perjantai 27. syyskuuta 2019

Asuinspiraatiota arkeen - koivusta inspiroitunut hame päivän asussa

Tällä kertaa asukuvissa nähdäänkin vaalea kynämallinen hame, jonka bongasin Kaartostylen Instagramin storiesista. Liike sijaitsee Joensuussa ja hame oli tullut aleen, eikä enää maksanut kuin himpun verran yli 40 euroa. Aarre Kid on lastenvaatteista tuttu, mutta en tiennyt, että he valmistavat vaatteita myös naisille. Hame ihastutti koivua muistuttavalla kuosillaan ja laadukkaalla jakardikankaallaan, joten varasin hameen itselleni. Kaunis hame ja kerronkin tästä myöhemmin lisää toisen postauksen yhteydessä.

Asuinspiraatio_syksy_2019

Paita - Esprit
Hame - Aarre/woman
Laukku - Cobblerina
Korkokengät & kaulakoru - löytöjä Virosta

Kuvat; Tiina H.

Arkiasu_inspiraatio

En ehkä ihan vielä ole sinut vaalean hameen kanssa, sillä tätä käyttäessäni mieli halajaa mustaa kaikkialle muualle asuun. Mintunvihreän takin kanssa kokonaisuus jää liian pliisuksi ja epämukavan vaaleaksi, mutta mustan nahkarotsin kanssa hame toimii paljon paremmin! Pitää vähän kokeilla lappeellaan erilaisia yhdistelmiä hameen kanssa, niin ei tarvitse sitten erikseen kokeilla mikä sopisi hameen kanssa parhaiten. Tähän asuun siis yhdistin mustan silkkihihaisen paidan ja mustat korkokengät, jotka löytyivät joskus Virossa käydessä. Ehkä Pärnun reissulta?

Ihanat slingbackit - näistä tulee itselle mieleen se kohtaus Desperadosta, jossa rakennus roihuaa ennen räjähtämistä ja Salma Hayekin hahmo joutuu kiireessä laittamaan eripariset kengät jalkaan. Hieno kohtaus ja hienot ovat nämä kengätkin. Tykkään näiden rusettiyksityiskohdasta ja metallisista yksityiskohdista rusetin keskellä sekä reunoilla.

Slingback_avokkaat

Cobblerina_rusettilaukku

Outfit_Finnish_Design_September

Kynahame_paivan_asussa

Slingback_korkokengat

Vuotta nuorempi pikkusiskoni otti nämä kuvat - hän oli täällä meillä pari yötä tällä viikolla ja se oli mukavakin, kun mieheni oli työmatkoilla. Yleensä ollaan silloin muksun kanssa kahdestaan. Kävimme Tiinan kanssa Joensuussa, vietettiin aikaa yhdessä ja saunottiin pitkän kaavan mukaan. Kuvattiin, oltiin lapsen kanssa ja naurettiin, mutta joukkoon mahtui myös hetkiä ihan pelkälle olemiselle. Minulla oli myös synttärit keskiviikkona, niin oli mukavaa saada vieraita kylään, vaikka ei se enää niin iso asia olekaan kuin silloin 18-21- vuotiaana. Ainahan se ilahduttaa, kun synttärit muistetaan ja oli ihana saada myös kauniita ruusuja mieheni vanhemmilta.

Tiina myös katsoi meidän muksua sen aikaa, kun kävin eräällä työtapaamisella Joensuussa ja tarkoitus oli treenaamassa käydä, mutta se jäi väliin lämmön ja yskän takia. Nyt alkaa jo helpottaa, kun on saanut levätä - onneksi! Muuten mentiin rennolla fiiliksellä koko ajan, ei liikaa paineita ja tarpeeksi lepoa molemmille.

Korkokengat_nilkkatatuointi

Asu_Aarre_woman_hameella

Mukavaa viikonloppua teille kaikille, palataan pian!

Korkokengat

4 kommenttia:

  1. Voi että miten kaunis hame! Näyttää varmasti upealta rotsin kanssa.

    Ja tosi kivat kuvat nämä! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Salla! :) Tää hame on kyllä todella kaunis ja nahkarotsi toisi tähän vähän särmää. ^^ Kiitos, vähän mietittiin et onko kummassakaan kohdassa otetut kuvat hyviä, mut kyllähän nämä molemmat toimivat. :)

      Poista
  2. Haa tässäpä sulle olisikin sitten vähän haastetta, nimittäin kokoappa ihmeessä asu tämän hameen ympärille käyttämättä mustaa! :D Mä tiedän, että se saattaa olla hivenen hankalaa, mulla on aika saman sävymaailman hame kaapissa ja se tarvitsee ehdottomasti rinnalleen mustan. Voisin haastaa itsenikin samaan, mutta se ei nyt taida tämän mun vauvamasun kanssa mennä - en oo varma, pitänee kokeilla koska se on syksylle just aivan ihana :D Upea tämä yhdistelmä, tykkäsin kovasti tuon laukun ja hameen yhdistelmästä <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha, on kyllä melkoisen hankala haaste! Ensin pitää miettiä, et mitä värillisiä vaatteita miulla on ja sitten sitä, että mikä ihme niistä sopisi tämän kanssa. :D Hmm. Voisin melkein kokeilla, laitan korvan taakse tämän ja teehän siekin, jos vaan vielä menee se hame päälle. <3 Kiitos paljon, nämä kyllä sopivat toisiinsa hyvin ja molemmat värit tulevat kauniisti esille. <3

      Poista

Muistathan hyvät käytöstavat kommentoidessasi!:)