lauantai 7. joulukuuta 2019

Suunnittele kengät kymmenellä viivalla- haaste / Kenkäjoulukalenteri, luukku 6-7

Joku saattaakin muistaa, että seuraan aktiivisesti Sophia Websteriä, joka suunnittelee aivan mielettömiä kenkiä. Jonkin aikaa sitten Sophia Websterin Instagramissa näytettiin videolla haaste, jossa tehtävänä oli suunnitella kengät pelkästään kymmenen viivaa piirtämällä. Viiva lasketaan yhdeksi niin, että se päättyy kun kynä nousee pois paperista ja ajattelinkin, että olisi aika mahtavaa kokeilla samaa näin luovan alan ammattilaisena. Kymmenen viivaa ei nimittäin ole kovin suuri määrä, jos suunnittelee kengät yksityiskohtineen päivineen, mutta katsotaan kuinka minun käy ja millaiset kengät saan suunniteltua kymmenellä viivalla!

Piirra-kengat-kymmenella-viivalla-haaste

Piirra-kengat-kymmenella-viivalla-haaste-2

Piirra-kengat-kymmenella-viivalla-haaste-3

Ensimmäinen yritelmäni meni mönkään piirtämisen keskeytyessä ja olinkin sitten piirtänyt mitä sattuu. Toisella yrittämällä sai kenkien mallin aika hyvin tehtyä, joskin muutama viiva meni niin sanotusti "hukkaan", kun nostin kynänterän paperilta ylös ihan pienenkin viivan jälkeen.

Piirra-kengat-kymmenella-viivalla-haaste-4

Piirra-kengat-kymmenella-viivalla-haaste-6

Kovin isoja koristeluja en saanut tehtyä kymmenen viivan avulla, mutta piirtelin muuten vain miettimäni kengät loppuun fiilispohjalta. Aika hankala on muistaa pitää kynää paperilla ja piirtää mahdollisimman paljon yhdellä viivalla, jotta saisi vielä tarkemmin piirrettyä ja mieluiten niin, että saisi hieman kolmiulotteisuuttakin kuvaan. Viihdyttävä haaste, ihan sitä en saanut piirrettyä mitä hain, mutta kyllähän nuo nyt kengiksi tunnistaa. :)

Piirra-kengat-kymmenella-viivalla-haaste-8

Piirra-kengat-kymmenella-viivalla-haaste-9


Aiotko kokeilla tätä haastetta kotona? Laita ihmeessä kuvaa, jos suunnittelit kengät kymmenellä viivalla!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Muistathan hyvät käytöstavat kommentoidessasi!:)