tiistai 3. huhtikuuta 2018

Kuulumisia ja asukuvia Kuhasalossa

Olen viime aikoina viihtynyt normaalia enemmän kauluspaidoissa ja kauluksettomissa "kauluspaidoissa", kuten tässäkin asussa on. Tummansininen, musta ja armeijanvihreä ovat olleet ne värit asusteita lukuunottamatta, varsinkin jos paidassa on tamppeja, erikoinen malli tai levenevät hihat. Haluaisin eräästä toisestakin asuyhdistelmästä kuvaa ottaa tänne jonain päivänä, sillä kauluspaita näyttää niin hyvältä tyttömäisemmän korkeavyötäröisen hameen kanssa! Viime perjantaina mentiin kuitenkin tummansinisellä paidalla ja klassisella kynähameella.

Outfit_Esprit_Pencilskirt-6

Paita ja kynähame - Esprit
Trenssi - H&M
Verkkosukkikset - Sokos Joensuu*
Kaulahuivi - löytö Prahasta
Laukku - DKNY
Nahkanilkkurit - Calvin Klein

*Saatu blogin kautta.

Outfit_Esprit_Pencilskirt-14

Muuten kokosin tämän asun lemppareideni ympärille, sillä lähdimme Joensuuhun vähän yllättäin, kun miehelleni tuli häly töihin juuri kun olimme lähdössä hakemaan lasta mummolasta. Samaan syssyyn kävimme kuvaamassa päivän asun Kuhasalossa ja nautimme auringosta järven jäällä. Sieltä se kevät tulee, vaikka tässä kahden vuorokauden sisällä onkin tullut parikymmentä senttiä lisää lunta! Sääriä myöten sai kahlata saunapuitakin hakemassa tänään.

Meille tuli asukuvienottoa edeltävänä päivänä yllätysvapaa, kun sekä isovanhemmat ja lapsi toivoivat, että lapsemme jäisi vielä toiseksi yöksi yökylään. Mikäs siinä, saatiin viettää aikaa aikuisten kesken ja otin torstailta videotakin, joten piakkoin tulee My day- postaus viime torstaista! Muuten pääsiäinen meni suht rennosti sukuloidessa, kouluhommia ja töitä tehdessä, ei oikeastaan mitään erikoista ollut. Mukavaa arkea ja vähän rentoutumista siinä ohessa.

Outfit_Esprit_Pencilskirt-13

Outfit_Esprit_Pencilskirt-5

Outfit_Esprit_Pencilskirt-3

Outfit_Esprit_Pencilskirt-10

Minulla on tässä viime aikoina ollut järjettömän hyvä työflow ja olen päässyt valmistamaan upeita vaatteita, kuten aina. Viime aikoina myös moni asiakas on antanut täysin vapaat kädet vaatteiden kanssa, joka tietenkin inspiroi. Jotenkin sitä sitten samalla inspiroituu miettimään myös omaa pukeutumistaan ja itselle tulevia vaatteita, pistin juuri tilausta nahkatehtaalle - aion valmistaa itselleni pastellisävyisen bikerrotsin tulevia blogitapahtumia ja tietenkin kevättä ajatellen. Pastellisävyt ovat niin helposti yhdisteltävissä ja bikertakki on malliltaan sellainen klassikko, että se on aina ajankohtainen. Kuten muidenkin omien vaatteiden kanssa, niin tämänkin osalta malli on hioutunut aika paljon siitä, millaiseksi alunperin sen suunnittelin. Mutta itselle tehdessä on onneksi se hyvä puoli, että suunnitelmaa saa muuttaa kun idea aikansa kypsyy päässä!

Mutta joo, kuten näistä kuulumisistakin huomaa, niin työ on minulle todella tärkeä osa elämää ja muuten kaikki rullailee tasaisen arkisesti hyvällä tavalla. Kaikkiin koulutehtäviin en ole ihan niin paljon voinut panostaa, mutta onneksi silti kurssit ovat sujuneet hyvin ja minua miellyttävin tuloksin, joskin yhden kurssin arvosanan haluan korottaa vielä. Kesäksi otin vain pari kurssia, sillä haluan nauttia kesästä ja kesä on kiireistä aikaa hääpukujen sekä muiden juhlapukujen tiimoilta. Eihän minulla sinänsä ole kiire valmistuakaan, vaikka muutamia ylimääräisiä kursseja olenkin tänä vuonna suorittanut. Tärkeimmät asiat ensin ja sellaiset, mitkä ovat ajankohtaisempia ja joustamattomampia kuin opinnot työn ohessa.

Outfit_Esprit_Pencilskirt-2

Outfit_Esprit_Pencilskirt-9

Odotan myös innolla tulevia blogitapahtumia Helsingissä ja pääkaupunkiseudun ystävieni näkemistä, viime kerrasta on mennyt jo liian pitkä aika! Olen paikan päällä useamman päivän blogitapahtumissa, ystäviä tapaamassa ja tietenkin työasioilla, mutta vielä muutamia tapaamisia mahtuisi aikatauluun, mikäli jollain siellä ruudun toisella puolella on mielessä jonkinlaisia vaateprojekteja. Tai vaikka blogiin liittyviä juttuja.

Tässä kyllä aika hyvin kiteytyi kaikki tärkeimmät kuulumiset, aika tasaista, mutta ihanaa ja inspiroivaa arkea vietetään nyt lomien jäljiltä. Ei paha, mukavaa eloa vaan. Muistakaahan nauttia auringosta ja tästä viikosta, palaan pian taas blogin pariin!

Outfit_Esprit_Pencilskirt-12

8 kommenttia:

  1. Ihana asu ja vitsi miten aurinkoisia kuvia <3 Toinen kuva on ihan täydellinen :) Kiva lukea myös hieman sun kuulumisia, sun työkuvioista on kiva lukea ja enpä malta oottaa että näen mitä teet itsellesi blogitapahtumaan! Pastellinen bikerrotsi on varmasti ihan tosi magee tosiaan kevättä ajatellenkin :3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon! <3 Ihana aurinko oli tosiaan tuolla ja muutenkin Kuhasalossa pitäisi käydä useammin, kaunis paikka on ja hyviä valokuvia saa reiteiltä. :) Ihana juttu, mukava kuulla! Tää työ on kyllä ihan parasta, niin antoisaa ja luovaa. <3 Jep, toimii tosi hyvin ja tuo poronnahka on todella miellyttävää päällä. Puhumattakaan siitä, että saa mittatilauksena tehtyä, niin on istuvampi nahkarotsi kuin kauppojen rotsit. :)

      Poista
  2. Mahtavan sun näköinen upea asu taas ja kuhasalo on nätti paikka. kiva kuulla että et stressaa turhaan koulun kanssa kun me tunnolliset ihmiset varmaan osattais siitäkin stressata :). Siellä sitä lunta tuntuu riittävä ihan loputtomasti ja ensin tommonne määrä on varmaan kivaa, mutta voin kuvitella kun lumentulo ei lopu koskaan et se olis varmaan ärsyttävää kun kaikki tekeminen on tolla määrälä lunta jo hankalaa. Tosin jos on tämmönen nallekarhu kuin minä niin saattaisin vaan olla talviunilla koko talven kesää odottaen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon, ihana tää kommentti! :) Kuhasalo on kyl kaunis paikka Joensuussa, kannattaa ehdottomasti käydä. :) Joo, osaan kyllä stressata ihan huolella, mut Antti muistuttaa välillä et ei kaikista aineista oo pakko saada sitä parasta numeroa, kunhan itselleen ja omalle uralleen tärkeimmistä saa mahdollisimman hyvät arvosanat. :) Joo, nyt tosin kun on lämmintä niin on sulanu silleen, et taitaa olla enää joku 60-50 senttiä lunta maassa. :D Ihan jees! ^^

      Poista
  3. Onpa mukavia kuulumisia ja leppoisan aurinkoinen fiilis noissa asukuvissa kruunasi postauksen!:) Mukava kuulla, että sinulla on ollut kivoja työjuttuja ja minusta on niin hienoa seurata, kun nautit työstäsi!:) Ihanaa loppuviikkoa sinne♡

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon, Maria! <3 Mahtava juttu, työ on itselle niin iso osa elämää ja antaa niin paljon, niin ihana et se näkyy täälläkin. Kiitos samoin sinne! <3

      Poista
  4. Tummansininen on kyllä vaan niin klassisen tyylikäs. Ja tuo huivin väri näyttää kivalle omaan silmääni juuri tummansinisen kanssa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep, sopii todella monen kanssa yhteen kuten mustakin, mutta on pehmeämpi sävy varsinkin kasvojen lähellä. :) Tummansinisen ja kullan yhdistelmä on myös upea!

      Poista

Muistathan hyvät käytöstavat kommentoidessasi!:)