keskiviikko 9. lokakuuta 2019

Ihastuttava kiharakampaus kukkasilla - Eco Beauty Hair

*Postauksen sisältää blogin kautta saatuja tuotteita ja palveluja, tunnistat saadut tuotteet ja palvelut tähtimerkinnästä (*). Yhteistyössä Eco Beauty Hair

Oletko koskaan Instagramia selatessasi ihastellut upeita kampauksia? Minä olen ja olen tallentanut ihania kampauksia Instagramia selatessani. Tämä kampaus* syntyi kolmen erilaisen kuvan pohjalta, mutta yhteistä niissä oli pastellisävyiset kukat ja loivat kiharat. Lähetin kuvakaappaukset kampauksista Joensuun Eco Beauty Hairin ekokampaajalle, Meritalle ja kysyin samalla, että voimmeko toteuttaa tämän yhteistyönä. Idealle näytettiin vihreää valoa ja tässäpä ihana lopputulos, joka syntyi aika vapaasti ideoiden näyttämieni kuvien pohjalta!

Kiharakampaus_Eco_Beauty_Hair

Kampaus_Eco_beauty_hair_tyyli
*Kuvien toppi ja aurinkolasit ovat blogin kautta saatuja. 


Inspiraatio_kampaus_pitkille_hiuksille

Eco Beauty Hair sijaitsee Joensuun keskustan kupeessa, entisen Makuunin rakennuksessa Suvantokatu 15:sta. Sovimme, että hankin kampaukseen kukat itse, jotta tulee varmasti mieluisia kukkia. Loppuviikko meni kuitenkin itselläni sen verran tiukille, että mieheni kävi hakemassa kukat Kukkakauppa Astrantiasta sillä välin, kuin Merita aloitti tekemään kampausta minulle. On aika hienoa, että kukkakauppa on noinkin lähellä ekokampaamoa ja sieltä sai varaamatta kukkaset ostettua mukaan. Kukkia ostaessa kannattaa kertoa, että ne ovat tulossa kampaukseen eli olisi hyvä valita kukat, jotka eivät nuupahda heti. Tällaisia ovat muun muassa neilikat, harsokukka ja ruusut.

Tiiviin aikataulun vuoksi en ehtinyt värjätä hiuksia ennen kampaamoon menoa, joten käytimme Biozellin punaista tyvisprayta*, jonka olen saanut mukaani joskus Indiedaysin blogitapahtumasta. Tyvispraylla saatiin peitettyä juurikasvua ja sävy sointui ihan hyvin kasvivärjättyihin hiuksiin. Kuvista näette myös, millä tavalla ekokampaamossa tehty kasvivärjäys haalistuu kuukausien mittaan, sillä kävin heinäkuussa värjäyttämässä hiukseni Eco Beauty Hairilla. Kasvivärjäys haalistuu kauniisti, punainenkaan sävy ei näytä tunkkaiselta edes kolmen kuukauden kuluttua värjäämisestä.

Kiharakampaus_Kukkakampaus_pitkat_hiukset

Kukkakampaus

Kukkakampaus_pitkilla_hiuksilla

Yhdessä laittamassani kuvassa oli ihana lettisydän ja Merita keksikin yhdistää myös tähän kampaukseen lettisydämen loivien kiharoiden kaveriksi. Kukkia kiinnitettiin eri kohtiin eri määrät, jotta myös kampaus tulisi oikeuksiinsa kauniisti. Kukat kiinnitettiin niissä olevien ohuiden rautalankojen ja kampaukseen laitettujen kumilenksujen avulla. Kihara- tai nutturakampauksen saa Eco Beauty Hairilta 60 eurolla, jonka lisäksi mieheni hakemat kukat maksoivat 30 euroa ja niistä jäi useita kukkia yli. Hiuksissani olleet kukat kuivatin päivän jälkeen ja aion jatkokäyttää niitä esimerkiksi kotona tehtävissä jalkakylpypommeissa eteerisen öljyn kera.

Kiharakampaus_Eco-beauty-hair_Joensuu


Kampaus_yksityiskohdat

Kampauksesta tuli aivan ihana ja voisin kuvitella tämän hyvin hääkampaukseksi tai vanhojentanssikampaukseksi. Pidän itse enemmän tämän tyyppisistä rennohkoista kampauksista, joissa on naisellisuutta tai tyttömäisyyttä. Suurista nutturoista en välitä niin paljoa ja oma hääkampaukseni oli itseasiassa vähän samankaltainen, mutta kiharampi ja yksityiskohtana oli helmipinnejä kukkien sijaan. Tätä ja seitsemän vuoden takaista hääkampaustani yhdistää se, että molemmissa kampauksissa osa hiuksista oli kiinni ja osa hiuksista sai vapaasti valua selkää pitkin. Tämä kukkakampaus sopisi hyvin selän paljastavan mekon kaveriksi tai olkaimettoman puvun kanssa - kauniilta näyttää myös arkivaatteiden kera ja tämä kampaus saikin kehuja päivän mittaan kaupungilla sekä sosiaalisessa mediassa.

Kukkakampaus_pitkat_hiukset

Eco Beauty Hairin löydät Joensuusta Suvantokadulta ja aikoja voi varata suoraan verkkosivuilta, soittamalla 050 327 0300 tai käymällä paikan päällä. Kampausten kanssa kannattaa kertoa toiveita ja vaikkapa laittaa muutama kuva siitä millaista tyyliä haet, tai antaa kampaajalle kokonaan vapaat kädet. Eco Beauty Hairin saa myös sähköpostitse kiinni laittamalla viestiä ecobeautyhair@gmail.com. Liikkeellä on tällä hetkellä tuotetarjouksia ja loka- marraskuun ajan leikkaus- ja väripaketeista saa 20% alennusta ekokampaamon kolmivuotisen taipaleen kunniaksi!

Ekokampaamolla on myynnissä myös laadukkaita tuotteita hiustenhoitoon aina John Masterssin kampaamotuotteista Solasaippuaan ja siitä harjoihin. John Masterssin tuotteista* kerron lisää erillisessä postauksessa, erityisesti pörröisyyden kanssa kamppaileville tiedoksi - yksi tuotteista on yli muiden pörröisten hiusten hillitsemisessä!

10 kommenttia:

 1. Aivan mielettömän kaunis tämä kampaus <3 Ja nuo kukat hiuksissa, miten ihana idea! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, sanoppa muuta! <3 Tästä tuli kyllä aivan ihana, hiustenväri tulee hyvin esille ja kukat kruunaavat kokonaisuuden. ^^ :)

   Poista
 2. Ihanasti nuo kukat hiuksissasi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos - tästä kampauksesta tuli kyllä aivan ihana ja pitää hyödyntää kyllä jatkossakin ammattilaista kampausten teossa, tulee niin erilaista jälkeä kuin itsellä. :) <3

   Poista
 3. Ihastelinkin jo tuota kampausta instassa ja nyt on pakko tulla kommentoimaan että vau 8) <3 Niin söpöjä noi kukat ja tuo sun hiusten väri on niin ihana!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sofia! <3 Vau nimenomaan, tämä olisi ihana juhliin ja oli kyllä ihana näin muuten vaankin. <3 Kaunis on ja tuli hyvä fiilis! ^^ Kukkien edullisuuskin yllätti, eiväthän nämä hiuskukat kalliita olleet ja varsinkin, kun osa jäi vielä yli. Hiusten sävy on kyllä aivan ihana, nyt tosin näiden kuvien jälkeen värjäsin itse niin tuli vähän tumma. :O Mutta josko seuraavalla kerralla saisin sit punaisen sävyn joko kampaajalla tai itse kotona värjäämällä. :D :D

   Poista
 4. Aika mahtava kampaus tosiaan! Kukkaset kampauksissa ovat ihania ja voisin kuvitella pistäväni sellaisia kampaukseen jos joskus vietän kesähäitä :D Ja noh, miksei syksyn häihinkin, meneehän ne niissäkin! En yhtään ihmettele että kaupungilla ja somessa on tullut tuona päivänä kehuja :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Kata! <3 Tästä tuli aivan ihana.<3 Joo, ois ihana kyllä hääkampauksessa ja siunkin hiuksiin saisi varmasti vaikka miten hienot kukat. :) Ja syksylläkin - värisävyt voi valita vuodenajan mukaan tai miksei voisi laittaa vaikka vaahteranlehtiäkin joukkoon? Nehän ois aivan ihania ruska- aikaan! <3 ^^ Oon kyllä hurjan tyytyväinen tähän, just osui kukkien sävyt kohdilleen ja kampaus tuo hyvin hiusvärinkin esille. :)

   Poista
 5. On kyllä todella hieno! Pidän tuon tyylisistä kampauksista paljon enemmän, kun semmoisista liian kireistä ja kovin tärkätyn näköisistä :p Tyylikäs, mutta rento ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! <3 Tästä tuli kyllä upea ja samoilla linjoilla ollaan - pidän enemmän tämän tyyppisistä kampauksista, kuin liian sliipatuista tai kireistä kampauksista. :) Nimenomaan tyylikäs ja silti rento. <3

   Poista

Muistathan hyvät käytöstavat kommentoidessasi!:)