maanantai 18. maaliskuuta 2019

Galaksikuosia ja nahkatakkikelejä // Päivän asu

Heips! Tämä kuu on ollut bloggaamisen osalta harmillisen hiljainen, täällä on ollut tohinaa töissä ja opinnoissa. Puhumattakaan siitä, että olin korkeassa kuumeessa vähän aikaa sitten. Mutta pitkästä aikaa saatiin asukuviakin otettua, kun oli kohtuullisen kuvauksellinen fiilis - kipeänä ei käynyt mielessäkään kuvailla. Tämä asu sai useammalta ystävältä kehuja, tykkäsin itsekin tästä todella paljon ja kelitkin olivat suotuisat nahkatakille!

Bloggaaja_tyyli

Nahkatakki - Ompelimo Rokita
Kaulahuivi - löytö Prahasta
Neulehame - Guess
Laukku - Cobblerina
Nilkkurit - Calvin Klein
Kietaisupaita - Ompelimo Rokita
Toppi - Zara
Kaulakoru - Kalevala Koru

Talvimuoti_2019_asukokonaisuus

Cobblerinan_laukku_ruusukulta

Näitä Calvin Kleinin nilkkureita olen käyttänyt nyt lähes päivittäin, nämähän kävivät suutarilla vetskarin vaihdossa ja nämä ovat ehdottomasti parhaimmat talvikenkäni. Harvat kengät ovat yhtä pehmeää nahkaa ja näin hyvillä pohjilla varustetut. Kenkien muotokieli on myös kaunis, sopii todella moniin asuihin! Tässä asussa pidän myös siitä, että sekä nahkatakissa että kengissä on mustaa nahkaa. Samalla tavalla myös takin kaulukset ja kietaisupaidan värit sopivat toisiinsa.

Tässä asussa verkkosukkahousut keventävät asua mukavasti, kun mustaa on sen verran paljon ja neulehame on suht paksu. Muutenkin verkko- ja meshyksityiskohdat ovat olleet mieleeni viime aikoina - tilasin juuri bikinit kesäksi, joissa on myös verkkoyksityiskohtia. Niistä kerron myöhemmin lisää, sillä on pakko vinkata teillekin tuosta verkkokaupasta ja yrityksestä, jonka tuotteista kelpuuttaisin itselleni lähes kaikki! Kesää odotellessa, välillä meinaa toivo hiipua kun lunta sataa enemmän ja enemmän, mutta keväästä kuitenkin kertoo pakkasten hiipuminen.

Nahkanilkkurit_Calvin_Klein

Asukokonaisuus_kynahame_kietaisupaita

Galaksikuvioinen_paita_Rokita

Valonmäärä onneksi lisääntyy päivä päivältä ja ehkä tulee valittua vähän värikkäämpiäkin vaatteita kaapista päälle. Jatkuvia nahkatakkikelejä odotan innolla, talvella on ollut villakangastakit ahkerassa käytössä ja mieli kaipaa jo vähän kevyempää sekä lyhyempää takkia. Lyhyissä takeissa minulla on muutenkin enemmän valinnanvaraa väreissä ja malleissa, kun pidän nahkarotseista ja jakuista. Eniten taidan odottaa tämän Mangon sähkönsinisen mokkanahkatakin ja tämän itsetehdyn vaaleanpunaisen nahkatakin yhdistämistä joihinkin asuihin!

Calvin_Klein_nilkkurit

Cobblerinan_rusettilaukku

Galaksikuosi on kyllä kaunis, tilasin tämän kankaan yli vuosi sitten Ehta- verkkokaupasta, josta löytyy monia erilaisia kuoseja kukkakuvioista yksisarvisiin. Pääkallokiitäjä- trikootakin on, se on myös kaunis kangas! Tein tästä galaksitrikoosta myös kietaisumekon, mutta siitä tuntui puuttuvan jotain, joten se odottaa inspiraatiota ateljeella. Katsotaan, mitä keksin siihen lisäksi, asukuvissahan se tulee näkymään keväällä.

Yritän tällä viikolla palata normaaliin kirjoitustahtiin myös täällä, palataan taas pian seuraavalla aiheella!

Midihame_galaksipaita_paivan_asu

2 kommenttia:

Muistathan hyvät käytöstavat kommentoidessasi!:)