maanantai 30. joulukuuta 2019

Ihana auringonlasku ja itsetehty kellohame asukuvissa

Tällaiset auringonlaskut ja pilkahdukset ilahduttavat aina näin talvella, kun muuten on niin harmaata ja pilvistä. Päivät ovat todella lyhyitä nyt, mutta oli ihana huomata sosiaalisesta mediasta, miten monet suomalaiset nauttivat heti ja julkaisevat niin iloisia päivityksiä aurinkoisina päivinä. Pakkanen ei haittaa, kun on kirkasta ja aurinko paistaa! Oli mukavaa saada tämänkin asun taustalle huurteisia puita ja niin kaunis auringonlasku. Jotenkin tuntui, että sai virtaa tästä pakkaspäivästä ja siitä, kun siskoni kävi meillä yökylässä - nyt joulun aikaan yöt ovat olleet vähän katkonaiset ja fiilis siitä syystä vähän väsynyt. En ole avannut tietokonetta kuin pari kertaa tällä viikolla, mutta nyt on aikaa taas käydä lukemassa muiden blogeja ja toki kirjoittaa sekä ajastaa postauksia tänne oman blogin puolelle.

Asu-kellohameella

Nahkatakki ja kellohame - Rokita
T-paita - Metsä/Skogen
Korkokengät - Minna Parikka
Olkalaukku - Ted Baker
Kaulakoru - Kalevala Koru
Lapaset - anopin neulomat
Kaulahuivi - löytö Prahasta

Tyylibloggaaja-joensuu-polvijarvi

Ted-Baker-bag-and-satin-belt

Pukeutumisen osalta olen mennyt aika rennosti ja olenkin käyttänyt rentoja, mukavia vaatteita pääosin. Pyhinä oli tarkoitus ottaa asukuvia eri asuista, mutta joinain päivinä tuli niin nopeasti pimeää ja toisina päivinä kameran muistikortti unohtui kotiin. Onpahan nyt ainakin yhdet uudet asukuvat ja muutamat asut odottavatkin julkaisua.

Tämän pellavahameen kanssa halusin laittaa vyöksi satiininauhan, joka kuuluu oikeasti aamutakkiini. Tähän hameeseen alunperin kuului pellavainen vyö, mutta se tarvittiin kuormaliinaksi (:D) jossain välissä, kun parempaakaan ei ollut saatavilla. Pitäisi siis ommella uusi. Nätti hame tämä on tuollaisella satiinivyölläkin, ei ollenkaan paha!

Asu-sinisella-kellohameella-talvimuoti

Kotimainen-nahkatakki-paivan-asu-3

Minna-Parikka-Celeste-korkokengat-3

Minna-Parikka-Celeste-korkokengat-pink

Asu-kellohameella-ja-nahkatakilla-6

Tänä vuonna olen ihastunut pellavaan materiaalina, vaikka olenhan minä valmistanut pellavavaatteita jo kymmenisen vuotta asiakkaille. Aiemmin välttelin pellavaa, kun sen ominaisuuksiin kuuluu rypistyminen, mutta ei pellava ihan niin paljoa rypisty käytössä, kuin oletin. Rypistyminen ei siis ole haitannut, kun materiaali on muuten todella hengittävä, viileä kesällä ja lämmin talvella. Plussana toki myös se, että tämän voi huoletta heittää pesukoneeseen ja sitten vain hengarille kuivumaan. Helppoa.

Tähän asuun yhdistin myös nahkatakin pinkillä karvapintaisella kauluksella, kun muutkin asusteet olivat pinkkejä. Väri sopii hyvin mustan ja sinisen rinnalle, vaikka ensin mietin, että tulee liikaa eri sävyjä yhteen asuun. Yllättävän hyvin kaikki kuitenkin passaa yhteen ja tällä tavalla yhdistelemällä tulen varmasti jatkossakin käyttämään näitä värejä! Sininenhän sopii hyvin myös punaisen kanssa yhteen, varsinkin sähkönsininen on ihana väri ja sopii punapäille.

Asu-kellohameella-ja-nahkatakilla-7

Auringonlasku-talvella-paivan-asu-kellohameella

Auringonlasku-talvella-paivan-asu-kellohameella-2

Minna-Parikka-Celeste-korkokengat-unicorn-heels

Toivottavasti teillä lukijoilla oli mukavaa pyhinä ja ehditte viettää aikaa läheistenne kanssa. Täällä ollaan vietetty aikaa perheen ja muiden läheisten kesken, teki ihan hyvää välillä keskittyä ihan muuhun ja olla vähemmän somessa. Ihanaa alkanutta viikkoa, nautitaanhan vuoden viimeisistä päivistä!

Kotimainen-nahkatakki-paivan-asu

Kotimaisia-vaatteita-paivan-asussa

6 kommenttia:

  1. ihania talvikuvia <3 ja tosi nätti tuo sinun tekemä kellohame :)!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon Sofia! <3 Täällä on kyllä ihan talvi, ainakin verrattuna pk-seutuun. :) Kiitos, tämä on ollut ihana, pitäisi tehdä musta tai kuviollinen tälläinen myös!

      Poista
  2. Meidän pienempi tyttö sanoi haluavansa nää kengät :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi miten ihana! :) <3 Nää on kyllä ihanat, yhdet käytetyimmistä kengistäni. :)

      Poista
  3. :D joskus keksii vaikka mitä ihmemieskäyttökohteita vaatteillekkin....joskus kengännauhat oli kätevä väline pakoputken ripustamiseen takaisin kun itse en ollut saatavilla korjaaman

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha, joo :D Oli ainoa, millä saisi sidottua, mut minkäs teet. :) Siitä oli kuitenkin iso apu! Joo, kuullostaa kyllä kätevältä nuo kengännauhatkin. ;)

      Poista

Muistathan hyvät käytöstavat kommentoidessasi!:)