tiistai 29. lokakuuta 2019

Kokoa oma paletti! - Benecos It- Pieces

*Postauksen tuotteet saatu pr- näytteenä. Kasvokuvissa hieman näkyvä paita on saatu myös blogin kautta. Tekstissä on myös yksi mainoslinkki, jonka tunnistat tuttuun tapaan kahdesta (**) tähdestä. 

Tästä Benecosin uutuudesta saimme kuulla luonnonkosmetiikan päivässä helmikuussa ja innostuin jo silloin todella paljon tästä It- Pieces paletista, johon voi itse valita haluamansa luomivärit, puuterit, korostusvärit ja poskipunat. Eniten tässä viehättää se, miten kätevä ja tilaa säästävä tämä on matkustaessa, kun saat laitettua käyttämäsi tuotteet samaan palettiin. Benecosin palettiin saa yhdisteltyä 29 723 mahdollista yhdistelmää, aika huikea määrä!

Benecos-meikki-refill-it-pieces-paletti

Kasvokuvat; Tanja Räty

Benecos on astetta edullisempaa luonnonkosmetiikkaa eli ihanteellinen nuorille ja miksei myös aikuisillekin. Benecosin edullisuus sopii tiukemmalle budjetille, mutta silti tuotteet ovat pigmenttisiä, levittyvät helposti ja toimivat käyttötarkoituksessaan, oli sitten kyse huulipunasta tai highlighterista. Hinta- laatusuhde Benecosin tuotteissa on hyvä ja suurin osa brändin meikeistä on vegaaneja. Valikoimassa on muun muassa meikkivoidepuikkoja, peitepuikkoja, nestemäisiä huulipunia ja Benecosin kaikki tuotteet ovat eläinkokeettomia.

Näitä edullisia luonnonkosmetiikan tuotteita saa ostettua muun muassa Joensuun Prismasta ja Tokmanneilta, mutta myös Ylämyllyn, Liperin ja Outokummun Tokmanneilta. Benecosia saa tilattua kotiin myös Hyvinvoinnin Tavaratalosta** ja tämä on aika hyvä myös lahjaideaksi nuorelle tai nuorelle aikuiselle, sillä palettia saa muokattua oman maun mukaan. Puhumattakaan siitä, että täyttönapit ovat edullisia (3,99e - 5,99e/kpl) ja varsinkin, jos miettii mitä luonnonkosmetiikan meikit normaalisti maksavat - Benecosin puuterikin maksaa vain kuusi euroa, kun normaalisti omat suosikkipuuterini maksavat noin 20 euroa kappaleelta.

Benecos-refill-It-Pieces-paletti-14

Benecos-refill-It-Pieces-paletti-13

Ihastuin toki itsekin tähän palettiin kun tästä kerron teillekin, on ollut nimittäin näppärää vaihtaa tarvittavat meikit tilanteen mukaan ja viimeisimmällä blogireissulla sain tähän palettiin juuri ne tuotteet, mitä tarvitsinkin reissussa. Eniten olen pitänyt highlightereista ja luomiväreistä, sillä highlighterit todellakin näkyvät eli niitä ei tarvitse kerrostaa, vaan saat kerralla sen mitä haluatkin. Luomiväreissä on pigmenttiä aika paljon, näistä sinisistä toinen oli sellainen mitä piti häivyttää pitkään luonnollisemmassa meikissä.

Tässä Benecosin It-Pieces paletissa ihana juttu on se, ettei yksikään näistä napeista jää käyttämättä. Usein paleteissa on nimittäin pari-kolme sävyä, joita ei tule käytettyä, mutta tässä voi valita käyttämänsä sävyt itse. Suosin normaalisti kierrätettäviä pakkauksia, tämän paletin osalta ainakin nappien kehykset saa kierrätettyä ja nappien kartongit saa myös kierrätykseen. Toisaalta taas paletti kestää pitkään, sillä sitä voi käyttää uudelleen ja uudelleen maun muuttuessa vuosien mittaan. Muovisella paletilla saadaan myös kuluja hillittyä Benecosin tuotteissa eli pidettyä hintaa niin sanotusti kurissa ja sama juttu muutenkin pakkausdesignin kanssa, joka on pelkistetympää kuin monissa muissa luonnonkosmetiikan tuotteissa.

Benecos-meikki

Paletti toimii niin, että vedät paletin auki ollessa sivulta kappaleen, johon voit laittaa haluamasi tuotteet siihen järjestykseen missä niitä haluat käyttää. Alla olevasta kuvasta näet osittain ulos vedetyn "tarjottimen", johon meikkinapit pujotetaan. Kun joku tuotteista loppuu, voit ostaa saman napin tai vaihtaa järjestystä ja ostaa jonkun/ jotkut toiset napit siihen tilalle. Koko palettia ei tarvitse uusia, vaan voit ostaa suosikkinappejasi uudelleen ja uudelleen tähän palettiin. Tai jos mieli muuttuu, niin voit koota vaikkapa pelkästään luomivärejä sisältävän paletin. Rasia on näppärän kokoinen, ei liian suuri ja paletti pysyy hyvin kiinni. Kannesta näet läpi, mitä sinulla paletissa on ja Benecosin uutuudet tulevat olemaan tämän paletin kanssa yhteensopivia, jos muistan oikein luonnonkosmetiikkapäiviltä.

Uudelleentäytettävään palettiin on saatavilla neljä isoa puuteria, kahdeksan keskikokoista korostussävyä ja luomivärejä löytyy 12 erilaista. Näistä luomivärinappi on pienin ja tuotteen loppuessa liu'utat metallisen alustan pois paletista ja vaihdat uuden samaa kokoa tai esimerkiksi kaksi luomiväriä keskikokoisen napin tilalle. Mikäli valinnanvaikeus iskee meikkien kanssa, niin Benecosilta voi ostaa myös jomman kumman kahdesta valmiista Refill- paletista!

Benecos-refill-It-Pieces-paletti-4

Benecos-refill-It-Pieces-paletti-9

Benecos-luomivari

Benecos-refill-It-Pieces-paletti-8

Benecos-refill-It-Pieces-paletti-2

Omaa palettiani varten valitsin nämä;

Natural Refill Eyeshadow - Ocean eyes
Natural Refill Eyeshadow - Blue galaxy

Natural Refill Compact Powder - Cold Rose 03

Natural Refill Highlighter - Shooting star
Natural Refill Highlighter - Gold dust

Natural Refill Blush - Berry please
Natural Refill Blush - Peach please

Todellisuudessahan nämä kaikki eivät mahdu kerralla palettiin, vaan voit tehdä esimerkiksi tälläisia yhdistelmiä;

2 x luomiväri, poskipuna ja 2 x highlighter
4 x luomiväri, puuteri
2 x poskipuna, 2 x korostussävy
8 x luomiväri
puuteri, poskipuna ja 2 x luomiväri
puuteri, poskipuna ja korostussävy
4 x luomiväri ja 2 x highlighter
jne...

Benecos-refill-It-Pieces-paletti-12

Benecos-refill-It-Pieces-paletti-5

Benecos-refill-It-Pieces-paletti-6

Benecosin meikkeihin olen ollut tyytyväinen, näissäkin kuvissa nähdään luomilla sinisiä sävyjä Benecosilta. Laitoin kasvoille myös hieman highlighteria samasta paletista ja meikki oli silmiä lukuunottamatta aika luonnollinen. Luomivärit pysyivät hyvin Laveran luomienpohjustusaineella ja luomivärien ottaminen siveltimellä oli helppoa värinapin kapeudesta huolimatta. Häivyttämiseen meni hetki, ettei meikki jäänyt liian tummaksi eli pigmenttiäkin näistä löytyy.

Poskipunan kanssa saa olla hieman tarkempi, ettei viereisestä napista tule väriä eli kannattaa litistää poskipunasiveltimen kärkeä pitkulaiseksi väriä ottaessaan. Näin kannattaa tehdä varsinkin silloin, jos poskipunanapin vieressä on jotain tummaa tai vaikkapa sinistä, mutta tästä ylläolevasta setistä saisi keskeltä samalla sekä highlighterin että poskipunan siveltimeen säihkyvämpiä poskipäitä varten. Valitsemani highlighterit säihkyvät iholla ihanasti ja levittyvät helposti - näillä saa helposti hehkua meikkiin kuin meikkiin! Erittäin mielenkiintoinen tuote ja käytännöllinen matkustellessa - tähän saa laitettua juuri ne tuotteet samaan pakettiin, mitä tarvitseekin mukaan.

Benecos-meikit

Ihanaa tiistai- iltaa teille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Muistathan hyvät käytöstavat kommentoidessasi!:)