lauantai 19. syyskuuta 2020

Hei hei, kesä - blogihaaste (paljon kuvia kesältä!)

Törmäsin Katan blogissa haasteeseen kesään liittyen ja nyt onkin aika sanoa heipat kesälle, kun lämpötila on laskenut kymmeneen asteeseen ja sadetta on riittänyt lähes päivittäin. Kuvituksena mitäs muutakaan kuin kuvia kesältä - myöhemmin sitten asuja sun muuta. Kerro kommenteissa, millainen kesä sinulla on ollut ja millä mielin mennään syksyä kohti! 

Naismotoristi-ja-nahkainen-ajotakki
Moottoripyöräilemässä tuli käytyä mukavasti ja kausi jatkuu edelleen. Uusi nahkainen ajorotsi tuli pikkusiskoltani, mukavaa vaihtelua gore-texiin! 
Grillaamassa-kesalla-2020
Tänä kesänä grillasimme kalliolla todella paljon, tässä hampurilaiset tulossa. 
Itsetehty-harness-poronnahasta
Ompelin itselleni poronnahasta harnessin, mustana tietty! 


KESÄ 2020 KAHDELLA SANALLA

Erikoinen, tiivis. Rajoitusten purkaminen aiheutti suman töissä, kun monet päättivät sittenkin juhlia häitä ja muita juhlia eli töitä tehtiin välillä tosi pienillä varoajoilla. Normaalisti hääpukujen valmistamiseen ja suuriin korjauksiin ajat varataan 6-12kk aiemmin, nyt saattoi tulla kyselyjä yksi- kaksi viikkoa ennen juhlia. Kevään korona- aallon takia oli pakko ottaa kaikki työt vastaan mitä vaan ehti tehdä, mutta onneksi nyt tilanne on normalisoitunut ja toivottavasti toinen aalto ei olisi yhtä paha. 

Kotimainen-nahkatakki
Nahkatakin ompelin asiakkaalle hääpuvun kaveriksi, pysyttiin hillityn värisissä nahoissa, jotta takki pääsee käyttöön myös tulevaisuudessa häiden lisäksi. 
Mokilla-kesalla-2020
Mökkilaiturilla, käytiin koko porukan ja lasten kanssa mökillä. 
Rock-in-the-city-2020-paivan-asu
Toinen asu Rock In the Cityn asuista, mieletön festari ja sujuvat järjestelyt! 
Rock-In-the-City-2020
Rakas. Toisena päivänä käytiin kahdestaan festareilla, ensimmäisen päivän olin yksinään musiikkia fiilistelemässä. 

      
KESÄN HUUMAAVIN AURINGONLASKU

Tällä mökkireissulla. Käytiin pikkusiskon kanssa kahdestaan mökillä kuvaamassa, uimassa ja saunomassa, aivan mieletön tuo auringonlasku! 

Laiturilla-ja-mokilla
Kuvaushommia mökkilaiturilta. 
Tuplasateenkaaret-Juuka
Tuplasateenkaari näyttäytyi, kun ajoimme pojan kanssa Juuasta kotiin. 
Kajakilla-jarvella
Pikkuveljen kanssa käytiin kajakeilla melomassa pitkin järveä. Hieman jännitti, viimeksi näissä hommissa ollut teini-ikäisenä. Hauskaa puuhaa! 
Auringonlasku-Juuassa-2020
Näin upea auringonlasku oli mökillä. 


KESÄN ITKETTÄVIN HETKI

Eräs töihin liittyvä asia, mutta siitä en sen enempää täällä kerro. Kesä on muutenkin ollut surullinen jollain tavalla isän menettämisen takia ja samalla olen ollut huolissani toisesta vanhemmasta, sekä myös omasta jaksamisesta. Toivottavasti ensi kesä olisi helpompi ja huolia sekä pahaa oloa olisi huomattavasti vähemmän kuin tänä kesänä. Loppukesä ja syksyn alku ovat onneksi olleet helpompia, olen voinut paremmin ja suunnannut ylimääräistä energiaa luovuuteen. 

Tuolien-verhoilu-kotona
Saatiin pikkusiskolta tällaiset tuolit ja minäpä verhoilin ne upealla kankaalla. Näissä olleen mintunvärisen samettipäällysteen alta paljastui kirkuvan oranssi brocadikangas, ei sopinut ihan omaan makuun. Saa nähdä, joudunko vielä hiomaan ja käsittelemään tuolit, jos näiden sävy ei sovi uuteen ruokapöytään. 
Blogihaaste-Paalasmaalla
Tämä on lempiselfieni kesältä, ihana valo ja kaunis Paalasmaa! 
Konttiravintola-Mortonissa-syomassa
Mortonissa syömässä, aivan ihana burgeripaikka! 


KESÄN HURMAAVIN HERKKUHETKI

En ole hirveästi herkkujen perään, mutta lasketaanko ravintolareissu? Joensuuhun avattiin Konttiravintola Morton ja siellä on aivan mielettömän hyvät ruoat, jonka lisäksi viinit olivat todella hyviä. Siellä tuli käytyä useampaan otteeseen, vaikka muuten ei ole tullut pahemmin käytyä ravintoloissa ja baareissa. 

Blogihaaste-kesan-loppu-2020-Polvijarvi-2048
Tämä on yksi suosikkipaikoistani Polvijärvellä - kuvauksellinen, mutta varovainen pitää olla. 


Louhos-Polvijarvi  

KESÄN KIKATUTTAVIN AUTOMATKA

Hmm. Tähän kohtaan ei tule mitään mieleen, ollaan oltu niin paljon kotona ja pidemmillä reissuillakaan ei ole mitään erikoista ollut. 


Kalliolla-kotona
Nyt on kalliota revitty vielä enemmän esille eli saadaan hyödynnettyä kallio terassia ajatellen. Eikun kesäkeittiötä suunnittelemaan! 

Blogihaaste-kesan-loppu-2020-viljapellolla
Vikin kanssa käytiin kylällä ja samalla otettiin yhteiskuva pellolla, jossa oli valmiiksi joku traktorilla ajanut niin, että ei tallottu tai taivutettu yhtään mitään. 


KESÄN IKIMUISTOISIN JÄRVIPULAHDUS

Varmaan porukoiden mökillä. Siskolla lähti crocsit jaloista eri suuntiin järveä, niiden perässä uitiin ja seurattiin auringon laskemista vedestä sekä laiturilta käsin. Muuten en ole hirveästi tänä kesänä käynyt uimassa, vaikka yleensä tulee käytyä viikottain. 

Suomen-myyttiset-elaimet-kirja
Tämä kirja on meillä ollut illalla luettavana, mielenkiintoisia tarinoita myös aikuisille! 
Kolin-huipulla-2020
Kolin huipulla, tänne taisin tulla koko ajan tukea ottaen käsillä. Aikuisena korkeat paikat ovat alkaneet hirvittää. Viki uskalsi mennä enemmän reunaan, mutta tähän kohti tuli minulla stoppi. :D 
Moottoripyorailemassa-kesalla-2020-kawasaki
Ostin uudet ajofarkut Eurobikerilta kesällä ja samalla uudet hanskat miehelle. Tämä kuva otettiin, kun kerrankin satuttiin ajamaan samoja aikoja kotiin ja pysähdyttiin kuvaamaan aukealle. 


KESÄN LEMPPARILOOK

Cardonin toppi ja joku ihana hame, esimerkiksi nämä asut ovat kesän lemppareitani! Näissä on vähän monipuolisemmin yläosia, mutta kesällä olen ehdottomasti käyttänyt eniten Cardonin toppeja ja itsetehtyjä hameita. Kolilla-kesalla-2020
Meillä paistoi aurinko ja oli lämmin, mutta Kolilla satoi ja tuuli niin, että ystäväni lainasi lapselle takin. Meidän varavaatteet olivat toisessa autossa, mutta onneksi Viki oli varautunut paremmin Kolille. 
Paalasmaalla-lapsen-kanssa
Paalasmaalla on mukavaa käydä myös perheen kanssa, lapsikin tykkää. 

Saippuakupla-ja-kirkas-taivas  

KESÄN TUNNELMALLISIN TUOKIO

Hyvä kysymys! Tänä kesänä olemme nauttineet hyvistä keleistä kalliolla grillaten, saunoen ulkosaunassa ja viettäen aikaa ystäviemme kanssa. Varmaan joku näistä hetkistä on ollut tunnelmallisin, mutta ei tule pelkästään yhtä päivää tai tapahtumaa mieleen tällä hetkellä. Toisaalta olemme myös käyneet Kolilla ja Paalasmaalla sisarusteni sekä ystävien kanssa, sielläkin on ollut tunnelmallisia hetkiä. Tänä kesänä olen käynyt Juuassa enemmän kuin moniin vuosiin, mutta toisaalta myös vallitseva tilanne on ollut sellainen, että ei täällä huvikseen matkustella sinne tänne. 

Illanvietossa-ystavan-luona-Joensuussa
Kokkailtiin ystävän luona porukalla ja suunniteltiin synttäreitä ainakin alkuillan ajan, loppuilta taisi mennä muissa puuhissa. 
Otsatukka-selfie
Leikkautin myös otsatukan tänä vuonna, nyt tosin on jo kasvanut huomattavasti pidemmäksi. 
Kiikunlahde-kesalla-2020
Kävimme perheen kesken myös Kiikunlähteellä, joskin ajankohta ei ollut paras. Ruuhkaa oli paljon ja lähteessä oli todella paljon roskaa, tämä kohde voisi olla parempi talvella tai ihan kevään alussa. 

Karpassieni-syksy-2020 Kolilla-Vikin-kanssa

2 kommenttia:

  1. Ah niin ihania kesämuistoja on täälläkin ja näköjään teillä on ollut kanssa mukavia hetkiä vaikka ei matkustamaan tänävuonna oikein pääse, mutta läheltäkin löytyy vaikka mitä.Alkuvuosi tosin meni muuttaessa ja remppaillessa ja vieläkin on vaikka mitä väkerrettävää ettei ainakaan tylsää pääse tulemaan. Just tämmösiä postauksia on mukava nähdä ja lukea.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pahoittelut viivästyneestä vastauksesta! <3 Joo, tuli kyllä ihania muistoja, vaikka muuten koko vuosi on kokonaisuudessaan ollut vaikeampi kuin vuosikausiin. Läheltä löytyy kyllä vaikka mitä, myökin ollaan lähiseudulla liikuttu paljon enemmän. Kuullostaa mukavalta, rempat on mielenkiintoisia aina! Ja saattaa yllättyäkin niiden yhteydessä. Ihana kuulla, pitänee tehdä synttärikoosteesta vähän vastaavanlainen postaus. ^^

      Poista

Muistathan hyvät käytöstavat kommentoidessasi!:)