torstai 28. kesäkuuta 2018

Nahkainen minimekko ja uusi vyö perhosaplikaatioilla

Ompelin viime kesänä itselleni tummanruskean minimekon nahasta, jonka päätinkin eilen laittaa pitkästä aikaa päälleni - viimeksi taisin tätä käyttää talvella! Viime kesänä otetut kuvat tästä mekosta pääset näkemään täältä. Minimekot ovat omiaan nyt kesällä ja aito nahka hengittää, eikä tunnu liian tukalalta päällä, vaikka eilenkin oli helteinen päivä. Seuraavan mekkoni proto odottaa tällä hetkellä sovittamista, sillä täällä on ollut hieman hektistä töissä sekä minulla että miehelläni. Josko sitten viikonloppuna, niin pääsee tekemään itsellekin vaatteita!

Nahkamekko, minimekko, kotimainen nahkamekko

Nahkamekko - Ompelimo Rokita
Nahkavyö perhosilla - Ompelimo Rokita
Laukku - DKNY
Kaulakoru - Löytö Pärnusta
Korkokengät - L.K. Bennett

Belt, cognac, reindeer leather, butterflies

Tämä vyö valmistui tarvikkeiden inspiroimana, sillä sain vakiasiakkaaltani Hillalta tuollaisen vyönsoljen omiin töihini ja sattumalta minulla jäi tuollainen konjakinvärinen nahkahihna yli, kun muistin muutamilla milleillä väärin eräiden metalliosien leveyden. Tämä olkahihnaksi tarkoitettu nahkahihna sattui menemään pari kertaa vyötärön ympäri ja muistinkin, että tuo solki on leveämpi ja siihen saisi hihnan helposti menemään kahdesti. Aplikoituja perhosia tuli reilut sata kappaletta kesän kuvauksia varten, joten niistä hyvin irtosi kaksi ruskeansävyistä perhosta tähän uuteen vyöhön. Välillä on mukavaa tehdä näin "extemporee"- tyyppisesti jotain pientä myös itselleen, tästä tuli oikein kiva asuste ja ihana pari tälle nahkamekolle!

Leatherdress, dark brown, finnish design, rokita

Nahkamekko, krokokuosi, dkny laukku, minimekko, kotimainen mekko

L.K. Bennett, L.K Bennett London, Heels, shoes, tortoiseprint

Kengiksi valitsin ihanat L.K. Bennettin kiiltonahkaiset korkokengät, joiden kilpikonnakuosi sopii hyvin muuhun kokonaisuuteen. Tarkoitus oli jättää aurinkolasit samalla printillä silmille, mutta ne unohtuivat autoon - eipä siinä, kokonaisuus toimii ilmankin.

Nahkamekko, tyylibloggaaja, itsetehty mekko

L.K. Bennett, korkokengat

Nahkamekko, krokokuosi, asu

Nahkavyo, konjakinvarinen, aplikoidut perhoset

nilkkatatuointi, l k bennett, L.K. Bennett London, shoes

On tavallaan aika siistiä, miten nahastakin on mahdollista saada kesäinen ja kepeä mekko, sillä nykyään nahkaa saa niin eri paksuisina ja eri tavoin laskeutuvina. Kaavoituksella on toki oma osuutensa asiassa, mutta materiaalivalinnalla on myös merkitystä. Tämä mekko sopii niin kesään kuin talveekin ja kieltämättä kaapista voisi löytyä useampikin vastaavanlainen mekko kesäisille päiville.

tyylibloggaaja, pukeutuminen, kotimainen muoti, kotimainen nahkamekko, tummanruskea mekko

OOTD, fashionblogger, finland

Aurinkoista torstaita teille kaikille!

Nahkamekko, krokokuosi, asu, minimekko, selkätatuointi

6 kommenttia:

  1. Todella ihastuttava mekko ja varmasti kesäkeleille loistava! Omaan makuun ehkä hivenen liian lyhyt, mutta silti se on kaunis <3 Nuo perhoset vyössä on ihana yksityiskohta <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Kesäkeleille on kyllä loistava, hengittää ja helma hulmuaa. :) Tämä on tosiaan malliltaan hieman lyhyempi, en halunnut tähän helmaan enkä vyötärölle ylimääräisiä vaakasaumoja. Kesä on minimekkojen aikaa, mutta voi olla, että joskus tulevaisuudessa haluaakin vähän pidempää, niin sitten voi kikkailla saumojen kanssa. :) <3 Joo, nuo perhoset ovat aivan ihania ja niitä on nyt aika reilusti täällä, keijuteemaisiin kuvauksiin on just vaatetta valmistumassa. ^^

      Poista

Muistathan hyvät käytöstavat kommentoidessasi!:)