tuotteet ovat maahantuojalta NHS:lta saatuja ja Joik- huulipuna Hyvinvoinnin Tavaratalolta saatu. Osa linkeistä on affiliate-linkkejä, ne ovat kahdella (**) tähdellä merkattuja. Olen ilokseni saanut kevään mittaan huulipunia, jotka ovat raikkaita, kosteuttavia ja omiin väreihini sekä tyyliini sopivia. Sain myös viime vuonna Joensuun Eco Beautylta tumman huulipunakynän, josta kerroin samalla Studio 78 Paris- meikkien kanssa. 

Huulipunat_Benecos_Joik_Lipstick-4

Huulipunat_Benecos_Joik_Lipstick-9

Huulipunat_Benecos_Joik_Lipstick-2
Tässä meikissä on Benecosin Poppy red- huulipunaa. *Kuvan aurinkolasit saatu blogin kautta. 


Tässä postauksessa kerron myös Benecosin uusista huulipunista ja myös virolaisen Joik- merkin huulipunasta. Aloitan eniten käyttämästäni huulipunasta ja siirryn sitä mittaa seuraaviin plussineen sekä miinuksineen! Benecosin tuotteet ovat BDIH- sertifioituja kynsilakkoja lukuunottamatta, mutta jatkossa tuotteiden uusiutuessa tuotteille haetaan COSMOS- sertifiointi, johon BDIH on yhdistynyt. Benecosin tuotteista yli 70% ovat vegaanisia.

Huulipunat_Benecos_Joik_Lipstick-6

Benecos Lipstick, Poppy Red ja Natural lipliner, Brown

+ Koostumus aivan ihana!
+ Väri sopii kevääseen ja kesään, näyttää raikkaalta ja sopii vahvemmankin silmämeikin kanssa.
+ Kosteuttava, molemmat tuotteet sisältävät muun muassa jojobaöljyä.
+ Rajauskynä levittyy hyvin ja vaikuttaa selkeästi huulipunan kestävyyteen, sävyt sopivat hyvin yhteen.
+ Hinta. Huulten rajauskynä maksaa alle vitosen ja huulipuna alle kymmenen euroa.
- Huulipunaa joutuu lisäämään päivän aikana, mutta huulipuna ei kulu "rumasti", vaan niin, ettei sitä oikeastaan huomaa.

Huulipuna löytyy täältä** ja rajauskynä tästä**.

Huulipunat_Benecos_Joik_Lipstick-10

Huulipunat_Benecos_Joik_Lipstick-11


Joik huulipuna, Velvet Red

+ Sopii arkeen hyvin, ei ole liian dramaattinen.
+ Kosteuttava ja silkkisen tuntuinen.
+ 100% luonnollinen.
+ Alla voi käyttää esimerkiksi Benecosin punaista huulten rajauskynää, tällöin sävy on tummempi ja kestää paremmin.
+ Kaunis pakkaus, ylellinen kokonaisuus.
+ Hillitty.
- Pigmentti ei ole kovin vahva, kuten alla olevasta kuvasta näkyy. Menee huulipunan sijaan enemmän sävyä antavana tuotteena. Odotin tummempaa sävyä, mutta toisaalta luonnollinen kevyt punakin sopii kesään.

Tämän huulipunan voi ostaa täältä**, se on tällä hetkellä alennuksessa.

Huulipunat_Benecos_Joik_Lipstick-3

Huulipunat_Benecos_Joik_Lipstick-8
Vasemmalla Benecos Natural Liplinerit, yllä Brown ja alla Red. Oikealla huulipunat ylhäältä alaspäin: Benecos Poppy Red, Joik Red Velvet, Benecos Catwalk. Benecos Lipstick, Catwalk ja Natural Lipliner, Red

+ Klassista punaista huulipunaa tummempi puna - sopii useammalle eri ihosävylle.
+ Naisellinen, helposti levittyvä sävy.
+ Kosteuttava.
+ Rajauskynä on hyvin levittyvä, ei liian pehmeä, mutta silti liukuu iholla hyvin.

Tuotteet voi ostaa tästä** ja tästä**.

Huulipunat_Benecos_Joik_Lipstick-5

Nämä ovat jo nyt ahkerassa käytössä, mutta tykkään käyttää myös korallin ja kuparin sävyisiä huulipunia arjessa. Löytyykö teiltä lemppari huulipunia tai huulituotteita? Mukavaa alkavaa viikkoa teille kaikille!

3 kommenttia:

 1. Ihania punia, todella kauniin värisiä :) Mä oon kesää kohden mieltynyt taas huulikiiltoihin enemmän, toki välillä tulee punat pistettyä huulille. Tällä hetkellä on hakusessa ruskea huulikiilto jossa olis myös vähän glitteriä, kun edelliset loppui :D Ei löydy ei, ehkä pitää turvautua kikkaan että pistää vaaleaa huulikiiltoa rusehtavan punan päälle :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, näissä on kyllä todella kauniit sävyt. :) Varsinkin tuo Poppy Red on ollut aivan ihana käytössä, sopii arkeen niin hyvin! Mie en yleensä huulikiiltoja käytä, en ole löytänyt sellaista ei esanssista ja tahmaamatonta huulikiiltoa, joten huulipunilla mennään. :) Hmm. Mahtaisikohan siitä uudesta Bronx- sarjasta löytyä sellaista? Heillä ainakin on muutenkin tosi rohkeat sävyt paleteissa ja just tuli Sokokselle myyntiin. :)

   Poista
  2. Siis Bronx Colors taisi olla koko merkin nimi. :) Ihan sillä tarkennusta, ku miulta löytyy esim. korkokengät Bronx- merkiltä. :D

   Poista

Muistathan hyvät käytöstavat kommentoidessasi!:)