keskiviikko 11. marraskuuta 2020

Minna Parikan kenkiä ja kettujuttuja päivän asussa

Kävin viime viikonloppuna sisarusteni luona laittelemassa moottoripyörää ja toki samalle reissulle mahtui muutakin lautapelin pelaamisesta Sorveuksen sortumalla käymiseen ja siitä kuvauspaikan etsintään. Tämä asu minulla oli lähes samanlaisena kahtena peräkkäisenä päivänä päällä, tykkään tästä kokonaisuudesta niin paljon! Italiasta tilaamani sukkikset tulivat myös jo aikaa sitten, näistä leopardikuvioisista sukkahousuista olen varmaan eniten innoissani. Miten kauniit kuviolliset sukkikset ja tuovat vähän erilaisuutta asuun, katse kiinnittyy jalkoihin tässä asussa ja sitä kautta Minna Parikan korkokenkiin. 

Minna Parikka lopettaa tässä loppuvuoden aikana ja verkkokauppa on vähän yli joulukuun puoleen väliin vielä auki, mutta tästä asiasta jaan pian mietteitä ja pohdintaa täällä blogissa! 

Asu-kotimaisella-nahkatakilla-ja-hameella

Nahkatakki - Rokita
Neulepaita - anopin neuloma
Nahkahame - Rokita
Olkalaukku - Cobblerina
Kaulakoru - Lapinkettu by Saana Lapinkangas
Kaulahuivi - Gina Tricot
Korkokengät - Minna Parikka
Sukkahousut - Oroblù

Alpakkaneule-ja-kettukoru-paivan-asussa-12 Paivan-asu-tyyliblogiin

Anoppini neuloi minulle lyhythihaisen alpakkaneuleen noin vuosi sitten ja tämä on aivan loistava näillä keleillä, kun ei tarvitse vielä pakkautua pakkaskeleille tai ottaa pitkähihaisia joka päiväiseen käyttöön. Lämmittää ja hengittää päällä, mutta ei ole tukahduttavan kuuma esimerkiksi nahkatakin tai villakangastakin kanssa! Suosittelen, miten minulle ei ole aiemmin tullut tällainen lyhythihainen neule mieleen? Helmaa solmin edestä ponnarilla, että helmaa ei tarvitse pujottaa hameen vyötärökaitaleen alle. 

Vihreä väri tässä on aivan ihana ja maanläheinen, joten halusin ottaa ensimmäistä kertaa käyttöön myös Lapinkettu- yrityksen valmistaman kettukaulakorun, jonka sain isosiskoltani synttärilahjaksi kettuaiheisen taideprintin lisäksi. Pidän ketuista todella paljon, näissä kuvissa on lisäksi takissa kiinni kettuheijastin. Muut asusteet ovatkin vihreät, Minna Parikan Blanche- kengät sävyssä emerald green ja Cobblerinan mintunvärinen laukku kultaisella rusetilla. Kaulahuivi on ostettu nuorena aikuisena pikamuotiliikkeestä, ainoa tuote mikä on samalta firmalta kestänyt tänne asti ja mitä ei ole tarvinnut palauttaa lähes heti ostamisen jälkeen. 

Juuka-alpakkaneule-ja-kettukoru-paivan-asussa-7 Minna-Parikka-satiinipuput-korkokengat Minna-Parikan-Blanche-korkokengat Paivan-asu-marraskuu-2020

Ompelin tähän nahkatakkiini testimielessä viskoosisatiinisen vuorin, joka on tosi lämmin ja hengittävä näin syksyllä ja talvella. Todella hyvä on ollut käytössä ja nyt tämän ahkeran testaamisen jälkeen olen kyllä tätä suositellut nahkatakkeihin asetaattivuorin sijaan. Molemmissa toki puolensa, mutta olen kokenut tämän satiinisen paljon paremmaksi nahkarotsin kanssa, vaikka hintaa kankaalla on enemmän kuin toisilla vuorikankailla. Näille viileille keleille ja pikkupakkasille aivan loistava! 

Alpakkaneule-ja-kettukoru-paivan-asussa Cobblerina-rusettilaukku-minttu Lapin-kettu-koru-by-Saana-Lapinkangas Tyyliblogi-syyspukeutuminen

Täällä Itä- Suomessa maa alkaa olla jäässä ja nurmikko huurtunut, ei varmaan mene enää pitkään, että talvi alkaa kunnolla. Pikkupakkasissa on ollut se ihana puoli, että illalla ulkona ollessa taivaalla näkyy ihan mielettömät määrät tähtiä! Kuutamo on myös valaissut iltaa ja yötä niin, että kirkkauteen on ihan havahtunut ja pysähtynyt katsomaan varjoja tarkemmin. Olisi ollut hienoa, jos ruska olisi kestänyt kauemmin tänä vuonna, mutta toisaalta tuntuu hyvältä nyt miten valoisia päiviä on ollut ja aurinko on myös paistanut enemmän kuin syys- lokakuussa. 

Asukuvia on tullut otettua mukavasti viimeisten kuukausien aikana, paljon sisältöä siis tulossa! Pari arvontaa on työn alla myös luonnonkosmetiikkapostausten lisäksi ja joulukuussa pääsette taas nauttimaan kenkäjoulukalenterista, jonka luukkuja olen ajastanut joulukuun aamuille. Vielä ehtii toiveita esittää kenkäjoulukalenteriin, jonkin verran toiveita tulikin jo Instagramin kautta ja ne otin jo huomioon kalenteria tehdessä. Jotenkin on ollut viime aikoina niin hyvä fiilis näissä somejutuissa, että toivottavasti se on välittynyt myös teillekin! 

Palataan pian taas blogin ääreen, mahtavaa viikkoa teille ja muistakaahan nauttia näistä keleistä, ennen kuin tulee kovemmat pakkaset ja peilijäät. 

Minna-Parikka-Blache-emerald-green Juuka-alpakkaneule-ja-kettukoru-paivan-asussa-8

6 kommenttia:

  1. Kaunis asukokonaisuus ^_^ tapasi yhdistää tummaan asuun näitä väriläiskiä on todella ihana <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ihana! <3 Tästä asusta tykkään todella paljon, sopivasti väriä ja mustaa kans. :) Tuntui omalta! <3

      Poista
  2. Kaunis asukokonaisuus todellakin ja hienoja yksityiskohtia kuten kettukoru, kengät ja laukku. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon! <3 Tästä asusta tykkään kyllä todella paljon, sopii näille keleille loistavasti. :)

      Poista
  3. Siis sun asusi ovat aina ihan yhtä upeita, mut tässä taas yks sellanen mikä ehdottomasti nousee yhdeks suosikiksi! <3 Voi johtua kyllä paljon nuista sukkahousuista, ai että ne ovat niin täydelliset, haluan samanlaiset :D kuitenkin ihana tumma kokonaisuus suloisilla värikkäillä yksityikohdilla, toimii! Ja kyllä, innostus on välittynyt tänne ruudun toiselle puolelle, ainakin mulle kyllä ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitokset Kata! <3 <3 Tästä tuli yksi omakin suosikki, jotenkin kokonaisuus on mukava päällä ja sit on yksityiskohtia, jotka kiinnittävät huomion. <3 Kannattaa tsekata vieläkö Oroblulla on näitä sukkiksia, olivat alessa kun nämä tilasin - mutta sieltä löytyy paljon myös muita kuviollisia sukkiksia myös. ;) Aivan mahtavaa kuulla, toivottavasti tämä innostus jatkuu mahdollisimman kauan ja tavallaan olen vähän rennommalla otteella esim. julkaissut stooreja Instassa ja tänne blogiin olen ajastanut paljon luettavaa teille. Kiitos ihanasta kommentista! <3

      Poista

Muistathan hyvät käytöstavat kommentoidessasi!:)