perjantai 18. syyskuuta 2020

Tummahkot asukuvat mustilla asusteilla

Tänään mennään vähän tummahkojen asukuvien merkeissä, sillä kuvasimme tämän asun hetkeä ennen hämärää pilvisenä päivänä. Tänä vuonna minua on alkanut kiehtoa vähän tummemmat kuvat ja hämärällä kuvaaminen, sillä tummahkoissa ja niin sanotusti synkemmissä kuvissa on oma tunnelmansa. Kuten esimerkiksi tässä postauksessa ja tässä asupostauksessa, jonka kuvat otettiin kultaisen tunnin aikaan mökillä. Hämärällä kuvaaminen vaatii edelleen hieman harjoitusta, mutta eiköhän se siitä, kun alkaa tulla sinuiksi heikompien valotusolosuhteiden kanssa! 

Asu-Pure-Wasten-paidalla

T-paita - Pure Waste
Nahkahame - Rokita
Korkokengät - Pleaser
Kaulakoru - löytö Virosta
Reppu - David Jones

Asu-nahkahameella-ja-repulla

Tämän asun nahkahame minulla on ollut käytössä todella paljon viime aikoina ja nahkahameet kuuluvat syksyyn kuin nenä naamaan. Kohta saa jo takkeja ottaa käyttöön, kun kelit alkavat viiletä. Kapeita nahkahameita on tänä kesänä tullut ommeltua myös kiitettävästi, mutta itselleni en ole vielä sellaista ehtinyt tehdä - pari hametta kuitenkin ompelin myös itselle ja nyt viikonloppuna pitäisi saada oma juhla-asu valmiiksi kolmekymppisille. Odotan innolla juhlia, sillä tänä vuonna illanvietot ovat olleet lähinnä kotosalla muutaman ystävän kesken ja nyt useammat läheiset pääsevät paikalle! 

Asu-syksyyn-nahkahameella Pleaserin-korolliset-sandaletit Paivan-asu-kaksivarisella-nahkahameella-3 Tummansininen-asu

Asun Pure Waste- paidan sain viime vuonna vaikuttajatapahtuman yhteydessä testattavaksi ja se onkin ollut ahkerassa käytössä. Mitoitus paidassa on hyvä, sillä paidat istuvat hyvin hartioista suomalaiselle vartalolle. Kunkin Pure Wasten t-paidan osalta vettä on säästynyt 2700 litraa verrattuna täysin uuteen paitaan, sillä näissä käytetään jo ennestään valmiiksi olemassa olevaa puuvillaa ja polyesteriä. Kierrätysmateriaali lajitellaan ja käsitellään raaka-aineeksi, josta valmistetaan vaatteita. Aiheesta kiinnostuneiden kannattaa käydä tsekkaamassa mm. Pure Wasten vastuullisuusraportti ja video tuotannosta. Käyttömukavuus näissä peruspaidoissa on hyvä, istuvuus toimii ja käyttöikä on myös pitkä, kun huomioidaan, että materiaalit ovat jo toisella kierroksellaan, elleivät jo useammalla. 

Pitkat-kasvivarjatyt-hiukset Syysasu-2020-tyyliblogi

Tähän asuun halusin yhdistää repun lisäksi myös tolppakorkoiset kengät Pleaserilta - tällaiset sandaletit olivat suosikkini kymmenisen vuotta sitten ja käytin niitä jopa töissä vaatemyyjänä, kun työpaikalla ei ollut pukukoodia ja oli lupa pukeutua persoonallisesti. Ostin nämä nettikirppikseltä kokoa pienempinä, mutta näitä en ole vielä käyttänyt paljoa, kun maku kengissä on sittemmin muuttunut sirompaan. Toisaalta nämä tolppakorkoiset kengät tuovat vähän erilaista ilmettä asuun ja tuli fiilis, että tällaisen asun kanssa ne voisivat toimiakin hyvin! 

Pleaserilla tämä pohjamalli oli todella yleinen ja kuten aiemmin olen kertonut, niin rakastin Pleaserin kenkiä yhdessä välissä. Sitä kautta minulla onkin edelleen useammat saappaat ja nilkkurit tällä samalla pohjamallilla. 

Pleaserin-korkokengat

Tummansinisen ja mustan yhdistelmä toimii kyllä aina, molemmat ovat sen verran tummia ja klassisia värejä. Joinain päivinä sitten kaipaakin enemmän väri- iloittelua kenkien ja laukkujen merkeissä, tai miksei vaikka hameessakin. Yleensä aamulla tulee katsottua fiilikseen sopivat vaatteet, vaikka nuorempana valitsin vaatteet jo edellisenä iltana ja saatoin välillä silti aamulla vaihtaa ne toisiin. Mielenkiintoista on aina seurata asuja ja niiden kehittymistä tai muuttumista johonkin suuntaan. Vasta selailtiin ystäväni kanssa vanhoja IG- julkaisuja ja asuja niistä, tuli monta "ahaa"- elämystä ja suuri osa asuista oli unohtunut muistin syövereihin! Pitää koostaa suosikkiasuja itselle inspiraatioksi ja vähän tuumailla mitkä elementit niissä kiehtovat. 

Paivan-asu-kaksivarisella-nahkahameella-4 Reppu-vetoketjuilla-ja-paivan-asu Paivan-asu-kaksivarisella-nahkahameella-2

Ihanaa viikonloppua teille sinne ruutujen toiselle puolelle! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Muistathan hyvät käytöstavat kommentoidessasi!:)