perjantai 25. syyskuuta 2020

Päivän asu lyhyellä hameella ja saappailla

Tämä asu on ollut minulla viime aikoina todella paljon käytössä, sillä kepeä pitsihame on ihana päällä ja Cardon Collectionin topit sopivat arkeen, mutta myös juhlavampiin tilanteisiin. Näistä topeista on ehdottomasti tullut vaatekaappini kulmakiviä, ainakin jos käyttökertoja katsotaan. Pitsihameen ompelin Joensuun Eurokankaan alesta löydetystä pitsistä ja vuoriksi laitoin mikrosatiinia, josta ei kuulla ollenkaan läpi. Lyhyt hame on täysikello ja pitsin kuviosta näkyy kukkakuviot selkeästi. Tätä pitsiä meni itselläni reilu metri tähän minihameeseen ja tätä on saatavilla myös monissa muissa väreissä vielä tällä hetkellä. Ihanan pehmeä ja kauniisti laskeutuva materiaali!   

Asu-mustalla-topilla-ja-pitsihameella

Toppi - Cardon Collection
Pitsihame - Rokita
Saappaat - Dame Rose (löytö Italiasta, vastaavat saappaat täällä ja tässä hieman pidemmällä varrella)
Laukku - Cobblerina 

Paivan-asu-saappailla-ja-pitsihameella-3 Asu-pitsihameella-takaa Mustat-saappaat-korolla

Minulla ei ole hirveästi keltaisia tai oransseja vaatteita tai asusteita, mutta tämän materiaalin nähtyäni tiesin heti, että tästä tulee hame. Näin vaalean ihon kanssa oranssi on aika hankala sävy, tällainen murrettu oranssin ja keltaisen välimaastoon väriltään sijoittuva sävy on kuitenkin kaunis myös kalpeammalla iholla. Toki hameen kanssa vaikuttaa sekin, että väri ei tule ihan kasvojen viereen, vaan väri on armollisempi hameen muodossa ja kauempana kasvoista. 

Cobblerinan-nahkalaukku Pitsihame-syksyyn Syysmuoti-2020


Mustat-saappaat Mustat-mokkanahkasaappaat Syksyinen-asu-pitsihameella Paivan-asu-syksyyn-2020

On ihanaa, miten ruska on levinnyt nyt tämän viikon aikana ja värit ovat pompanneet esiin niin, että viimeistään ensi viikolla pitää käydä erikseen kuvaamassa syksyn sävyjä muutamassa paikassa. Viime vuonna ruska ei kestänyt tarpeeksi kauan, niin viime vuodelta ei ole ruskakuvia lähes ollenkaan - joskin joidenkin asukuvien taustalla näkee millaista viime syksynä oli. Esimerkiksi tämän asun yhteydessä syksy näyttää olleen keltainen ja tässä on myös ihanan syksyisiä kuvia. Sumuistakin on ollut, ihania nämäkin kuvat! Upea syksy, toivottavasti tänä vuonna ruska pysyisi kauemmin ja saataisiin vielä nauttia lämpimistä syyspäivistä. 

Paivan-asu-saappailla-ja-pitsihameella-2 Pitsihame-ja-Cardonin-toppi-paivan-asussa-2

Täytin tänään muuten kolmekymmentä vuotta eli "welcome to the darkside of 30's", kuten isosiskoni sanoi. :) Juhliin ja juhla- asuun liittyvää juttua tulee pian teille luettavaksi, jonka lisäksi teille on tulossa ihana arvonta yhteistyössä kotimaisen yrityksen kanssa. 

Ihanaa viikonloppua teille, nautitaan syksystä! 

Paivan-asu-saappailla-ja-kellohameella

4 kommenttia:

 1. Ihanaa synttäriä!

  Upeita kuvia blogissasi, menköön kehumiset nyt kaikki kerralla. :) Ihana tuo pitsimekko, nyt kun on vielä lämmintä voikin kevyemmin valita asut. Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! <3

   Ihana kuulla, varsinkin kun miulla ei ole viime aikoina ollut niin paljoa aikaa panostaa kuvien kanssa eri tavalla. :) <3 Huippua, että pidät! Joo, tämä on kyllä ihana tämä hame ja meinasin samalla mallilla tehdä sellaisen mustan hameen, jossa on kuin metallinhohtoisia kukkasia piirrettynä. Sattui kangaskaupassa vastaan, on niin upea kangas, että hamehan siitä tulee! ^^

   Poista
 2. Paljon onnea näin jälkikäteen! :) Ihanan syksyinen fiilis tulee tuosta hameesta ja siis noi saappaat on kyllä maailman näteimmät! Aina kateellisena katon niitä. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! <3 Joo, tää hame on niin syksyisen värinen, ihana. 🤩 Saappaat ovat kyllä loistavat ja törmäsin muuten vähän aikaa sitten vastaaviin saappaisiin suomalaisessa verkkokaupassa, tsekkaahan olisiko noista jommat kummat siun makuun; https://www.kipkop.fi/product/20256/victoria-mustat-ylipolvensaappaat-platformilla
   https://www.kipkop.fi/product/20002/jolie-mokkapintaiset-ylipolvensaappaat-tolppakorolla

   Punaisetkin ois; https://www.kipkop.fi/victoria-punaiset-ylipolvensaappaat-platformilla.html

   Poista

Muistathan hyvät käytöstavat kommentoidessasi!:)