keskiviikko 6. maaliskuuta 2019

Silkkisen pehmeät hiukset - ByNoor tuotteet testissä!

Yhteistyössä Cocopanda. Tuotteet ovat blogin kautta saatuja ja postaus sisältää mainoslinkkejä. 

Olen joulukuun alkupuolelta asti testannut ByNoorin tuotteita, jotka ovat kuiville ja vaurioituneille hiuksille tarkoitetut. Talvisin ainakin minulla hiukset tuntuvat vaativan kosteutusta enemmän kuin normaalisti, sama juttu myös ihon kanssa. ByNoor on ylellinen skandinaavinen brändi, jonka hiustenhoitotuotteet ovat hiusvahaa lukuunottamatta vegaanisia, sulfaatittomia, parabeenittomia ja tuotteita ei ole testattu eläimillä. Tuotteet ovat hieman arvokkaampia, kuin normaalisti käyttämäni Laveran ja Cattier Parisin tuotteet, mutta hinta- laatusuhde on erinomainen! Riittoisuutensa vuoksi ByNoor Pure Moisture Treatment Masque- hiusnaamio on jopa edullinen - varsinkin kun ottaa huomioon, kuinka pitkät hiukset itselläni on.

Kasvivarjatyt_hiukset_eco_beauty_bloggerstyle-8

ByNoor_conditioner_shampoo-3

Sain valita haluamani ByNoorin tuotesarjan tuotteita ja päädyin valitsemaan Pure Moisture- sarjan, joka lupaa kosteuttaa hiuksia ja lisätä kiiltoa. Kaikki nämä tuotteet sisältävät arganöljyä, jonka tiedän tekevän ihmeitä ihon ja hiustenhoidon saralla. Arganöljyhän sopii myös atooppiselle ja kuivalle iholle, öljy rauhoittaa sekä tasapainottaa ärtynyttä ihoa ja hiuspohjaa.

Aloitin näiden käytön siis joulukuun alkupuolella ja nyt alkavat shampoo sekä hoitoaine olla loppumaisillaan, mutta hiusnaamiota on vielä reilusti jäljellä. Aika hyvin ovat kestäneet! Näitä ollaan käytetty myös meidän pojan hiuksille, kun hän haluaa kasvattaa pitkät hiukset ja nämä tuntuvat sopivan myös hennoille hiuksille hyvin. Tämä on todella iso plussa, että omille ja lapsemme hiuksille voidaan käyttää samoja tuotteita.

ByNoor_conditioner_shampoo-4

Kasvivarjatyt_hiukset_eco_beauty_bloggerstyle-7

Hiusnaamio kannattaa levittää pyyhekuiviin hiuksiin shampoopesun jälkeen, jolloin naamion ainesosista on enemmän hyötyä - sama juttu myös luonnonkosmetiikan puolelta hoitoaineiden kanssa. Vaikutusaika on vain viisi minuuttia ja halutessaan tämän vaikutusta voi tehostaa miedoissa löylyissä ja/ tai pyyhkeellä suojattuna saunassa, kunhan huolehtii, ettei naamio "pala" hiuksiin kiinni. Naamion käyttämisen jälkeen hiukset tuntuvat todella sileiltä ja latvat ravituilta, joten kuivuttuaan hiukset ovat helpommin kammattavissa, eivätkä vaadi öljyä tai hiuksiin jätettävää hoitoainetta lisäksi.

ByNoor_Pure_Moisture_Treatment_Masque-3

ByNoor_Pure_Moisture_Treatment_Masque

ByNoor_conditioner_shampoo-5

Näiden kolmen tuotteen setti on pitänyt hiuspohjan sekä hiukset kunnossa ja hiukset ihanan sileinä. Hiukset myös puhdistuvat kunnolla. Erityisesti latvat pitävät näiden kosteuttavasta lopputuloksesta, sillä minulla on ihan latvoissa noin kymmenen sentin alueelta vähän vaurioituneempaa, ennen kaupan väreillä värjättyä hiusta. Tämä vaurioituneempi pätkä hiuksista onneksi lähtee seuraavalla kampaajakäynnillä pois ja sitten onkin pelkästään kiiltävämpää ja paremmassa kunnossa olevaa kasvivärjättyä hiusta koko pituudet!

Tuoksu näissä ByNoorin tuotteissa on mieto, hieman sitruksinen ja unisex, eli nämä sopii kenelle vain sukupuolesta huolimatta. Shampoolla ja hoitoaineella on hintaa Cocopandan verkkokaupassa 18,50 euroa per tuote, naamion saa hieman yli 20 eurolla. Jos näistä olisi pakko valita vain yksi, niin valitsisin ehdottomasti tuon hiusnaamion Pure Moisture- sarjasta. Tuotteet ovat riittoisia ja näitä aion myös itse ostaa jatkossa, tykkäsin todella paljon kokonaisuudesta ja hiusten käsiteltävyydestä näiden kokeilemisen aikana. Onko ByNoor teille lukijoille ennestään tuttu? 

Kasvivarjatyt_hiukset_eco_beauty_bloggerstyle-12

4 kommenttia:

  1. Sulla on kyllä upeat hiukset, kun ovat niin ihanan pitkät ja punaiset 8) Tuotteet eivät oo mulle tuttuja, mutta oon tainnut jostain joskus lueskella näistä, ainakin kuulostavat tutulle :D Kylläpä kaipaisin sitä omaa saunaa, kun sais tosiaan tehostettua hoitsikan vaikutusta laittamalla hoitoaineen tai hiusnaamion vaikuttamaan saunaan, se lämpö tehostuttaa oikeasti aika huomattavasti hoitoa. Mäkin olen mietiskellyt, että leikkaisin reilulla kädellä kaikki huonot latvat pois, kun mulla on kampaaja ensiviikolla, mutta en vaan ehkä raaski, vaikka se varmasti tekisi hyvää hiuksille :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ihana! <3 Joo, nämä vissiin ovat aika uusia ja tutustuin kyllä mielelläni näihin. :) Oma sauna on ihan huippu juttu, en osaisi enää elää ilman. :D ;) Hiusnaamiot vaikuttaa paremmin ja kasviväristä tulee intensiivisempi, kun menee saunaan väri päässä. Kuullostaa tutulta, miekään en raaski kun max kymmenen senttiä leikkuuttaa per kerta pituudesta, en halua luopua pituuksista. :D

      Poista
  2. Sun hiukset on kyllä niin ihanat <3 8) mä en oo tainnut aiemmin kuulla noista tuotteista mutta vaikuttaa kieltämättä hyviltä. Pitääpä pistää nää muistiin jos vaikka minäkin innostuisin joskus kokeilemaan :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Sofia! <3 Pitkät hiukset ovat lähes aina ihanat, tykkään todella paljon. <3 :) Joo, nämä olivat kyllä todella hyvät, vähän vastaavat kuin Laveralla on se Basis Sensitiven shampoo ja hoitoaine. Jälkimmäisiä on hankala löytää kivijalkaliikkeistä (ainakin Joensuussa.....), mutta ainakin netistä saa kyllä tilattua näitä molempia. :)

      Poista

Muistathan hyvät käytöstavat kommentoidessasi!:)