tiistai 27. lokakuuta 2020

Päivän asu ja sumuinen syysaamu

 Jos jotain rakastan syksyssä värien lisäksi, niin sumuisia aamuja ja päiviä! Sumu tuo hieman mystisyyttä kuviin, mutta on myös ailahteleva taustana - et ehkä ehdi ottaa kuvia sumussa ennen kuin se siirtyy muualle tai hälvenee kokonaan. Nämä kuvat napattiin pikaisesti ennen kuin lähdimme mieheni kanssa molemmat töihin. Tästä asusta pidän aivan hurjan paljon, mutta topista vaihdoin kietaisuosassa olevan kiinnitysnepparin vähän järeämpään, että se pysyy kunnolla kiinni. Mustan ja sinisen yhdistelmä on aina ihana ja jotenkin mieli on alkanut kaivata sähkönsinistä enemmän kaappiin, mieluiten villakangastakin tai nahkarotsin merkeissä. 

Asukuvat-sumussa-Noir-Handmade-hameella-7


Nahkatakki - Rokita
Sifonkipaita - Guess
Kynähame - Noir Handmade
Korkokengät - Bianco
Olkalaukku - Cobblerina

Guessin-rusettikaulus-paita-ja-paivan-asu Asu-kotimaisella-nahkatakilla-ja-Noir-hameella

Wetlook- hametta olen nyt syksyn tullen alkanut käyttää enemmän, sillä se on kesällä aika kuuma, ellei satu viileämpää päivää väliin. Tämä Noir Handmaden hame on niin kaunis, toimii ihan älyttömän hyvin monien erilaisten yläosien kanssa. Silloin, kun mieheni löysi tämän sähkönsinisen topin, tiesin heti minkä hameen kanssa haluan tämän pukea. Toppi sopii myös minihameiden kanssa yhteen, mutta tässä on sitä jotain kapean wetlook- hameen kanssa! Topin röyhelöt ja hameen takaosan nyöritykset tuovat asuun mielenkiintoa, kun taas edestä asu on huomattavasti klassisempi. Pidän myös siitä, miten topin helma näkyy hieman takin helman alta. 

Cobblerina-rusettilaukku Syysmuoti-2020-paivan-asu

Asukuvat-sumussa-Noir-Handmade-hameella-3
Bianco-remmikengatAsukuvat-sumussa-Noir-Handmade-hameella-5

Tässä asussa on sama hame ja takki kuin vähän aikaa sitten julkaistussa asussa, mutta silti asu on niin erilainen. Pyrin käyttämään vaatekaappia suht monipuolisesti, mutta silti huomaa, mitkä vaatteet ovat eniten kierrossa. Toisaalta eihän se haittaa, jos kuitenkin erilaisia asuja tulee, mutta olisi hyvä käyttää aktiivisemmin myös niitä harvemmin käytettyjä vaatteita. Vaatehuoneen rekin lisäksi meille tuli toinen rekkikaappi, johon meinasin laittaa useimmiten käytössä olevia vaatteita. 

Löysin myös sukkiksia varten rengashenkarin ja uudet nilkkurit kirppikseltä, näistä henkari tulee tähän uuteen kaappiin, sillä se säästää tilaa aika paljon. Vaatehuoneesta löytyy toinen vastaava ja siihen olen pujottanut uikkarit, bikinit, vyöt ja huivit. Suosittelen, näitä monitoimiripustimia saa muun muassa Ikeasta ja sopivat myös rintsikoiden säilyttämiseen näiden edellä mainittujen lisäksi. 

Asukuvat-sumussa-Noir-Handmade-hameella-6 Asukuvat-sumussa-Noir-Handmade-hameella-14

Pidän tästä kokonaisuudesta paljon, tämä hame on parhaimmillaan syksyllä, talvella ja keväällä! Samalta valmistajalta minulla on mekkokin, mutta sitä en ole vielä kuvannut tänne blogiin tai minnekään muuallekaan. Noir Handmade on pieni yritys Euroopassa, mutta toivottavasti näitä ihanuuksia saadaan jatkossakin tilattua Leeloolta. Heiltä tämäkin hame on aikoinaan tilattu, niin moni kyselee tämän ostopaikkaa aina, kun tästä wetlook- hameesta julkaisen kuvaa somessa. 

Minulla tämä on ollut nyt varmaan noin kaksi vuotta ja kuten kuvasta näkyy, niin tämä kangas on pysynyt hyvänä ahkerasta käytöstä huolimatta. Hame vaatii käsinpesua silloin tällöin, mahdolliset tahrat voi pyyhkäistä kostealla rätillä pois - neste ei imeydy wetlook- kankaaseen, jos vaikka kaadat vahingossa jotain juomaa syliin. Marseillesaippualla pesen tämän säännöllisesti samalla, kun pesen neuleet tai muut aremmat materiaalit käsin. 

Ihanaa tiistaita teille! 

Asu-nahkatakilla-ja-kapealla-hameellaBiancon-mustat-remmikengat

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Muistathan hyvät käytöstavat kommentoidessasi!:)