perjantai 3. tammikuuta 2020

Mitä sain joululahjaksi? - Joulu 2019

Kyselin Instagramissa, että vieläkö kiinnostaisi tälläinen joululahjapostaus, millaisia tehtiin vuosikausia sitten blogeihin - myös minä tein ennen joka vuosi tälläisen joululahjakoosteen! Äänestyksen tulos meni lähes tasan Instagram Storyn ja blogin osalta, joten molemmista kanavista löytyy julkaisut samasta aiheesta - täällä tekstinä ja Storyssa videoina. Meillä on ollut tapana viettää joulua mieheni perheen kanssa ja samalla käydään sukuloimassa täällä Pohjois- Karjalassa. Tänä vuonna sain ihania käytännöllisiä lahjoja ja tästä postauksesta löytyy myös niitä yhteisiä lahjoja, mitä saatiin meille kotiin.

Joululahjat-2019-kuopiorock-lippu


Festarilippu Kuopiorockiin ja käsintehtyjä suklaita

Sain jouluaamuna mieheltäni liput Kuopiorockiin ja Mokkamaan käsintehtyjä suklaita. Ihana aloitus joululle! Meillä saa aina aamulla avata yhden lahjan, kuten omassa lapsuudenkodissanikin tehtiin. Tästä sainkin vinkkiä ennakkoon, kun mieheni kysyi, että haluanko mieluummin hemmottelua vai keikkalippuja - vastasin vain, että molemmat käy! Pitää vielä majoitus varata ensi kesälle, niin pääsee huoletta reissun päälle kolmeksi päiväksi.

Joululahjat-2019-villasukat-ja-kasvonaamio

Joululahjat-2019-biohajoava-kasvonaamio-lavera


Yllätys Postissa

Biohajoava kasvonaamio ja punaiset villasukat tulivat jouluisena yllätyslahjana yhteistyökumppaniltani Nordic Health Systemsiltä - ihana idea ja kasvonaamio pääseekin pian testiin! Näitä biohajoavia kasvonaamioita olenkin katsellut sillä silmällä, sillä ehdottomasti kaikkien valmistettavien kangasnaamioiden pitäisi olla biohajoavia. Naamio tuoksuu ihanalle ja se kirkastaa ihoa 15 minuutin hemmottelun jälkeen. Tämän kangasnaamion asettelu oli helppoa, hyvin sai kasvojen sivuille "viikattua" reunat niin, että naamio pysyi hyvin kasvoilla.

Joululahjat-2019-huivi


Kaulahuivi

Sain anopiltani kaulahuivin, joka on myös kolmiomaisen mallinen kuten tämä aiempikin pinkki huivi. Käytän huiveja syksystä kevääseen päivittäin, parhaita ovat nämä pehmeät ja ihanan väriset huivit, jotka sopivat asuihin ja pitävät lämpimänä!

Joululahjat-2019-kasintehty-huivi


Vaatteiden ja asusteiden suunnittelukirja

Tähän kirjaan en olekaan aiemmin törmännyt, mutta tässä siis suunnitellaan esimerkiksi 20 tennarit, 20 mekkoa, 20 hattua, 20 korkokenkää ja vaikka mitä muuta. Piirroskuvat voi myös värittää - mukavaa puuhaa ja aika hyvä muutenkin, kun yleensä piirtää työtasokuvia asiakkaille ja luonnostelu jää välillä vähemmälle. Inspiroivaa!

Joululahjat-2019-20-tapaa-piirtaa-mekko-kirja-2

Joululahjat-2019-20-tapaa-piirtaa-mekko-kirja

Joululahjat-2019-luonnoskirja



Kylpyvaahtoja, yrttijalkakylpy ja jouluntuoksuista suihkugeeliä

Saimme lapsen kanssa kylpyvaahtoja joululahjaksi ja muksulle tuli sellaisessa "joulupussissa" lisäksi herkullisen värisiä kylpypommeja. Kylpyamme on meillä käytössä viikoittain ja näitä menee aika paljon, kun koko perhe tykkää kylpemisestä. Samassa lahjakassissa oli myös omenalle ja kanelille tuoksuva suihkugeeli, sekä kotimainen yrttijalkakylpy. Koivua, ruusua, minttua ja merisuolaa sisältävä yrttijalkakylpy on IdeaRapsakan valmistama ja yrttejä haudutetaan 20 minuuttia astiassa, johon kaadetaan kiehuvaa vettä. 20 minuutin jälkeen lisätään lämmintä vettä sen verran, että jalat peittyvät ja lämpötila on sopiva jaloille.

Joululahjat-2019-kylpyvaahto

Joululahjat-2019-yrttijalkakylpy


Paistinpannu ja itsetehtyjä keittiötarvikkeita

Remontoituun keittiöön saatiin uusi kuparinvärinen paistinpannu juuri sopivasti, kun yksi vanha pannu otettiin kierrosta pois. Väri on tässä kyllä kohdillaan, ihanan erikoinen! Pannun mukana saatiin karkeasta langasta virkatut liinat ja itsetehdyt käsipyyhkeet symppiksillä lammaskuvioilla. :)

Joululahjat-2019-keittiotarvikkeet-3

Joululahjat-2019-keittiotarvikkeet-2


Herkkukori

Joka vuosi herkkukorin mukana tulee erilaisia suklaita ja ruokatarvikkeita. Tänä vuonna oli enemmän suklaata ja muita herkkuja, kun taas viime vuonna herkkukorista löytyi muun muassa kastikkeita ja muuta ruokatarviketta. Käytännöllinen ja hyvä lahja, samalla tulee kokeiltua jotain uutta mitä ei muuten välttämättä kokeilisi ja minusta on ihana, että näissä on yleensä jotain pähkinöitä tai pähkinää sisältäviä tuotteita.

Joululahjat-2019-lahjakori

Joululahjat-2019-lakanat


Pussilakanoita ja tyynyliinoja

Saatiin parit höyhenkuvioiset pussilakanat ja tyynyliinat. Tämä oli ihan toive, kun pussilakanat ja Finlayson tuli puheeksi mieheni kummien kanssa, kun olin heidän luonaan Espoossa. Ostimme nimittäin vuonna 2011 Finlaysonin lakanoita ja ne alkavat olla aika kulahtaneita, parit otimme kierrosta jo pois ja saatiin nämä Portfolio Homen lakanat tilalle! Ihanat värit ja kuviot, jonka lisäksi saman Portfolio Homen lakanat ovat yleensä aina ihanan pehmeitä ja sileitä.

Joululahjat-2019-meikkisienipakkaus


Meikkisienet

Meikkisieniä tulee käytettyä päivittäin ja sain tälläisen setin, jossa on kaikenlaisia meikkisieniä. Tässä oli myös noita ihan minejä meikkisieniä, joiden kokeileminen on käynyt mielessä - eräs ystäväni kehui joskus noita pieniä meikkimunia. Ei tarvitse ihan heti tilata taas lisää meikkisieniä, kun pukinkontista löytyi 20 kappaleen pakkaus näitä!

Joululahjat-2019-meikkisienet


Suklaata

Suklaa kuuluu jouluun ja yleensä joka vuosi saadaan jotain herkkua - minulle suklaata ja Antille vihreitä kuulia. Osa suklaista on toki mennytkin jo, mutta edelleen on erikoisempia suklaita jäljellä - joulusuklaat upposivat jo parempiin suihin.

Joululahjat-2019-hajuvesi


YSL Black Opium- lahjapakkaus

Yves Saint Laurentin Black Opium- lahjapakkauksen ostin itse itselleni, sillä hajuvesi alkaa olla loppumaisillaan. Isomman hajuveden lahjapaketissa sai suhteessa edullisemmin kuin pienemmän, joten valitsin tämän ja tätä tuoksua käytän arkisin. Täydellinen tuoksu! Tuoksun mukana tuli Yves Saint Laurentin rajauskynä ja ripsiväri, joista ripsiväri on ollut jo testissä, eikä näin ollen ole tässä lahjapakkauksessa enää.

Joululahjat-2019-YSL-Black-Opium

Mitäs sie sait joululahjaksi? 

2 kommenttia:

  1. Paljon ootte saaneet lahjoja, ja teidän tyylisiä :) Meillä on lähipiirissä joitakin aikuisia, jotka ei kuulemma tarvitse mitään ja ostivat vain lapsille lahjat. Minusta olis kyllä mukava että hankittais aikuistenkin kesken jotain tarpeellista, ja esim omille vanhemmilleni veinkin itse virkatun korin missä oli mm. kahvia ja muuta tarpeellista ja lasten kuvista teetin kuvakalenterin. Mekin saatiin herkkukassi, ja äidilleni puhuin jotain siihen malliin et voisi joku yllätys olla, niin sain leopardikuosisen paidan :) Aikoihin en oo käyttänyt eläinkuoseja mut nyt sitten totuteltava ja olikin jo kertaalleen käytössä :D Kahdelta kaverilta saatiin teetä ja herkkuja :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Joo, meillä myös yleensä aikuiset sanoo, et ei tarvitse mitään, mutta on mukava muistaa läheisiä. <3 Aikuisten kesken nimenomaan olisi hyvä hankkia jotain tarpeellista, niin monilla on jo kaikkea ja just elämyksiin + yhteiseen ajanviettämiseen olisi hyvä panostaa. Monilla kuitenkin on töiden lisäksi harrastukset, mahdollisten lasten harrastukset ja kaikki, niin jää se yhteinen aika vähemmälle muiden kanssa. :) Ooo, siitä se lähtee - aika äkkiä tottuu uudelleen johonkin kuosiin, ainakin jos kaverina on jotain hillitympää. ^^ Herkut ovat kyllä helppo lahja, jonka lisäksi myös kahvit, kaakaot yms. on sellaisia mitä menee. Ja meillä esim. nuo kylpytuotteet kans. ;) :D

      Poista

Muistathan hyvät käytöstavat kommentoidessasi!:)