keskiviikko 16. lokakuuta 2019

Galaksikuvioinen kietaisupaita ja muita kotimaisia päivän asussa

Viimeisimmällä Viinijärven reissulla etsittiin kuvauspaikkaa, jossa olisi vielä kauniin ruskan sävyjä. Tämä olikin hankalampi löytää kuin odotimme, sillä pelkästään puiden yläosissa tuntui olevan lehtiä ja kauneimmat ruskansävyt olivat pihapiirien puissa. Muiden pihoille ei menty tallustelemaan, joten muistin tämän koivujen reunustaman kävelytien kylältä. Asukokonaisuus on aika ihana, pidän niin paljon tästä galaksikuosisesta kietaisupaidasta!

Syysmuoti-2019-Avaruuspaita

Villakangastakki - Ril's
Kaulahuivi - anopin neuloma
Kietaisupaita ja hame - Rokita (itsetehtyjä)
Toppi - Zara
Kaulakoru - Kalevala Koru
Laukku - DKNY
Saappaat - Dame Rose (löytö Italiasta)

Syysasu_pinkilla-villakangastakilla

Bloggaajan-paivan-asu

Tätä Universum- kangasta on vielä saatavilla joustocollegena ja trikoona, myös muissa väreissä. Tämä violetin ja pinkin sävyinen galaksikangas oli oma suosikkini, mutta muutkaan sävyt eivät ole ollenkaan huonoja. Trikoo on ihanan pehmeää ja siksi niin miellyttävää päällä. Tähän asuun yhdistin ulkona ollessa myös pinkin villakangastakin ja anopin neuloman alpakkahuivin, sillä jäätävä tuuli oli ulkona vastassa. Eilenkin ateljeelta tullessa nurmikko rapsahteli jalkojen alla, sieltä se talvikin tulee.

Syksy-2019-paivan-asu

Syysasu-saappailla-syysmuoti

Sukkahousuille olisi ollut tarvetta, mutta onneksi laitoin nämä saappaat, joissa on sisäpuolella ohut nukkavuori. Saappaita olen muutenkin viime aikoina käyttänyt enemmän, nilkkureista puhumattakaan. Nämä saappaat ovat aivan ihanat ja näihin teetätin suutarilla talvipohjat, niin kelpaa käyttää talvellakin. Näitähän tosin olin ennen pohjien laittoa käyttänyt niin paljon, että pohja oli kulunut lähes puhki. :D Toivon näille kengille mahdollisimman pitkää ikää, sillä malli on todella tukeva jalalle ja nämä ovat niin kauniit saappaat. Suutarin ansiosta näitä saan käyttää vielä pidempään.

Syysasu-crop-top

DKNY-laukku

Syysmuoti-2019-paivan-asu

Tyyliblogi-syksyinen-asu

Tässä asussa kokonaan musta hame toimii hyvin, kokonaisuus ei mene liian sekavaksi ja värikkääksi. Tällä suunnalla on ollut mielessä jo kauemmin, että löytäisin yhtä ihanasti laskeutuvaa kangasta kuin eräässä vintagehameessani on. Haaveilen tietynlaisesta hameesta, mutta materiaalia en ole vielä siihen löytänyt. Josko tässä syksyn tai talven aikana tulisi sopiva vastaan, vaikka kieltämättä on haastavaa löytää samankaltainen ja yhtä kestävä materiaali, kuin mitä on käytetty vuosikymmeniä sitten.

Asu-universum-paidalla

Avaruuspaita-kietaisupaita

Asu-syksyyn-musta-violetti

Tämän kokonaisuuden voisin ottaa viikonloppunakin mukaan, pidän tästä asusta niin paljon. Mietin myös sitä, että tämä voisi toimia uuden nahkatakkini kanssa, jos ehdin ommella sen valmiiksi. Villakangastakki saattaa olla vielä vähän liikaa, mutta pitää myös pitää mielessä, että pääkaupunkiseudulla tuulee ihan aina. No, se jää nähtäväksi! Toivottavasti saitte tästä inspiraatiota syksyyn - minua tämä asu ainakin inspiroi. Mukavaa keskiviikkoa teille!

Kietaisupaita-universum-kuviolla

Mustat-saappaat-korkeakorkoiset

4 kommenttia:

 1. Ihana tää asukokonaisuus, tuo vähän piristystä tuo pinkki, vaikka ruskaa näkyykin vielä taustalla ja ei oo sellasta synkkyyttä vielä, mikä kohta alkaa olemaan. Täällä on onneksi vielä kohtalaisen paljon ruskamaisemia, mitä tsekkailtiin, kun oltiin eilen ajelemassa. Kuvailua ei vaan oo ennättänyt oikein harrastaa, kun täällä ollut jaksaminen aika kortilla nyt kun yöunet on olleet mulla aika kehnoja - ja viikolla kun on ollut menossa yksin, niin mies on töissä pitkiä päiviä :<

  Täällä ollaan vielä sitkeesti nahkatakkia pidetty, mutta alla on isompi neule jottei vilu iske. Ohutta villakangastakkiakin on tullut pidettyä, mutta vielä en paksumpaa villakangastakkia tai talvitakkeja ylipäätään oo kaivanut esille. :D Hyvin tarkenee vielä siis ohuilla takeilla, jos pukee takin alle lämpöisempää! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! <3 Tosi hämärää alkaa kyllä olla, hyvä kun yritin lauantaina saada aamulla kuvattua niin oli kyllä turhan hämärää... Liikaa jäi kohinaa kuviin. :O Eli alkaa olla aika taas sihdata kuvaamiset valoisimpaan aikaan, kun pimenee koko ajan. Ymmärrettävää kyllä, mut josko se siitä! <3 Toivottavasti yöuniin tulee parannusta, unen laadulla on niin suuri vaikutus jaksamiseen.

   Mie kanssa oon mennyt nahkatakilla, mutta kerran pidin jo tätä pinkkiä villakangastakkia, kun tässä on nuo avoimet hihat. Vielä toistaiseksi villakangastakki on liian lämmin päällä. :D Mut hyvin kyllä pärjää ilmankin ja nahkatakkikin on lämmin ja hengittävä. ^^

   Poista
 2. Aivan ihana asu <3 Niin kaunis tuo galaksipaita, ja kuvauspaikka on upea! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Jenni! <3 Tää asu oli ihana, tykkäsin kokonaisuudesta. <3 :) Niin syksyinen tausta, nää on kyllä ihania. Nyt on taas lunta maassa, niin saa nähdä tuleeko vastaavia kuvaustaustoja enää vai onko karumpaa jatkossa. :D

   Poista

Muistathan hyvät käytöstavat kommentoidessasi!:)