keskiviikko 27. maaliskuuta 2019

Hempeää vaaleanpunaista asussa ja arkista höpöttelyä

Moikkamoi! Toivottavasti teilläpäin on yhtä aurinkoista kuin täällä, on niin upea ja keväinen keli. Keväisissä tunnelmissa mennään näiden kuvienkin kanssa, kun päivän asussa on hempeä nahkatakki ja kukkamekko, jonka tuunaamisesta kerroin vähän aikaa sitten tässä postauksessa. Vaaleanpunainen nahkatakki sopii mekon kanssa niin hyvin, mutta asu olisi voinut olla hieman rouheampi jollain mustalla rokkirotsilla. Kieltämättä heräsi pieni ajatus, että tarvitsisinkohan vielä mustan nahkatakin bikermallisena?

Vaaleanpunainen_nahkatakki

Nahkatakki - Rokita
Kukkamekko - Rokita
Olkalaukku - Cobblerina
Nilkkurit - JKK Outlet
Aurinkolasit - Instrumentarium*

*Saatu blogin kautta.

Kuvat; Tanja Räty

Kukkamekko_Nahkatakki-21

Otimme Tanjan kanssa kuvia täällä meillä, onneksi hän tuli taas kylään, kun itsehän olen ollut välissä autoton parin viikon ajan. Camarosta meni nimittäin lukko rikki ovesta, eikä ovi pysynyt kiinni lukossa eikä auki asennossa. Pajalla saivat auton kuntoon ja minäkin sain auton käyttöön jo, niin pääsee paremmin liikkumaan - täällä maalla ei hirveästi julkisia liiku ja näillä välimatkoilla taksi on liian kallis. Yhdellä autolla liikkumisessa on omat haasteensa, kun puoliso käy Joensuussa töissä eri vuoroissa ja itsellä työajat vaihtelee yrittäjänä. Seuraavalla kerralla tavataankin Tanjan kanssa Joensuussa kuvaamisen merkeissä, ihanaa että tältä seudulta on löytynyt kanssabloggaaja, jonka kanssa yhdessä kuvaaminen sujuu!

Mokkanilkkurit_talvimuoti

Kukkamekko_talvella

Cobblerina_vaaleanpunainen_laukku

Töihin uppoutumisen lisäksi olen nähnyt myös kavereita ja ystäviä, mutta viettänyt aikaa myös perheeni kanssa ja itsekseni. Olen testaillut Nordic Health Systemsin luonnonkosmetiikkapäivästä saadun goodiebagin antimia ja voi vitsit, miten huippuja muutamat tuotteet ovat! Niistä kerron siis myöhemmin lisää täällä ja Instagramin Storiessissa.

Meinasin huomenna kuvata my dayn teille videolle, yksi My day- postaus kuvien kanssa olisikin valmiina, mutta mietityttää oliko päivä liian tylsä julkaistavaksi tänne. :D Toisaalta monet teistä ovat toivoneet jotain arkipäivää kuvina tänne, niin ehkä sen voisi julkaista tässä lähiaikoina - enhän minäkään aina odota jotain spesiaalia my day- postauksilta ja videoilta. Tai sisällöltä välttämättä muutenkaan, välillä on mukava lukea pelkkää ajatuksenvirtaa ja kuulumisia.

Asu_nahkatakilla_talvi

Tyyli_violetti_kukkamekko

Itsetehdyt_vaatteet_nahkatakki_mekko

Korkokengat_talvi_2019

Tälläiset näiden asukuvien kaltaiset tyttömäisemmät asut ovat viehättäneet viime aikoina, mutta toisaalta nyt tekee pukea mieli jotain rokimpaa. Saa nähdä millaisia asuja tälle lopputalvelle tulee kuvattua, aika pieni osahan tänne tulee asuista. Minullakin kuvattavat asut määräytyvät sen mukaan, että inspiroiko asu minua, saanko kuvaajan vai pitäisikö kuvata jalustalla ja tietty se, että onko kuvaajalla ja minulla kuvausfiilis vai sellainen "nääh, ei huvita"- fiilis. Jos jommalla kummalla on jälkimmäinen olo, niin kuvat eivät onnistu ja harvoin päätyvät julkaistavaksi asti. Minusta tuollainen fiilis välittyy lähes aina kuvista kaikenikäisillä, vaikka jotkut voivat olla eri mieltä.

Selasin asuinspiraation vuoksi viime vuotisia asukuvia talven ajalta ja tuli ehkä pieniä paineita siitä, että onko tämä talvi nyt mennyt lähellekään yhtä inspiroivilla asuilla. Mutta jälkikäteenhän sen näkee, kun selaa useampaa kuukautta kerralla. Kevät sen sijaan on yleensä pukeutumisen kannalta ihanaa, luovaa ja kokeilevaa aikaa!

Cobblerinan_laukku

Keväistä fiilistä ja viikkoa teille kaikille! Heittäkäähän kommenttilaatikkoon kysymyksiä opiskelusta työn ohessa, Centria ammattikorkeakoulusta tai tradenomin monimuotokoulutuksesta, aloin luonnostelemaan postausta aiheesta. Monet ovat toivoneet postausta aiheesta, joten nyt olisi hyvä hetki kysellä mitä mieleen tulee!

Kotimainen_nahkatakki

Asu_nahkatakilla

Talvikengät_karvareunuksella

6 kommenttia:

  1. Onpa ihana asu, ja niin ihanaa kuinka ison osan asusta oot tehnyt itse! :) Itse oon saanut tosi vähän asuja kuvattua talvella, jotenkin ei oo ollut aikaa eikä inspistä, eikä aina kuvaajaakaan. Pitäisipä meidänkin nähdä useammin ja myös kuvailla, ainakin nyt keväällä kun valo on lisääntynyt ja iltaisinkin onnistuu kuvailut :) Hyvä että sulla on auto kunnossa, mullakin vaikuttaa ainakin vielä olevan :D Tänään sain sen korjaamolta.

    Kiva ois kuulla, kuinka opintojen ja töiden yhdistäminen onnistuu, ja kuinka rankalta tuo yhdistäminen on tuntunut. Postausta odotellessa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon, Jenni! <3 Tuo on kyllä totta, varsinkin jos on just valoisan aikaan töissä. Itse onneksi pystyn keskeyttämään työt tarvittaessa hetkeksi, että pääsee kuvaamaan vielä valoisan aikaan. Ja nyt kun Tanjan kanssa tutustuttiin, niin on ollut päiväsaikaankin kuvaaja saatavilla. :) Joo, siis just mietin samaa, että meidän pitäisi nähdä useammin ja keskustella kaikista jutuista mistä viimeksi oli vähän puhetta kun törmättiin lasillisella. :D ;) Mut pian nähdään taas ja yritetään sopia johonkin väliin vaikkapa kahvittelua tms. <3 Hyvä juttu, pien peukkuja, että siun auto pysyy kunnossa! <3 Ja toivottavasti omakin... (kop kop)

      Hei joo, tuo voisi ollakin hyvä aihe vastata - itse mietin samaa ennen opintojen alkua! <3

      Poista
  2. Aivan ihana asu! Musta nahkatakki passais tähän myös hyvin, mutta koska alaosa on jo niin tumma kenkien ja sukkisten puolesta, niin ehkä tuo vaaleanpunainen hento nahkis tuo sitten vähän raikkautta :) Mutta ehdottomasti menis myös mustalla nahkatakilla! Myday vaan kehiin, nehän on just sitä postaustyyliä, jolla saadaan sitä arkea blogiin, joten elä hätäile jos fiilis siitä on tylsähkö! :D

    Oon muuten samaa mieltä tuosta, että jos fiilis on "njääh, ei huvita kuvata" niin se oikeasti paistaa kuvista hyvin! En itse ehkä huomaa sitä muilla, mutta omissa sen huomaa ihan heti :D On mahtavaa, jos oot löytänyt samalta paikkakunnalta ystävän, jonka kanssa toi kuvaaminen pelittää! Muistan itsekin joskus aikoinaan kun oli enempi ystäviä jotka kuvasi, niin niitä kuvia oli myös paljon enemmän blogissa mitä nykyään :D

    Ihanaa loppuviikkoa <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Totta, voi olla, että se musta takki olisi parempi ilman sukkiksia tai ihonväristen sukkahousujen kanssa. Asu ei menisi silloin niin tummaksi. :) Haha, joo, pitääpä julkaista noita my day- kuvia ja videoita täällä! <3 :D

      Niimpä! Omissa sen varsinkin huomaa ja sit on kyllä nihkeetä, jos pitäis julkaista yhtään niistä kuvista. :D Ja kyllä todennäköisesti myös kuvaaja huomaa, jos kuvattava on njääh- fiiliksellä kameran edessä. On kyllä ihana, että tutustuttiin Tanjan kanssa kuvaamisten merkeissä - muutamia muitakin kuvauskavereita olisi, mutta aikatauluja on hankala sopia. Nyt viime aikoina on onneksi tullut enemmän kuvia, niin on sitten valmiina postauksia varten. :)

      Kiitos, ihanaa viikkoa siulle! <3

      Poista
  3. Moi Milla,

    Tähän asuun oikein rakastuin, niin kaunis kokonaisuus päästä varpaisiin. Vaaleanpunainen rotsi yhdistettynä tuohon kukkamekkoon on vaan niin ihastuttava <3 Täytyy kokeilla jotain vastaavaa joku päivä. Ja noi nilkkurit sopii myös tuohon tyttömäiseen lookkiin pörröisten reunusten ja pyöreän kärjen ansiosta. Kuinkahan monta kertaa on oikein sanoa kaunis, ettei mene yli XD Jos jäi epäselväksi niin tykkään kovasti :P Olet todella kaunis näissä kuvissa.

    Jäänyt kommentoiminen vähemmälle, kun ei ole ollut inspiraatiota näpytellä koneen ääressä. Sitä kuitenkin saa tehdä ihan tarpeeksi työpaikalla. Kännykällä taas en tykkää kirjoitella pitkiä turinoita. Muutenkin ollut keväällä inspiraation puutetta. Heti tuntuu, kun jättää harrastukset pois. Syksyllä en tullut ilmoittautuneeksi millekkaan työväenopiston kurssille enkä ole hakeutunut mihinkään käsityöporukkaankaan. Ensisyksyllä täytyy viimeistään tehdä korjausliike.

    Kiitos taas tästä ja vanhoista postuaksista. Seuraan kyllä blogiasi, vaikka aina ei tulekkaan kirjoiteltua kommentteja.

    Mukavaa kevättä <3


    -Vella

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikka Vella!

      Kiitos taas kommentista, mukava on aina huomata kommetteja siulta kun niissä on aina jotain ajatuksia herättävää. :) Kiitos, ihana kuulla, että pidit asusta! <3 Tämä helman muutos oli kyllä oikea veto tähän mekkoon, tuntuu huolettomammalta käyttää ja frilla sopii aika kivasti tuohon kukkakuosiin. ^^ Kengät kyllä sopivat tähän asuun, tuo reunapörrö on niin tyttömäinen. Haha, monta kertaa voi sanoa :D :D

      Mie en myöskään tykkää puhelimella kommentoida, kun saa olla niin tarkka oikeinkirjoituksen kanssa ja sit katsoa, ettei automaattinen tekstinsyöttö vaihda sanoja toiseksi kesken tekstin. iPadilla ja tietokoneella kommentoin mielelläni, mukavampaa kirjoittaa. Harrastusten pois jättäminen tuntuu kyllä, täällä ollut myös hieman ärsyyntyneisyyttä puuttuvien tanssituntien takia kun en ole lenkkeilijä- tai salityyppiä. Josko tulisi jotain kesäkursseja tai viimeistään sitten syksyllä otan sen kolme tuntia tanssia per viikko, se vaikuttaa niin paljon omaan fiilikseen ja jaksamiseen. Toivottavasti löydät jonkun mieluisan harrastuksen syksylle ja kannattaa tsekata olisiko sielläkin kevätkursseja - meillä on ollut Joensuussa aiempina vuosina bodybaletin, itämaisen vatsatanssin ja bollywoodin kursseja kesällä / toukokuussa.

      Kiitos kommentista, palataan taas ja mukavaa kevättä myös sinne! <3

      Poista

Muistathan hyvät käytöstavat kommentoidessasi!:)