tiistai 17. joulukuuta 2019

GRN meikit - uusia lemppareita ja pigmenttisiä luonnonkosmetiikan meikkejä

*Meikit saatu pr-näytteinä blogin kautta. 

GRN- niminen brändi tuli markkinoille kesällä, joten aika uusia tuotteita ovat vielä, vaikka varmasti osa on näihin jossain jo törmännyt. Sain näitä testattavaksi aiemmin ja olenkin näitä kokeillut ahkerasti, jotkut ovat olleet perusmeikissä mukana jo ihan ensimmäisestä käyttökerrasta asti ja pari näistä tuotteista tuottavat haasteita. GRN on saksalaista luonnonkosmetiikkaa ja värikosmetiikan pakkaukset ovat kartonkisia, joten ne on helppo kierrättää. GRN:n valikoimista löytyy myös ihonhoitotuotteita ja hiustuotteita, mutta testasin tämän brändin osalta meikkejä, sillä olen edelleen supertyytyväinen Cattier Parisin tuotteisiin ihonhoidon sekä hiustenhoidon osalta.

Toisin kuin Benecosin meikit, GRN meikit ovat hieman arvokkaampia, mutta eivät ole kuitenkaan luksushintaista kosmetiikkaa. Aikalailla normaalia hintatasoa luonnonkosmetiikaksi. Eron huomaa koostumuksista ja panostuksesta pakkauksiin - tuotteiden koostumukset ovat silkkisiä, pakkausten suunnittelu on eri tasolla ja nämä GRN meikit todennäköisesti miellyttävät aikuisia enemmän, kun taas Benecosin meikit sopivat loistavasti myös meikkaamista aloittaville. Miksei toki nämäkin, mutta itsekin aloitin edullisemmilla meikeillä, ennen kuin aloin panostamaan meikkeihin.

GRN-Natural-makeup-look

GRN-Meikit

GRN-meikit-luonnonkosmetiikka-8

GRN Liquid Eyeliner 


Tämä eyeliner on huippu! Nestemäinen rajaus kestää todella hyvin, nukahdin nimittäin vahingossa meikit kasvoilla eilen ja aamulla rajaukset olivat edelleen hätkähdyttävän siistit, samanlaiset kuin kuvissa. Ohut kärki mahdollistaa tarkan jäljen, siistin rajauksen ja nestemäisyyden takia rajaus on helppo laittaa kerralla ilman apuviivoja tai -pisteitä. Käytin ennen päivittäin tälläista rajausta, mutta silloin käyttämäni eyelinerin valmistus lopetettiin joku seitsemän vuotta sitten. On ollut aika hankalaa löytää yhtä kapeakärkistä eyelineria, sillä tussit, kajalit ja kolmiomaisella kärjellä varustetuilla eyelinereilla ei saa yhtä ohutta jälkeä kuin tällä. Osa kokeilemistani on myös jäänyt päivän mittaan yläluomelle osittain, joten ne eivät ole olleet mieluisia.

Tykkään sirosta ja kapeasta rajauksesta, joskus toki paksummatkin ovat hienot, mutta ohuempi rajaus jättää paremmin tilaa luomivärille ainakin omissa silmissäni. Kouluarvosanoin tälle tuotteelle antaisin 10/10!

GRN-kapea-eyeliner

Eyeliner-ohueen-rajaukseen-GRN

GRN-meikit-luonnonkosmetiikka-10

GRN Loose Finishing Powder - Desert Sand 


Tämä irtopuuteri on kaikille ihotyypeille sopiva ja hyvä peruspuuteri onkin. Tämä ei tuonut sellaista "vau"- fiilistä, mutta toimii tarkoituksessaan hyvin ja pitää ihon mattaisena pitkään. Riittoisa, tätä ei kannata kerrostaa liikaa iholle.

GRN Highlighting Powder, sävy Golden Amber


Tätä olen käyttänyt ensi kokeilusta asti päivittäin, siis vitsit miten hohtava! Aivan ihana kultainen highlighter, tämä on parhaimmillaan kulmaluulla ja silmien sisäkulmissa. Tosi kaunis, hehkuva ja helpoin levittää joko sormin tai luomivärisiveltimen avulla. Sopii myös luomiväriksi pigmenttisyytensä ansiosta ja koostumus on silkkinen, mutta ei sellainen mikä pölähtää kuivana ilmaan (ja alaluomille...). Highlighterilla saa joko sellaista pientä hohtoa meikkiin tai kerrostamalla todella kultaisena hehkuvan lopputuloksen vaikkapa juhliin tai festareille!

GRN-Meikit-highlighter-golden-amber-savy

GRN-meikit-luonnonkosmetiikka-6

GRN Liquid Concealer, sävy Light Wheat


Tämä tuoksuu niin herkulliselle, että tätä käyttäisi pelkästään tuoksun takia - mutta kyllä tällä peittyy tummat silmänaluset, punoittava iho ja mahdolliset epäpuhtaudet. Upea peitevoide, yksi kerros riittää ja sävy on sopiva suomalaiselle vaalealle iholle. Tämä ei kuivata ihoa, eikä jätä sellaista kelmumaista tunnetta iholle. Tykkään! Tästä on saatavilla kaksi sävyä ja applikaattori on todella näppärä, ei ole liian kapea eikä liian pieni.

GRN-Concealer-peitevari-3

GRN-luonnonkosmetiikan-ripsivarit

GRN Long Lashes ja All in One- ripsivärit


Odotin näiltä ripsiväreiltä aika paljon, sillä ainakin Phyt'sin ja Avrilin ripsivärit ovat olleet hyviä luonnonkosmetiikan puolelta. Avrilin Le Volumea olen käyttänyt pitkään, kun se on niin helposti saatavilla. Minulla nämä molemmat GRN ripsivärit varisevat alaluomille ja/ tai levittyvät yläluomille jo tunnin kuluttua lisäämisestä, mutta kokeilen näitä vielä pari kertaa kotona ollessa, kun en yleensä halua korjailla meikkejä päivän mittaan. Koostumukset näissä ovat sopivan voidemaisia ja helposti levittyviä. Kuitenkin, näissä luonnonkosmetiikan ripsiväreissä on se sama juttu kuin peruskosmetiikassakin, että osa sopii toisille ja osa toisille - kokeilemalla löytyy se oma ja toki googlaamisesta on apua kokemusten etsimisessä!

Bloggaajakollega Maria Glow oli pitänyt tuosta All in One- ripsiväristä, joka ei taas minulla toimi, ainakaan vielä. Meillä on kyllä aivan erilaiset ihotyypitkin, joten sekin voi vaikuttaa ripsivärin kestävyyteen. :)

GRN-huulipunat-luonnonkosmetiikkaa

GRN Kajal, sävy Grass Green


Ihanaa vaihtelua mustalle rajauskynälle - vihreän silmämeikin kanssa vihreät rajaukset ovat hienot, varsinkin jos sävy pääsee kauniisti esille. Aikoinaan minulla oli nestemäinen vihreänsävyinen glitter- eyeliner, sillä sai silmiin näyttävyyttä! Tämän kajalin jälki on siitä poiketen pehmeähkö ja parhaimmillaan, kun hieman pehmennät lopputulosta vielä vanupuikon avulla. Kajal on tosi pigmenttinen ja helposti levittyvä, viime aikojen suosikkeja silmämeikissä ja ihana vihreän sävyisissä smokey eyes- meikeissä.

Vihrea-kajalkyna-GRN

Meikki-luonnonkosmetiikalla

GRN-meikit-luonnonkosmetiikka-5

GRN Huulipunat, sävyt grapefruit ja pomegranate


Molemmat huulipunat ovat pigmenttisiä ja koostumukset ovat sopivia. Nämä eivät kuivata huulia, eivätkä lähde liukumaan huulista esimerkiksi hampaisiin. Grapefruit tuoksuu nimensä mukaisesti greipille, en ole täysin varma pidänkö siitä vai en. Ihanat sävyt ja pigmenttiä riittää molemmissa!


GRN-lipsticks

GRN meikeistä tykkään kyllä paljon, vaikka ihan kaikki eivät todennäköisesti pääsekään jatkuvaan käyttöön. Pigmenttisyys ja laatu on näissä todella hyvä, puhumattakaan hyvästä hinta- laatusuhteesta. Jälleenmyyjiä ei vielä ole kovin paljoa, mutta postauksen linkeistä pääsette suoraan maahantuojan verkkokauppaan tutustumaan näihin tuotteisiin! Joko GRN on teille tuttu brändinä? Itselleni tämä oli uusi tuttavuus ja positiivinen sellainen, moni tuotteista jäi heti säännölliseen käyttöön ja näiden testaaminen on herättänyt kiinnostuksen myös muihin saman brändin tuotteisiin.

4 kommenttia:

 1. Ihania tuotteita! GRN on kyllä todella kiinnostava brändi ja mullakin on pari uutuutta odottelemassa testaukseen pääsyä. Tuo highlighter on upea, samoin punat.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentista Ansku! :) GRN on tosiaan kiinnostava brändi ja heillä on ihana kokonaisuus, sellainen helposti lähestyttävä ja miellyttävän rauhoittava brändi. :) <3 Highlighter on kyllä mahtava, ihan uskomaton miten kultaiseksi saa ja pigmentti riittää hyvin myös luomivärinä käytettäessä. Kimallusta ei ole koskaan liikaa! ;)

   Poista
 2. Uuu kuulostaapa kivalta tuo GRN merkki, mulle ihan entuudestaan tuntematon :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, tämä tuli tosiaan markkinoille tänä kesänä eli ei ole ollut pitkään olemassa. :) Kannattaa tutustua, todella hyvälaatuisia meikit pääosin ja sävyjä löytyy aika hyvin! ^^

   Poista

Muistathan hyvät käytöstavat kommentoidessasi!:)