torstai 23. heinäkuuta 2020

Ihana sininen sifonkipaita - kesäinen päivän asu

Moikka! Täällä on pitänyt töissä kiirettä, kun rajoitusten purkamisen takia monet ovat päättäneet sittenkin mennä naimisiin eli hääpukujen fiksailua ja ompelua on ollut aika paljon pienemmällä varoajalla kuin normaalisti. Nyt olisi tarkoitus pitää pari vapaapäivää välissä, kun sunnuntaikin menee töiden parissa. Olen kaivannut hirveästi kirjoittamista ja kuvien käsittelyä, mutta näillä mennään mitä ehtii tehdä. Tämä asu minulla oli ekaa kertaa päällä ystäväpariskunnan kesäfestareilla Pieksämäellä, mutta olen sen jälkeen käyttänyt samaa asua useampaan otteeseen. Sifonkipaita on uusi, mieheni löysi tämän Espoon reissulla Guessin liikkeestä - aika ihana, eikö!

Kasvokuva-tyyliblogi

Sifonkipaita - Guess
Nahkahame - Rokita
Laukku - DKNY
Aurinkolasit - Instrumentarium*
Korkokengät - Calvin Klein

*Saatu blogin kautta.

Asu-sinisella-sifonkipaidalla-ja-minihameella

Asu-nahkahameella-blogiin

Paidan helman röyhelöt ovat ihanat ja ne näyttävät hyvältä sekä näiden levenevien hameiden kanssa, että kynähameiden kanssa. Paidan pituus on myös todella hyvä, helma ei yllä liian pitkälle, vaan asettuu nätisti myös korkeavyötäröisten hameiden kanssa. Minullahan on ennestään yksi kirppikseltä löydetty paita, jossa on samanlainen rusettikaulus ja se on aivan ihana! Tuo paita näkyy muun muassa tässä postauksessa, jonka asu on yksi suosikeistani kautta aikojen. Tälläinen sähäkkä sininen sopii punaisten hiusten kanssa todella hyvin ja mikä parasta, väri ei ole niin herkkä arjessa ja illanvietoissa.  Tietäisittepä, kuinka monesti olen joutunut valkaisemaan valkoisia paitojani... :D Malliltaan nämä rusettikaulukselliset paidat ovat tyylikkäitä, mutta mukavia samaan aikaan.

Sillalla-Kasamassa

Calvin-Klein-kiilakorkokengat

Sifonkipaidan-rusetti

Kesamuoti-2020-nahka-minihame

Kesan-2020-trendit-asu

Tämän paidan lisäksi muutamia muitakin juttuja tarttui mukaan pk- seudulta, mutta niistä tein erikseen videota TikTokiin. Muuten näissä asukuvissa onkin tuttuja juttuja - lempinahkahameeni, ihanat kiilakorkokengät Calvin Kleinilta, DKNY:n laukku ja vuosia vanhat aurinkolasit Instrumentariumin valikoimista. Jos minä jostain vaatteesta, kengistä tai muusta pidän, niin käytän ne loppuun asti ja korjaan tarvittaessa. Aina ei tarvitse olla uutta, vaan erilaisia asuja saa kyllä koostettua myös niistä vaatteista mitä kaapista jo löytyy. Rusettikauluksiin olen sen verran ihastunut, että työn alla on silkistä samankaltainen väljä toppi itselle. Mekossahan tämä kaulusmalli voisi toimia myös hyvin, vaikka jonkinlaisessa kietaisumekossa tai paitamekossa.

Calvin-Klein-kiilakorkokengat-4

Calvin-Klein-kiilakorkokengat-3

Asu-sinisella-paidalla-ja-hameella

Luin muuten vähän aikaa sitten Iltalehden Tyyli-sivuilta, että nahkaiset minihameet ovat ensi vuoden kesämuodin hitti ja se kyllä näkyy töissä jo nyt! Todella moni on nimittäin teetättänyt nahkaisia tyköistuvia minihameita ja näitä leveneviä minareita myös. On ihana tehdä eri mittaisia ja erilaisia nahkahameita, jotka kestävät todella hyvin käyttöä. Minulta löytyisi eteisestä pari nahkaista kasaripusakkaa, joista tulee jossain vaiheessa hameet, kun ehdin tehdä. Toisaalta toisesta niistä voisi tehdä sellaisen lyhyen ja väljän rotsin syksylle. Nahkamaaleilla värjäämistä ja kuvioimista voisin myös harjoitella samaan syssyyn. Katsotaan, miten materiaalit riittävät ja mitä noista 80- luvun takeista syntyykään!

Mitä teille lukijoille kuuluu? Oletteko tehneet kesällä käsitöitä? Näitä juttujani ja videoitani voi seurata myös Instagramissa ja TikTokissa, joissa molemmista löydyn nickillä Moonmillalila.

Asu-sinisella-sifonkipaidalla-2

Paivan-asu-kesamuoti-2020-2

Calvin-Klein-mustat-kiilakorkokengat

4 kommenttia:

  1. Moi mistä löysit nuo vihreät peililasit?
    itsellä samanlaiset ja toiset vaalean lilan väriset,ovat varmaan kohta 30v vanhat,ihan normi peilipintasetkin löytyvät.
    Niin ja nuo mun on oikeaa lasia ei muovia koska muoviset naarmuuntuu,toki peililaseja pitää käyttää varoen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moi! Nämä ovat Instrumentariumilta ja sieltä sain samalla myös vaaleanpunaisilla peililinssillä hieman kissamaiset lasit, jotka onnistuin hävittämään festareilla. Unofficial brändillä löytyy, mut nämä taitavat olla ihan muovia - en tiedä miten paljon nykyään on enää lasisina saatavilla näitä peililaseja. :) Ihan mielettömän pitkään on siulla nuo lasit kestäneet, ei mahda nämä miun lasit noin kauaa porskuttaa. :D :)

      Poista
  2. Ihana laukku😍ja noi kengät😍😍👌👌

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, tää on ollut ihan mahtava käytössä, kestää todella hyvin ja mahtuu tarvittaessa kamerakin mukaan. :) Kengät ovat myös aivan ihanat, saa nähdä saako kohta käyttää suutarilla, kun olen käyttänyt niin ahkerasti. :D <3 <3

      Poista

Muistathan hyvät käytöstavat kommentoidessasi!:)