torstai 28. marraskuuta 2019

Kokemuksia John Mastersin tuotteista - Hiusten pörröisyyden taltuttajat

*Yhteistyössä Eco Beauty Hair. Kuvien hiustuotteet ja viimeisen kuvan kampaus ovat blogin kautta saatuja. 

Jotkut teistä varmaan muistavatkin, että John Masters Organics tuotteista olen aiemmin kertonut muun muassa tässä, tässä ja tässä postauksessa. Kyseessä on laadukas kampaamotasoinen brändi, jonka hiustuotteista löytyy jokaiselle hiustyypille jotakin ja nyt heidän valikoimastaan löytyy myös vartalotuotteita. John Mastersin tuotteita myydään Joensuun Eco Beauty Hairilla ja niistä saa vielä parin päivän ajan alennusta, sillä Eco Beauty Hair täytti jo kolme vuotta!

Aiemmin olen testannut muun muassa hiusöljyä, kuten tälläkin kertaa ja rakennepaikkaavaa hiusnaamiota. Tällä kertaa pohdimme ekokampaaja Meritan kanssa Eco Beauty Hairilla, että mitkä tuotteet valikoimasta voisivat sopia minulle, kun suurin osa kaupan väreillä värjätyistä hiusosioista on kasvanut jo pois ja jäljellä alkaa olla enää pelkästään kasvivärjättyä, parempi kuntoista hiusta.

Benecos-meikit
*Paita saatu blogin kautta. 


John_Masters_tuotteet

Monton-t-shirt-Baltic-fashion
Kuva; Tanja Räty


Tällä kertaa valittiin testiin rosmariinin tuoksuinen shampoo normaaleille hiuksille ja hoitoaineeksi laventelia ja avokadoa sisältävä kosteuttavampi hoitoaine. Käytin näitä putkeen niin, etten testaillut muita tuotteita välissä lukuunottamatta säännöllisen hiusnaamion käyttöä. Pakko on kyllä sanoa, että shampoon voimakas rosmariinin tuoksu vaati alkuun hieman totuttelua. Hoitoaine taas oli tuoksultaan aika mieto, joten tuoksun osalta kallistun enemmän kuivien hiusten tuotteiden puoleen.

Hiukseni ovat aika paksut ja ennemmin karheat, kuin lasimaiset. Tällä setillä hiukset tuntuivat sileiltä ja hyvin hoidetuilta, mutta pesuväli lyheni itselläni jonkin verran. Hoitoaine on todella kosteuttava, joten käytin sitä ajoittain parin hiustenpesun välein, etteivät hiukset rasvoittuisi niin nopeasti. Luulen, että hoitoaineestakin olisi ehkä riittänyt nykyään vähän vähemmän kosteuttava, normaalien hiusten hoitoaine. Näitä luonnonkosmetiikan hoitoaineita kannattaa lisätä pyyhekuivattuihin hiuksiin, mieluiten pääosin pituuksiin. Hoitoaine hoitaa myös päänahkaa, joten ainakin kerran viikossa kannattaa levittää hoitoaine myös päänahkaan, ettei iho ala hilseillä tai muuten kuivua liikaa. Aina silloin tällöin on myös kohdillaan hemmotella itseään ja hiuksiaan öljyilla ja hiusnaamioilla.

John_Masters_Eco_Beauty_Hair_hiusoljy

John_Masters_Eco_Beauty_Hair

Tyylibloggaaja_asukuvissa
Kuva; Katzariina / Kata

John Mastersin hiusöljy onkin jo vanha tuttu ja vakituisesti hiustenhoitorutiinissani parin muun hiusöljyn kanssa. Hiusöljyn tuoksu on unisex, eli tämä sopii myös miehille. Pienestä koosta huolimattaan Defrizzer- öljy on riittoisa, todella pieni määrä riittää. Kuivien ja pörröisten hiusten taltuttamiseen tarkoitettu öljy siloittaa hiuksia ja saa ponnarinkin näyttämään skarpimmalta. Kuivista latvoista ei ole enää tietoakaan ja jos haluaa ottaa kaiken irti öljystä, niin hiero muutama tippa öljyä pyyhekuivattuihin hiuksiin. Tätä voi käyttää kuitenkin myös kokonaan kuiviin hiuksiin, mutta silloin kannattaa lisätä mieluummin vähemmän kerralla, ettei latvat näytä liian kosteutetuilta. Erinomainen hiusöljy!

John Masters on aika luksuslaatuista luonnonkosmetiikkaa ja tuotteisiin on selvästi panostettu paljon. Mikäli kaipaat hiuksilta sellaista todella, todella silkkistä lopputulosta, niin näillä John Masters Organics tuotteilla sellaisen saat. Ihan kaikki luonnonkosmetiikan hiustuotteet eivät jätä hiuksia näin silkkisiksi, mutta näillä lopputulos muistuttaa samaa kuin mikä lopputulos tuli aikoinaan markettivärin mukana tulleesta superhoitavasta hoitoaineesta. John Masters Organics tuotteet sopivat loistavasti myös Curly Girl- metodiin!



Mikäli tuotteiden hieman korkeampi hinta mietityttää, niin Joensuun Eco Beauty Hairilta saat myös matkakokoisia tuotteita edullisemmin eli voit testata tuotetta ilman suurempaa riskiä, vaikka en usko, että joku ei näiden tuotteiden lopputuloksesta tykkäisi. Ainakin itse nautin siitä, että hiukset tuntuvat kevyiltä ja siitä, että hiukset soljuvat sormien väleistä ilman takun takkua, kuten ylläolevassa lyhyessä videossa. Hinta- laatusuhde tuotteilla on kyllä todella hyvä.

John_Masters_Eco_Beauty_Hair_porroisille_hiuksille

Tyyliblogi_paivan_asu_toppi_ja_hame
*Kuvan toppi saatu. 


John Masters Organics tuotteiden lisäksi valikoimasta löytyy erilaisia harjoja, palasaippuoita ja saunatuotteita. Käyn itse yleensä värjäyttämässä ja leikkauttamassa hiuksia ekokampaamossa, mutta kampaamopalveluiden ohessa voit värjäyttää myös kulmat ja ripset edullisemmalla hinnalla! Joskus värjään tyvikasvua myös kotona, mutta lopputulos saattaa vaihdella välillä ja esimerkiksi viimeisimmällä kerralla väri taittui vahingossa enemmän ruskeaan kuin punaiseen, joten seuraavalla värjäyskerralla suuntaan taas ammattilaisen käsiin. Kasvivärjäys kannattaa aloittaa ekokampaamon kautta, sillä kampaamossa puhdistetaan hiukset huolella ja ekokampaaja osaa katsoa oikeat mittasuhteet värien kanssa.


Kasvivärjäyksestä ja muista ekokampaamon palveluista voit lukea enemmän näistä postauksista;
Hemmottelua hiuksille ja päänahalle
Hiusten kasvivärjäys kotona - ohjeet!
Eco Beauty Hair - lämminhenkinen ekokampaamo
Ihastuttava kiharakampaus


Kukkakampaus_pitkiin_hiuksiin

Eco Beauty Hairin löydät Joensuun keskustasta, Suvantokatu 15:sta. Parkkitilaa löytyy aina ja paikan päälle on helppo ja nopea kipaista torin kupeestakin. Itse kävin viimeksi tänään ekokampaamolla laittamassa "koko pään kuntoon" eli värjäytin hiukset, ripset ja kulmat, jonka lisäksi hiuksia leikattiin toista kertaa tämän vuoden aikana ja kulmat nypittiin. Kiitos Meritalle taas loistavasta palvelusta, ihana oli käydä hektisistä aikatauluista huolimatta!

2 kommenttia:

  1. ooo rosmariinin tuoksu on paras <3 8) kuulostaa aika ihanilta nuo tuotteet!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihana kuulla - mie taas vierastan vähän rosmariinin tuoksua, mutta nuo rosmariinin tuoksuiset tuotteet ois varmasti enemmän siun makuun! <3 Mie tykkäsin enemmän tuosta miedommasta. :) Nämä tuotteet ovat kyllä tosi hyviä - ehdottomasti hintansa arvoisia, kun lopputulos on niin sileä ja hiukset tuntuvat kosteutetun terveiltä. :) Miulla nämä molemmat ehtivät jo loppua ja nyt ostin testiin John Masters Organicsin sävyttävän hiusnaamion, joka tosin lähtee pois valikoimista vissiin. Hiukset ovat edelleen kyllä kampaajan jäljiltä niiiin sileät, mutta varmaan muutaman viikon päästä pääsen tuotakin kokeilemaan. :) <3

      Poista

Muistathan hyvät käytöstavat kommentoidessasi!:)