maanantai 5. lokakuuta 2020

Juhla- asu kolmekymppisille + Alekoodi koruliikkeeseen

Kolmekymmentä. Aiemmin koko sana aiheutti pientä myrskyä ja ahdistusta mielessä, mutta synttäreiden lähentyessä kolmenkymmenen vuoden rajapyykki ei enää tuntunutkaan niin pahalta. Vietimme viikko sitten lauantaina 30v. juhlat ystäväni kanssa ja pidimme synttärit Kolilla eräässä huvilassa. Viikolla tuli useampikin muuttuja, mutta toissalauantaina eli juhlapäivänä tuli vähän mutkia matkaan ja ylimääräisiä asioita aikataulua häiritsemään eli tämä asu ei ole täysin sellainen, mitä ajattelin laittavani. Instagramin puolella tuli toiveita, että julkaisisin tästä asusta kuvia myös korsetin ja muiden puuttuvien juttujen kanssa, mutta nyt ensimmäisenä julkaistaan asu lähes sellaisena kuin se oli kolmekymppisillä! 

Juhla-asu-kolmekymppisille-itsetehdylla-hameella

Toppi - Zara
Sifonkipaita - H&M
Korkokengät - H&M
Violetti hame - Rokita
Kaulakoru ja hiuskoru - Koruliike Romeo & Julia*

*Saatu blogin kautta. 

Juhla-asu-kolmekymppisille-asukokonaisuus

Violettiin kokonaisuuteen olin suunnitellut laittavani myös upeat korut Romeo & Julian valikoimista, joiden sävyiksi valitsin hopean ja vaalean muutenkin. Violetti morsiussatiini oli ainoa minua miellyttävä violetinsävyinen morsiussatiini Joensuun Eurokankaalla - muut sävyt menivät liian vaaleiksi. Tämä tummanvioletti satiini oli kyllä nappiostos, sillä sävy sopii omiin sävyihini yllättävän hyvin! Tästä samasta materiaalista valmistin myös korsetin, joita en olekaan päässyt valmistamaan ihan äsken töissä, joten pidetään taitoa yllä tekemällä itselle. 

Korkokengat-t-remmilla-paivan-asussa Hiuskoynnos-juhlakampaukseen Juhla-asu-kolmekymppisille-17

Kiharoiden sijaan hiukset pysyivätkin luonnollisina aikataulun viivästymisen takia, mutta laitoin hiukset kolmelle ponnarille, jotta ponnari näyttää mahdollisimman pitkältä. Hiuskorun laittamiseen kannattaa ehdottomasti varata aikaa, sillä yksin tämän laittaminen ei oikein onnistu. Hiuskorua emme ehtineet enää juhlien alkamisen jälkeen laittaa, joka hieman harmittaa, kuten korsetinkin pois jääminen. En kuitenkaan antanut näiden puuttumisen haitata juhlafiilistä, vaan keskityin pitämään hauskaa 30- vuotissynttäreilleni tulleiden ystävien ja sisarusten kanssa! 

Tälle hiusköynnökselle tulee kuitenkin tulevaisuudessakin paljon käyttöä eri juhlissa ja tämänhän saa kiinnitettyä vaikka nutturankin ympärille. Testailin tätä myös pantamaisesti laitettuna, kauniilta näyttää pantanakin ja silloin saa näyttävyyttä hieman enemmän kampauksen etupuolelle. Pian näette tämän myös kiharoiden kanssa ja apulaisen kanssa hiuksiin laitettuna. 125 senttimetriä pitkän hiusköynnöksen löydätte Romeo & Julian verkkokaupasta täältä ja köynnös sopii juhliin kuin juhliin häistä alkaen. Valossa välkehtivän strassikaulakorun saa tilattua kohtuuhintaan täältä. Koruliike Romeo & Julian valikoimasta saatte alennusta 15 prosenttia syöttämällä koodin "RJXMILLA", koodi on voimassa lokakuun loppuun. 

Syksy-2020-Suomessa Hame-morsiussatiinista-30v-synttareille Juhla-asu-kolmekymppisille-30

Rakastan tätä hametta todella paljon, mutta se ehkä pituutensa puolesta on enemmän juhlakäyttöön, sillä matalammilla kengillä ja avojaloin juhlatiloissa laahusta jää noin parikymmentä senttiä. Eli ei mikään suuri laahus, mutta silti synttärijuhlissa ainakin neljä tai viisi vierasta polkaisi helman päälle jossain vaiheessa iltaa. Onneksi on kestävä kangas ja ommeltu niin kuin pitääkin, niin kestää! Tästä hameesta haluan kyllä toisenkin version, ehkäpä eri värisenä tai saman värisen, mutta sellaisessa pituudessa mitä voisin käyttää arjessakin esimerkiksi nyt syksyllä neuleen kanssa. Ystävälle teen myös samanlaisen, pääsimme jo videoita ja kuvauksia ideoimaan samanlaisilla hameilla. :) Alla myös TikTok- video hameesta, liehuu ihanasti kävellessä. 
@moonmillalila

It’s my birthday 🎂✨🍾 Or it was last Friday, we had a cool party at Koli, Finland! 🤩 ##itsmybirthday ##koli ##mystyle ##party ##30yearsold

♬ Its My Birthday - BunnyBoo

Korkokengat-T-remmilla Juhla-asu-kolmekymppisille-violetti-hame Syksy-2020-ruska-2 Mustat-korkokengat-asussa Valkoinen-hiuskoriste-helmilla-kampaukseen

Tästä asusta jäi minulle kyllä todella hyvä fiilis, vaikka asu ei nyt ihan sitä ollut mitä suunnittelin etukäteen. Elämässä tapahtuu, aina ei voi kaikki mennä suunnitelmien mukaan ja hallitusti niin, miten on ennakkoon ajatellut. Eikä tarvitsekaan, kaikkea ei tarvitse kontrolloida. Kaikesta huolimatta 30v juhlat sujuivat hyvin omalla painollaan ja oli ihana, miten hyvin läheiset viihtyivät juhlissa! Toivottavasti osa vieraista sai uusia tuttavuuksia ja kavereita, itse ainakin tutustuin pariin ihmiseen paremmin, vaikka olen ennenkin heidän kanssaan samoissa juhlissa ollut. 

Juhlakengat-omille-kolmekymppisille Juhla-asu-kolmekymppisille-highlow-hameella Juhla-asu-kolmekymppisille-10

Koruliikkeestä tilasin blogin kautta saatujen tuotteiden lisäksi samaan pakettiin mukaan kukkapannan, jota aion käyttää joissain asuissa ja erillisissä kuvauksissa. Kukkapanta taisi maksaa noin 20 euroa, mutta on todella tuuhea ja kaunis. Joku tässä vähän aikaa sitten kysyikin Instagramissa tai blogissa, että mistä saa kukkapantoja tilattua kotimaasta ja tuolta Romeo & Juliastahan niitä saa. Valikoimasta löytyy myös lävistyskoruja, halloweeniin sopivaa asustetta, kotimaisia koruja ja uutuuksista voi tehdä erikoisempia mukilöytöjä pukinkonttiin mm. Frida Kahlo- ja noitaviboilla. Minullekin löytyi asusteet kolmekymppisille, mutta verkkosivuilta löytyy paljon muutakin. Muista hyödyntää alekoodi RJXMILLA lokakuun loppuun mennessä ja kannattaa pysyä kuulolla muutenkin! 

Ihanaa alkanutta viikkoa, palataan pian taas uuden postauksen merkeissä ja kertokaa ihmeessä, jos teillä on toiveita synttäreihin liittyvien postausten osalta! 

Juhla-asu-kolmekymppisille-16

6 kommenttia:

  1. Siis todella todella upeana oot juhlinut kolmekymppisiä! Upea tuo laahus, ja värikin on aivan sinua. Mä tosin olin jotenkin 99 prossaa varma, että sä pukeutuisit punaiseen! :D No väärin meni tällä kertaa, mut violetti on heti punaisen jälkeen kyllä sellanen väri, minkä näen sun ylläsi ja mikä sopii sulle täydellisesti :)

    Olisi ilo ollut olla paikalla, harmittaa niin vietävästi ettei päästy. Toisaalta hyvä, ettei päästy, kun meillä sattui sit sellainen tilanne, ettei oltas päästy paikalle muutenkaan terveydellisistä syistä ja näin ollen olisi sitten harmittanut paljon enemmän. Kipeäksi ei tultu, mutta miehelle sattui ikävä juttu, jonka vuoksi ei päästy liikkeelle mihinkään pariin viikkoon! Nyt tosin onneksi helpottamaan päin, mutta parhain ruska-aika meni aikalailla sisällä pieniä lenkkihetkiä lukuunottamatta :D

    Synttäreistä olis kiva nähdä joitain kuvia täällä bloginkin puolella! :) Jos vain joitain sellaisia kuvia löytyy, joita voit jakaa 8)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon Kata! <3 Joo, tuo laahus on aivan ihana ja näyttää tosi kauniilta myös avojaloin ollessa. <3 Haha, huippu :D Mie mietin kyllä punaista, mutta en löytänyt sopivaa kangasta ja suunnittelemani vaaleampi liila oli myös loppu Joensuusta, joten tällä tummalla violetilla mentiin. Aikalailla munakoison värinen tää morsiussatiini!

      Olisi ollut ihana, jos olisitte päässeet, mutta toisaalta hyvä että tiedettiin ennakkoon ja varmasti olisi harmittanut reissun peruuntuminen viime tipassa enemmän. Täällä kans meni synttäreiden jälkeen kipeenä, ei ollut koronaa, mutta syysflunssassa oltiin kaikki. Nyt onneksi arkeen paluu edessä jo, tekee ihan hyvää! Kaunein ruska meni vähän ohi, sängyn pohjalta kattelin miten kaunis ruska näkyi ikkunasta. :D Hei, kiitos toiveesta - mie voisin julkaista täällä sellaisia kuvia, mitkä on lupa julkaista ja TikTokistahan löytyy jo videopätkä synttäreiltä. :)

      Poista
  2. Ihana kyllä tuo hiuskoru! Kiinnostuin tilaamaan tuolta romeosta ja juliasta jotain, mutta en itse ainakaan saanut tuota alennuskoodia toimimaan 🤔

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moi! Instagramissa sain saman viestin, asia nyt korjattu ja nyt koodi toimii normaalisti. :) <3 Mitä meinasit tilata sieltä? :) Mie katsoin siskoille joululahjoja tuolta, löytyy paljon ihania juttuja! 😍

      Poista
    2. Kiva juttu! Niin paljon kaikkea ihanaa että valinnanvaikeus iskee, mutta ainakin nuita lempi-korvakoruja katselin ja myös uusia lävistyskoruja voisi tilata 😊

      Poista
    3. Heii, ihana kun vielä huomasit tämän! <3 Sama täällä ja nuo lempikorvakorut ovat ihania, varsinkin ne syksyn sävyiset ja nämä tähän asuun sopivat sävyt olisivat myös upeat. 🥰😍 Lävistyskoruja pitäisi itsekin katsoa, varsinkin toi tällä hetkelläkin lävistyksessä oleva napakoru pitää vaihtaa, kun siinä rengas pyörii käytössä sen verran paljon, että on ihan vinksin vonksin aina. :D Mut samallahan sitä niitä katsoisi kun siskoille tilaa pukinkonttiin muutaman ihanan jutun. 💎

      Poista

Muistathan hyvät käytöstavat kommentoidessasi!:)