sunnuntai 24. maaliskuuta 2019

Bluebellan upeat alusvaatteet ja bikinit

Seuraan aktiivisesti eri muotisivustoja ja niistä yksi on Iltalehden alla oleva Tyyli.com. Tyyli.comiin tulee päivittäin muotiin, tyyliin ja kauneuteen liittyviä artikkeleita, joita seuraan aktiivisesti. Luin transmalleista, jotka toimivat alusvaatemalleina ja kuvien joukosta klikkasin itseni Bluebellan verkkokauppaan. Näin kuvissa nimittäin korseletin, joka on aivan upea ja korselettia olen etsinyt jo pitkään 65 senttimetrin ympäryksellä.

Bluebella_lingerie-5
Bluebellan Nikita- korseletista on saatavilla myös malli, jossa kupit ovat avoimet. 


Bluebellan oman esittelyvideon löydät täältä, videosta huokuu brändin arvot ja fiilis videossa on ihana.

Bluebellan valikoiman alusvaatteet ja bikinit ovat todella seksikkäitä, mutta joukosta löytyy myös alusvaatteet hääpuvun alle, vähän kesympiä alusvaatteita ja todella rohkeita malleja. Alusvaatteista löytyy bodyja, joita voisin itsekin käyttää ja harnesseja rintaliiveissä sekä bodyissa. Hyvin istuvat, kauniit alusvaatteet ovat pohja muulle pukeutumiselle ja jos perusta eli istuvuus on kunnossa, niin vaatteetkin istuvat paremmin päälle. Puhumattakaan siitä, että kauniista alusvaatteista tulee itselle huippu fiilis, vaikka ne eivät muille näykään.

Bluebella_lingerie-9
Korseletin takapuolelta löytyy kauniit yksityiskohdat. 


Bluebella_lingerie_nikita_bra

Rohkeus, nykyaikaisuus, esteettisyys ja aistillisuus ovat tämän brändin tuotteiden pohjana. Bluebellan tuotteet ovat kohtuullisen hintaisia ja heidän tavoitteenaan on tarjota tuotteita, joissa korkea laatu on kaikkien saatavilla. Erittäin ajankohtainen arvo, kun kohtuuhintainen ja saavutettavissa oleva luksus on yksi kasvavista trendeistä vaateteollisuudessa. Inspiraatio tuotteisiin tulee joka päiväisestä elämästä; trendeistä, arjesta ja elämäntyylistä. Verkkosivuilla kuvataan, että Bluebellan tuotteissa on usein joku provokatiivinen yksityiskohta, kuten täysin avoimet kupit rintaliiveissä, harnessit tai pelkistä remmeistä koottu body.

Bluebella_bikini_pink
Bluebellan Levantine- bikinejä on saatavilla myös turkoosina, joka näyttää upealta päivettyneellä iholla - oma ihoni on sen verran vaalea, että vaaleanpunainen oli varmempi valinta. 


Bluebella_swimwear

Bluebella_swimwear_2
Verkkoyksityiskohdat ovat upeat näissä bikineissä, varsinkin kun verkollinen osuus nousee aika korkealle vyötäröllä. 


Bluebellan näytöksessä Lontoon muotiviikkojen aikaan nähtiin eri kokoisia ja eri värisiä malleja - brändi haluaa muistuttaa itsensä hyväksymisestä ja rakastamisesta, mutta myös oman minuutensa juhlimisesta. Tuotteista löytyy paljon kokoja ja esimerkiksi pienemmällä ympäryksellä tuotteita riittää myös. Brändin asenne kiehtoo minua todella paljon, sillä naisellisuus yhdistetään vahvuuteen, itsevarmuuteen ja omaan persoonallisuuteen sen sijaan, että naisellisuutta tai sukupuolta väheksyttäisiin tai pidettäisiin heikkouden piirteenä. Myös se, että Bluebella käyttää erilaisia malleja, on mahtava juttu! Bluebella on myös palkittu useampaan otteeseen Lingerie Brand of the Year- palkinnolla.

Ainakin minä olen aivan myyty - Bluebellalla on monia omaan makuuni sopivia tuotteita, mutta myös sellaisia, jotka ovat peittävämpiä ja hienovaraisesti sensuelleja. Myös kokouimapukuja löytyy eri sävyissä ja erilaisilla yksityiskohdilla, vaikka itse päädyinkin näin ensimmäisessä tilauksessani bikineihin. Tuotteet on mahdollista saada kauniissa lahjapaketissa perille, joten mikäli teillä miespuolisilla seuraajilla puolisot pitävät tämän tyyppisistä alusvaatteista, kimonoista ja bikineistä, niin kannattaa laittaa linkki ylös ja ilahduttaa puolisoa tärkeänä päivänä. Koot vastaavat normaaleja kokoja eli kannattaa valita normaalisti käyttämänsä koot.

Light_pink_bikini

Brändistä huokuu myös sellainen "elä ja anna muiden elää"- fiilis sen lisäksi, että Bluebellan brändikuva on avoin, kannustava ja voimaannuttava. Tämä yritys oli mahtava löytö, jonka halusin jakaa myös teille - täältä tulen jatkossakin tilaamaan kauniita alusvaatteita, yöasuja ja uima-asuja!

4 kommenttia:

 1. Tosi ihania! Eikä ole hinnatkaan pahoja ollenkaan. Tuolta voisi ehkä kesäksi uikkarin tilata. Kiitos vinkistä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Salla! <3 Nämä ovat kyllä upeita ja ihana oli muutenkin tutustua sivustoon sekä Bluebellan arvoihin - hyvä tunnelma on kokonaisuudessaan videoissa ja kuvissa. :) Ja tietty hinnat kohtuulliset. Mie laitoinkin siulle sen alekoodin ystävälle, minkä sain paketin mukana - toinen taitaa mennä omiin ostoksiin. ;) <3 Mahtava juttu oli kyllä, kun koot vastaa normaaleja, niin ei tarvitse palautella! <3

   Poista
 2. on kyllä todella nättejä 8) <3 vähän jo kerkesinkin instagramissa noita ihailemaan ^^

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sofia! <3 Heillä alkoi just alet, niin siellä on vaikka mitä ihanuuksia. :) ^^ Aivan ihania alusvaatteita ja bikinejä kohtuuhintaan. :)

   Poista

Muistathan hyvät käytöstavat kommentoidessasi!:)