sunnuntai 22. syyskuuta 2019

Asu syksyyn - pitsikenkiä ja neulehameita

Moikka, täälläpä ollaan taas uuden asupostauksen parissa - tämä viikko on ollut vähän kehno kuvaamisen kannalta, mutta eiköhän tämä tästä tasoitu. Tuulisia kelejä on riittänyt ja viileä keli on saanut neuleiden käytön lisääntymään omassa pukeutumisessani. Tätä neulehametta olen käyttänyt viime aikoina aika paljon, sama hame oli vasta tässä postauksessa etuperin ja nyt tässä asussa se on sivuttain puettuna. Neulehame on ihana molemmin päin ja takaperin, näin monikäyttöisiä vaatteita olisi ilo omistaa useampiakin!

Muotibloggaaja_Suomi

Paita - Katri Niskanen
Olkalaukku - Cobblerina
Neulehame - Guess
Aurinkolasit - Instrumentarium*
Korkokengät - Nly Shoes

*Saatu blogin kautta.

Syystyyli_neulehameella

Pitsikengat_vaaleanpunaiset

Tämä asu tuli koottua vähän fiiliksen perusteella - nämä Katri Niskasen Viv- yläosat eivät materiaaliltaan ole kovin lämpimät talvella, mutta näin välikausina ovat erittäin jees päällä. Näitä ostin joskus I love me- messuilta kaksin kappalein, kun yhdelle jäi hintaa 15 euroa. Olen muuten tänäkin vuonna menossa I love me- messuille 18.10.- 20.10. ja teen tuolloin sisältöä sosiaaliseen mediaan yhteistyössä lempibrändieni parissa. Aika mahtavaa, tästä kerron pian lisää kauneusaiheisen arvonnan kera ja arvon samalla myös teille lukijoille messulippuja!

Tässä paidassa on parasta yläselän paljastava pääntie sekä tarpeeksi pitkät hihat, jotka tuovat asuun vähän ilmettä. Usein tulee vedettyä liian lyhyet hihat punneille kyynärtaipeeseen, mutta näitä pidän kaikkein mieluiten ihan näin pitkinä. Pääntie on ihana yksityiskohta tässä paidassa, sillä tatuointi pääsee näkyville pitkähihaisessakin paidassa, vaikka kaikki tatuointini nilkkaa lukuunottamatta peittyvät t-paidalla ja kynähameella. Petroolinvärisen paidan kanssa oranssi laukku oli vähän liikaa, joten päädyin vaaleanpunaiseen suosikkilaukkuuni.

Paivan_asu_takaa_selkatatuointi

Asu_Katri_Niskasen_paidalla-7

Tyylibloggaaja_Suomi

Cobblerinan laukkuihin on tullut myös vaaleanliiloja laukkuja ja siinä sävyssä tilaankin seuraavan rusettilaukkuni, kunhan saan päätettyä minkä värinen rusetti siihen tulisi? Hopea, harmaa, valkoinen vai joku ihan muu? Monia vaihtoehtoja on, mutta haluaisin laukun olevan mahdollisimman helposti yhdistettävissä erilaisiin asuihin, kuten tämäkin laukku on. Pastellisävyt sopivat asusteena asuun kuin asuun ja näitä Cobblerinan suurempia rusettilaukkuja olen käyttänyt todella paljon, kuten varmasti pidempään blogiani lukeneet olette huomanneet. Koko on omaan käyttööni näppärä, jos en kuljeta kameraa tai läppäriä mukana.

Autumn_looks_knitskirt_from_Guess

Cobblerina_rusettilaukku

Peililasit_Instrumentarium_kasvokuva

Ihanan pastellisen laukun kaveriksi laitoin nämä vaaleanpunaiset pitsikengät, jotka saavat aina kehuja kun näitä käytän. Näistä tuli myös viestiä, että useammat lukijat olivat näitä vaimoilleen tilanneet viimeksi, kun näistä kengistä kerroin. :) Mutta ihanat ovat, herkkä pitsi näyttää kauniilta kengissä ja nämä ovat yllättävän hyvät jalassa. Ja varmasti kuvastakin näkyy, että näitä on myös käytetty! Takaosan nyörityksestä en kyllä laittanut nyt kuvaa, mutta tästä postauksesta löytyy enemmän kuvia näistä kengistä.

Nly_Shoes_pitsikengat

Ihanaa alkavaa viikkoa teille kaikille, palaan pian kosmetiikan ja asupostausten merkeissä!

6 kommenttia:

  1. Ihana syysasu, mikä sopii hyvin myös loppukesälle, noi kengät on niin ihanan herkät <3 Täällä on ollut tosi hiljainen kuukausi kuvailun suhteen, ihan harmittaa kun olisin halunnut syksyn asuja talteen, mutta ei vaan oo ehtinyt yhtään vielä kuvata :( Viime kuvailut taisi olla silloin sinun kanssasi täällä Kuopiossa :D Neuleet ovat myös täällä kovalla käytöllä nyt, kun viileät ja tuuliset ilmat ovat tulleet :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Kata! <3 Nuo kengät ovat kyllä aivan ihanat, tykkään. <3 Se siun asu viimeisimmältä tapaamiselta ois ollu ihana kuvata! <3 Mie tuun pian sinne Kuopioon, niin kuvataan taas asut samalla. Mie laitan siulle ne edelliset kuvat pian muokattuina. Joo, ihan älyttömän viileää on ollut ja joka aamu on maa, auto ja kasvit ihan huurteessa. :O Neulemekkoa täällä olen haikaillut, joku ihana murrettu oranssi tai vihreä olisi ihana.... :) <3

      Poista
  2. Hei! Olen jo pitkään toivonut että kirjoittajisit jotain muuttuneesta kehostasi. Olisit oiva esimerkki näyttämään mallia!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moi! En suoraan sanottuna tiedä pitäisikö tämä ottaa hyvällä vai pahalla, kun ulkopuolisilla on aina sanomista tai arvosteltavaa ulkonäöstäni ja vartalostani, olin minkä painoinen tahansa. Oiva esimerkki en ole hyvällä tavalla, sillä olen laiminlyönyt säännöllistä liikuntaa opintojen ajan. Palasin nyt takaisin tanssitunneille ja tarkoitus olisi saada sekä liikuntarytmi, että unirytmi takaisin normaaliksi ja aloittaa muutaman kuukauden tipaton - nämä vaikuttavat niin paljon hyvinvointiin. :) Toki tähän on vaikuttanut myös henkilökohtaiset asiat ja jatkuva huoli läheisistä, mutta niistä en halua täällä blogissa enempää jakaa.

      Poista
    2. Anteeksi! En pahalla tarkoittanut, päin vastoin! Kannat itseäsi upeasti etkä ole peitellyt itseäsi, toivoisin postausta niihin liittyen, en syistä jotka ovat taustalla. Kannatan hyvinvointia ja terveyttä ja olen todennut, että koolla ei siinä kohtaa ole merkitystä. :) moni, kuten myös minä, häpeää omaa ulkomuotoaan ja valitettavan usein verhoutuu lähes säkkeihin. Olet inspiroinut minua ja toivoisin voivani jonain päivänä pukeutua muihinkin kamppeisiin kuin säkkeihin.

      Poista
    3. Hei, kiitos kun tulit vielä tänne tsekkaamaan vastauksen ja selvensit hieman tarkemmin! :) Koolla ei tosiaan ole merkitystä siinä, kunhan voi hyvin ja paino on terveellisissä rajoissa, eikä aiheuta sairauksia tai altista sairauksille. Miulla itsellä on hyvä peruskunto kuitenkin, mutta parempaan suuntaan ja säännöllisempään suuntaan ollaan menossa hyvinvointi edellä. Usein "säkkeihin" verhoutuminen isontaa ihmistä yllättävän paljon, esimerkiksi itsellä väljät isot vaatteet kadottavat muodot kokonaan ja näytän kuvissakin isommalta kuin olenkaan. Ja samalla fiiliskin on kuin, noh, säkillä ainakin miulla. Silläkin tulee pukeuduttua niin, että vyötärö pääsee esille ja vähän miksailtua erilaisia ylä- ja alaosia. Joskus kyllä olen törmännyt ihmeasenteisiin siitä, että saako pyöreämpi tai esim. raskaana oleva käyttää tiukkoja paitoja, vaikka sillä ei ole mitään väliä ja kieltämättä suu loksahti auki, että ihan tosissaanko joku on tuota mieltä.

      Osaisitko sie heittää tästä aiheesta kysymyksiä tarkemmin? Olisi helpompi lähteä kirjoittamaan tuollaista postausta, kun saisi kunnolla langasta kiinni. :)

      Ihana kuulla, että olen inspiroinut sinua - kiitos!

      Poista

Muistathan hyvät käytöstavat kommentoidessasi!:)