tiistai 22. elokuuta 2023

Asu minihameella ja vinkki "turvashortseihin"

Lomani aikana taisi olla vain yksi sadepäivä, kun muina päivinä nautin helteistä ja auringonpaisteesta. Suurimman osan hellepäivistä kulutin ulkoilemalla ja pihamme kalliolla pötköttämässä hyvän kirjan tai sarjan parissa, ihan parasta! Pukeutuminen on ollut todella kesäistä, vaikka nyt loman jälkeen kelit näyttävät viilenevän taas. Sehän sopii, syksy on kaunis vuodenaika ja toisaalta olisi kivaa pukeutua myös niihin vaatteisiin, jotka ovat aivan liian kuumia kesällä. Tämän postauksen päivän asu onkin sieltä kesäisemmästä päästä minihameineen ja väljine toppeineen, kiiltonahkaisia korkokenkiä unohtamatta. 


Toppi - Esmara
Minihame - Link (kirppikseltä) 
Korkokengät - Bianco
Kaulakoru - kirppikseltä
Laukku - Furla


Otin pitkästä aikaa kenkähyllyltä jalkaan nämä Biancon kengät, sillä halusin yhdistää jotkut ihanat mustat korkokengät tämän asun kanssa. Tässä asussa näkyvä Furlan Candy laukku on kiiltävää kumia, joten musta kiiltonahka tuntui oikein sopivalta ja näyttää hyvältä auringossa. Kiiltävät asusteet tuovat kivasti kontrastia mattapintaisten vaatteiden kanssa. 

Biancolla oli upeita kenkiä aikoinaan ja aina löytyi pieniä kokoja alesta! Nämäkin maksoivat noin 15 euroa alessa. Harmi, ettei myymälöitä ole enää Suomessa, sillä eri mallisten kenkien koot vaihtelivat aika paljon. Ainakin minulta löytyy Biancon kenkiä 36-38 kokoisina eli ei voi olla täysin varma netin kautta tilatessa, mikä koko sopii varmasti. Joka tapauksessa Biancon kengät ovat / olivat laadukkaita, upeita ja naisellisia. Ja kieltämättä juuri näiden kenkien taustalla on ihan hauska tarina, nykyään jo naurattaa - ostamisen jälkeen itketti. 




Tämän asun hame sopii todella monen kanssa yhteen ja minusta se on ihanan kepeä vaate. Erittäin mukava päällä, eikä yläosaksi tarvitse kuin ihan tavallisen mustan topin tai jonkun tavallisen t-paidan, niin asu on silti kivannäköinen päällä. Hame on todennäköisesti jonkun mielestä liian lyhyt, mutta mitäs siitä. Minusta tämä on ihana ja tuulisempina päivinä hameen alle voi laittaa ns. turvashortsit estämään tahattomia vilautuksia! Jos sinäkin kaipaat tai käytät turvashortseja lyhyiden helmojen kanssa, niin minulla on vinkki sinulle. 



Ostin vähän aikaa sitten uudet turvashortsit lyhyiden helmojen alle, sillä olen jo pitkään kaivannut oikeasti korkeavyötäröisiä shortseja. En sellaisia "korkeavyötäröisiä", jotka eivät yllä edes napaan asti, saati peitä alaselkää, kun peppua on enemmän. Mikä järki? Myös lantiomalliset shortsit ovat jääneet käyttämättä, koska ne eivät ole mukavia päällä. Kuin tilauksesta bongasin Manda Movement Wearin, kotimaisen shortseja ja tanssivaatteita valmistavan yrityksen. 

Voin sanoa, että minulla ei ole ikinä ollut näin mukavia ja oikeasti korkeavyötäröisiä shortseja! Shortsit valmistettiin tilauksesta ja istuvuus on ihan superhyvä. Shortsien olemassa olon unohtaa, koska ne ovat niin mukavat päällä ja niitä ei tarvitse nykiä, eikä asetella mitenkään. Vyötärö yltää kapeimpaan kohtaan vyötäröllä, eikä pussita selästä tai edestä. Shortsien kaavoittaminen on onnistunut uskomattoman hyvin, ne eivät valu ja istuvat todella hyvin myös muodokkaammalle vartalolle. Vaikka nämä ostamani mustat shortsit ovat ohuet, niin niistä ei näy läpi. Ostan useammatkin tanssitunneille ja helmojen alle, sillä ne ovat huomaamattomat lyhyiden hameiden ja mekkojen alla. Tämä oli ihan superhyvä löytö, pakko vinkata teillekin! 



Ihanaa alkanutta viikkoa siulle! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Muistathan hyvät käytöstavat kommentoidessasi!:)