torstai 24. lokakuuta 2019

Itsetehty nahkatakki ja Minna Parikan Elizabethit päivän asussa

Heipä hei, tämä viikko onkin ollut hieman hiljaisempi blogin puolella, sillä pidin alkuviikon vapaata. Täällä kuitenkin ollaan nyt asun merkeissä ja pian on tulossa myös juttua eräästä uutuustuotteesta, vinkkejä hiustenhoitoon ja kuvia I love me- messujen muotinäytöksestä. Meillä oli eilen kuvauspäivä Tanjan kanssa ja aina tuntuu yhtä yllättävältä, miten paljon aikaa kannattaa varata meidän molempien blogikuvien ottamiseen. Kuvausjälki paranee koko ajan, kun alkaa tietää mitä toinen haluaa ja toki kamerasta tulee tutumpi, riippuen kumman kameralla ja millä objektiiveilla kuvataan vai käytetäänkö molempien kameraa.

Asu-pellavahameella-ja-Minna-Parikan-kengilla-2

Nahkatakki - Rokita (itsetehty)
Pellavahame - Rokita (itsetehty)
Narutoppi - Zara (dekolteen remmit ovat alla olevissa Bluebellan rintsikoissa, eivät narutopissa)
Korkokengät - Minna Parikka
Laukku - Cobblerina

Kuvat; Tanja Räty

Asu-sinisella-pellavahameella

Tämä asu minulla oli päällä viime viikolla matkustaessani Helsinkiin ja tietty ensimmäisenä messupäivänä. Tästä pidän todella paljon ja halusinkin kuvauttaa asun, kun viime viikolla ei tullut tätä asua kuvattua. Moni on luullut, että tämän asun topissa on remmejä kiinni, mutta ihan tavallisen narutopin alla on Bluebellan näyttävät rintsikat, jotka tuovat asuun vähän erikoisempaa ilmettä! Nämä tulivat toisen tilaukseni mukana ja kerroinkin teille maaliskuussa ensimmäisestä tilauksestani, sekä Bluebellan arvoista ja heistä yrityksenä.

Tässä asussa minulla on myös uusi nahkatakkini, jonka sain valmiiksi juuri ennen messuja. Kesällä ostin nahat tähän takkiin tehtaan varastontyhjennysmyynneistä. Nahka on mustaa lammasnappaa, jossa on helmiäiskäsittely eli nahan pinta hohtaa helmiäisenä, joka on aika ihana yksityiskohta muuten klassiseen nahkarotsiin. Emme näköjään ottaneet tästä kuvia lähempää, mutta näette tätä takkia varmasti jatkossakin monissa asuissa. Tällä kertaa laitoin takkiin myös asetaatti- tai puuvillavuorin sijaan kirkkaanpunaista viskoosisatiinia, jota on aikoinaan käytetty paljonkin nahkatakeissa.

Asu-sinisellä-kellohameella

Asu-pellavahameella-ja-Minna-Parikan-kengilla-5

Minna-Parikka-Elizabeth

Asusteissa nähdään Minna Parikan Elizabeth- korkokengät, Rose satin- sävyssä ja aika hyvin samaan värimaailmaan menee myös Cobblerinan suurempi rusettilaukku. Nämä ovat kaunis pari yhdessä ja suurempi rusettilaukku Cobblerinan mallistosta on ihana arkikäytössä. Kengistä pitää kyllä sanoa, että sävy on todella kaunis luonnonvalossa. Keinovalossa sävy ei todellakaan pääse oikeuksiinsa, mutta näin luonnossa väri on upea.

Cobblerinan-nahkalaukku

Asu-pellavahameella-ja-Minna-Parikan-kengilla-4

Minna-Parikka-Elizabeth-kengat

Minna-Parikka-Elizabeth-rose-satiinipuput

Asu-pellavahameella-ja-Minna-Parikan-kengilla

Kellohame-paivan-asussa

Asu-sinisella-pellavahameella-4

Tällä kertaa mietin etukäteen kuvauspaikkoja suht läheltä kotoani, kun taas seuraavalla kerralla kuvataan Tanjan luona ja kaupungissa. Tämä paikka on yksi kauneimmista täällä ja muistatteko, kun heinäkuussa kuvaukset keskeytyi liian lähelle tulleen karhun takia? Vähän mietimme, että uskaltaakohan paikan päälle mennä ja kieltämättä nauratti, miten pienikin rasahdus sai kuuntelemaan ympäristöä tarkemmin. Auton ovi sai jäädä auki ja skarppina kuvattiin ainakin. Saimme kuitenkin hienoja kuvia ja tsekattua paikkoja myöhempää varten, joskin talvella kunnossapito on melko heikkoa. Vielä oli hyvä käydä paikan päällä ja jotenkin pidän tästä taustan rauhallisuudesta ja seesteisyydestä.

Minna-Parikka-Elizabeth-korkokengat

Minna-Parikka-Elizabeth-satiiniset-korkokengat

Cobblerina-iso-rusettilaukku

Tästä vesistön äärellä kuvatusta asusta pidän todella paljon, tämä sopii nimittäin arkeen ja työhön aika hyvin. Mukavat ja hengittävät materiaalit, eikä pellavahameen rypistyminenkään ole pahemmin haitannut, vaikka alkuun niin oletin. Näissäkin kuvissa hame on pesun jälkeen rumpsautettu ja laitettu kuivumaan narulle, mutta silti pellava on yllättävän sileää. Näillä mietteillä eteenpäin, palataan pian taas uuden postauksen merkeissä. Kiitos teille vielä, että olette lukeneet blogia niin ahkerasti, sillä täällä on viimeisen parin viikon aikana käynyt todella paljon porukkaa.

Asu-pellavahameella

Ihanaa torstaita teille!

4 kommenttia:

 1. Aivan ihana asu, tuo sinun tekemä hame on aivan valtavan kaunis malliltaan, ja sininen sopii sulle hyvin :) <3 Nuo kengät kyllä on vieneet mun sydämen, aivan valtavan kauniit ja väri on UPEA! <3 Samaa linjaa jatkaa kuvauspaikkakin, on hirmuisen kaunis :) Ihana nähdä ylihuomenna! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! <3 Sininen on kyllä kaunis väri, tänäänkin tämä hame päällä. ^^ Nämä kengät ovat aika erikoiset ja varmaan siksi en itse aluksi lämmennyt näille, mutta jotenkin tämä malli ja erityisesti tämä väri alkoi miellyttää silmää ajan kanssa. Ihanat ovat! Käydäänhän mekin kuvaamassa joskus tuolla, kun olet meillä käymässä - täällä on aika monta erilaista kohtaa, jossa kuvata erilaisia kuvia. <3 Jep, oli ihana nähdä ja tällä viikollahan myö nähdään ihan ajan kanssa! <3

   Poista
 2. Kaunis asukokonaisuus ja ihanan tunnelmallisia kuvia muutenkin ^_^ <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Spireida! <3 Tää asu on ollut ihana, monesti ollut päällä. Tässä paikassa pitää kyllä käydä ennen talvea vielä kuvaamassa, niin kaunista. <3

   Poista

Muistathan hyvät käytöstavat kommentoidessasi!:)