keskiviikko 20. maaliskuuta 2019

Kenkähyllyn uusimmat tulokkaat

Muistatteko nämä talvikengät, jotka löysin parilla kympillä Joensuusta? Olin tuolloin juuri ennen sulkemisaikaa liikkeellä, joten en kehdannut jäädä sovittelemaan kahta muuta kenkäparia, vaikka varmasti myyjät olisivatkin palvelleet kauemmin. Olen nyt ollut yhden projektin takia aika paljon Joensuun keskustassa ja kävinkin hakemassa rautakaupasta tarvikkeita tämän JKK- Outletin vastapäätä. Kenkäliike oli auki, joten niittien oston jälkeen tien toiselle puolelle kenkiä sovittelemaan!

Peeptoe_high_heels_plum-3

Mokkanahkaiset_avokkaat_luumunvari

Iskin ensimmäisellä kerralla silmäni mokkanahkaisiin peeptoe- avokkaisiin, joita oli saatavilla violettina ja mustana. Harkinnassa olivat molemmat värit, mutta päädyin violetteihin, koska minulla on monta kymmentä paria erilaisia mustia avokkaita. Näitä sovittelin rauhassa myyjän kanssa ja yllättäen pitikin ottaa kokoa suuremmat kuin yleensä, kun kenkien mitoitus on niin naftia. Näissä violeteissa avokkaissa on kauniit reunat, mokkanahka on ihanan pehmeää ja hintaa näille jäi outletissa noin kolmekymmentä euroa. Ei ollenkaan paha hinta italialaisista nahkakengistä!

Peeptoe_high_heels_plum-4

Peeptoe_high_heels_plum-2

Kukkakuvioinen_mekko_royhelolla

Mokkanahka on pinnaltaan aina ihanan elävää, vaikka herkkähän se on. Oikealla hoidolla kestää kuitenkin pitkään, kun jaksaa huoltaa kenkiä kosteussuojan ja mokkanahan hoitoaineilla, mutta mokkaharjalla harjaamistakaan ei toinna unohtaa. Kenkien sävy on syvän violetti, kuulemma värikoodina oli ollut englanniksi luumu, joka vastaakin sävyä täysin.

Oli miellyttävää kuunnella myyjän mietteitä mokkanahkakenkien valmistamisesta ja nahan käsittelystä korkokenkiin - tietenkin näin kenkäharrastajana myös niiden valmistus kiinnostaa. Odotan innolla vähän kuivempia ja keväisempiä kelejä, jotta saan kengät käyttöön - sävy on todella kaunis ja sopii violetin sävyisen kukkamekkoni kanssa hyvin yhteen. Mekkoon tuli pieni muutos ateljeella, koska kangas tuntui tuulisella kelillä nousevan liian herkästi tuulen mukana ylös eli päätin laittaa helmaan koristeeksi jersey- röyhelön. Sattumalta helmaröyhelö on sävy sävyltään näiden kenkien kanssa, joka on aika ihana juttu. Nämä ovat todella kaunis pari keväällä ja kesällä, mekkokin näyttää entistä paremmalta helmaröyhelön kanssa ja mikä parasta - ei tarvitse varoa nousevaa helmaa tuulisella kelillä! Ihanaa keskiviikkoa teille kaikille ja pidetään peukkuja, että loppuviikosta saadaan aurinkoakin.


Peeptoe_high_heels_plum

Kukkamekko_peeptoe_kengat-8

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Muistathan hyvät käytöstavat kommentoidessasi!:)