tiistai 2. huhtikuuta 2019

Tuulahdus minttua asukuvissa ja hyvää tuulta Kuopiosta

Kävin viime viikolla työmatkalla Kuopiossa ja näin samalla Sallaa, joka otti asukuvat päivän asustani. Jotenkin koko reissu toi hyvää mieltä arkeen, vaikka olin herännyt klo 4:40 aamulla ja iltapäivästä alkoi väsymys painaa. Aamu alkoi työasioilla ja lapsen hoitoon viennillä, mutta Kuopiossa tapasin asiakkaan ja matka jatkuikin sovitusten jälkeen lounaalle. Kellottuva hame ei ehkä ollut paras valinta todella tuuliseen päivään, vaikka asu on muuten sellainen mistä pidän todella paljon!

Asu_nahkahameella_Kuopio

Nahkatakki - Ellos
Nahkahame - Rokita
Pitsipaita - Kaiio
Laukku - Love Moschino
Nilkkurit - Calvin Klein
Sukkikset - DIM
Kaulakoru - Kalevala Koru
Kaulahuivi - Gina Tricot

Kuvat; Salla Klemettilä / Sallan kengissä

Talvi_kevat_tyyli_muoti

Kävimme myös Nina & Henrillä, jossa käyn yleensä aina, jos vaan Kuopion keskustassa liikun. Liikkeessä on aina niin hyvä palvelu ja täältä voi tehdä hyviä löytöjä. Tällä kertaa löysin ihanan metsänvihreän t- paidan, joka sopii loistavasti tämän hameen pariksi, mutta paidasta kerron lisää myöhemmin asukuvien kanssa. Pidän vihreän sävyistä ja tämäkin mintunvärinen nahkatakki on alelöytöjä vuosien takaa. Herkkä, mutta niin kaunis väri. Pienoinen ikävä heräsi valkoista bikertakkiani kohtaan, se oli myös ihana muuten tummien asujen kanssa!

Lähdin puolen päivän jälkeen Sallan studiolle käymään ja lähdimme ottamaan asukuvia - tämä kuvissa näkyvä tausta on ihan studion vieressä. Tätä ennen toki kävelimme kuvauspaikkaa etsien, eikä mielessä ollut kuvauspaikka toiminutkaan ja kuinkas kävikään, kun kävelimme studiolle takaisin... No tien toisella puolella oleva mintunvärinen rakennus sopisi loistavasti näiden kuvien taustalle! :D Hyötyliikuntaa parhaimmillaan, noin kuusi kilometriä tuli käveltyä päivän aikana korkkarit jalassa ja illalla vähän lisää.

Paivan_asu_tyylibloggaaja

Talvimuoti_kevatmuoti_2019

Bikertakki_minttu_Ellos

Tämä asukokonaisuus on sellainen, millaisia minulla yleensä arjessa on. Mukava päällä ja jotain jujua matskuilla - tässä asussa nahkahameella, kuviollisilla sukkiksilla ja nahkatakilla. Nahkahameesta on tullut ihan suosikkejani, tämä on niin helppo yhdistää lähes mihin vain! Kuviolliset sukkikset ovat myös Kuopiosta, Sokoksen valikoimista. Näitä olisi melkein voinut ostaa useammat, kun näille on tullut niin paljon käyttöä.

Mintunvarinen_nahkatakki_tyyli

Salla onnistui näissä kuvissa todella hyvin, ihan yllätyin kuin näin kuvat valmiina - tuuli oli melkoinen ja oma fiilis ei ollut kovin kuvauksellinen, mutta silti tuli näin hyvää jälkeä. Ihana juttu ja Salla on melkoinen taikuri valokuvaamisen kanssa! Mutta nyt on aika lähteä takaisin töihin, palataan taas pian blogin ääreen ja toivottavasti teillä on viikko alkanut yhtä hyväntuulisesti kuin täällä.

Asu_nahkatakilla_ja_hameella

4 kommenttia:

  1. Oij mun ois vaan pitänyt ostaa nuo sukkikset Sokkarilta, koska onhan noi ihanat. Meinasin ne ostaa silloin kun kävin teidän kanssanne ja sitten vielä pari viikkoa myöhemmin pyörittelin niitä jälleen kädessä, vaan en ostanut. Ihanat ovat, kuten tämä koko kokonaisuuskin! Näyttään iha hurjan hyvälle :3

    Mä en ole kellohelmoja uskaltanut yhdistellä ollenkaan vielä keväällä, koska tuuli on just ollut niin kova. Tietysti kellohelmaiset hameetkin on helppo yhdistää tuulisella säällä keväällä, jos valitsee pidemmän takin kaveriksi. ;) Mulla on kuitenkin yks asukokonaisuus mielenpäällä, jossa yhdistyy kellohelmainen hame ja lyhyempi takki, joten täytynee odotella vähätuulisia päiviä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, mie just mietin et hitsi ois pitänyt ostaa useammat! Nää on todella ihanat ja hyvät päällä myös, eivät valu ja kuvio näyttää nätiltä. <3 :) Vieläköhän siellä Kuopion Sokoksella olisi näitä :D Kiitos ihana! <3

      Sai taas tänään pitää helmoista kiinni, ihan älytön tuuli ollut viime aikoina - ei aina osaa arvioida miten tuulee, kun meillä on tuo metsä tuossa vieressä. Kuullostaa kyllä hyvältä, toivotaan, että tuulet laantuvat ja kevät alkaa kunnolla. ^^ :)

      Poista
  2. Tosi nätti asukokonaisuus jälleen kerran <3 ihanan hempeän värinen tuo takki ^^

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon Sofia! <3 Mukava ois siultakin nähdä enemmän asuja. :) Tuo mintunvärinen takki on kyllä ihana, Ellokselta bongasin joskus vuosia sitten alesta tämän. <3 ^^

      Poista

Muistathan hyvät käytöstavat kommentoidessasi!:)