torstai 12. marraskuuta 2020

Kotimaista Taikaa - edullista Taika- luonnonkosmetiikkaa ja arvonta

 *Postauksen tuotteet ovat PR- paketissa tulleita ja lopusta löydät mainoslinkkejä, joiden kautta tehdyistä ostoksista saan pienen provikan. Arvonnan sponsoroi Taika ja Transmeri. 

Luonnonkosmetiikan puolelta löytyy onneksi myös edullisempia sarjoja, joissa putelit eivät maksa useita kymppejä, vaan ovat niin sanotusti markettihintaisia ja itseasiassa saatavilla myös hyvin varustetuista marketeista. Vähän aikaa sitten Suomessa lanseerattiin uusi luonnonkosmetiikkasarja, joka sisältää tuotteet kasvojen sekä vartalonhoitoon. Kaikki tuotteet maksavat alle kympin per tuote eli kyseessä on todella edullinen luonnonkosmetiikkasarja. Tuotteet valmistetaan Suomessa Vantaalla ja brändi on kokonaisuudessaan kotimainen. Edullisuuden lisäksi Taika- tuotteet ovat hiilineutraaleja ja vegaanisia, tuotteissa on hyödynnetty mm. kotimaista koivumahlaa, ksylitolia ja pellavasiemenöljyä. 

Sain tämän ihanan paketin yllätyksenä, PR- näytteenä. Olen tutustunut nyt ajan kanssa tuotteisiin ja yllätyin, että koko sarja on minusta tuoksuiltaan unisex eli tämä sopii naisille ja miehille! Tässä postauksessa pääset lukemaan tarkemmin kokemuksiani tästä Taika- sarjasta. Tuotteet ovat myös hellävaraisia, erityisesti suihkugeeli, kosteusvoiteet ja nestemäinen käsisaippua sopivat myös lasten ihoille. Tuotteissa on mietoja karkkimaisia ja metsäisiä tuoksuja, sellaisia raikkaita - tiedättekö sen fiiliksen, kun syöt vaikka mynthonia tai raikasta purkkaa? Sellainen raikkaus tulee käyttäessä todella monesta näistä tuotteista ja se on itseasiassa aika piristävä, tykkään. 

Taika-kotimainen-luonnonkosmetiikka-12 Taika-kotimainen-luonnonkosmetiikka-2

Sarja on laadukas ja hinta- laatusuhde on erinomainen. Taika- tuotteita ollaan alusta asti suunniteltu myytävän päivittäistavarakaupoissa niin, että jokaisella olisi mahdollisuus ostaa laadukasta luonnonkosmetiikkaa edullisemmalla hinnalla. Näin vastuullisesti tuotettua luonnonkosmetiikkaa ei aina saa näin edullisesti ja useimmiten edullisen hinnan takana on suurempi myyntivolyymi, kuten tässä tapauksessa tuotteiden saatavuus marketeista ja tavarataloista. Ottaen huomioon, miten suuri osa tutkimusten mukaan ostaa vaatteensa marketista, niin uskoisin, että lähes yhtä moni ostaa kosmetiikkansa myös samasta paikasta. 

En itseasiassa itse osta vaatteita ollenkaan marketeista, sillä marketeissa myytävien vaatteiden vastuullisuusasiat ovat joko epäselviä tai olemattomia. Joskus myös kotimaisen tuotteen tuottajalle maksetaan liian vähän. Suosin mieluummin kotimaisia liikkeitä ja pienempiä liikkeitä vaatteiden osalta, mutta kosmetiikkaa ostan välillä ruokakaupassa käydessä - esimerkiksi Laveraa saa ruokakaupasta ostettua muiden ostoksien yhteydessä ja käsisaippuat ostan myös ihan tavallisesta kaupasta. Taika- sarjan pakkaukset ovat kierrätettäviä, tuotteilla on Avainlippu- merkki ja nyt näitä saa muun muassa K- Citymarketeista, Prismasta ja Tokmannilta. 

Taika-kotimainen-luonnonkosmetiikka-22 Taika-kotimainen-luonnonkosmetiikka-15

Seuraavaksi sitten niihin kokemuksiin - arvaatko mistä näistä tuotteita tuli suosikkejani? 

Kosteuttava vartalovoide tuoksuu ihanasti metsälle ja on pitkäkestoinen - voide imeytyy nopeasti, eikä lähde heti pois iholta, jos peset vaikkapa kädet vedellä hetken päästä voiteen levittämisestä. Iho jää pehmeäksi ja sileäksi, jonka lisäksi tykkään tämän vartalovoiteen koostumuksesta, joka on helppo levittää ja annostella. Tämä sopii herkälle iholle todella hyvin ja voisin kuvitella, että toimisi myös selän ja raajojen hieronnassa loistavasti, kun voide kosteuttaa pitkäaikaisesti. 

Kosteuttavassa puhdistusgeelissä ei ole yhtä kosteuttavaa lopputulosta, vaan ainakin herkkä ja hieman couperoottinen iho vaatii kasvojen pesun jälkeen myös kasvovoiteen ja/ tai seerumin. Puhdistusgeeli on kyllä tehokas, meikit lähtevät hellävaraisesti ja helposti. Koostumus on aika paksu ja nimenomaan geelimäinen, eli tätä ei tarvitse ottaa paljoa kerralla. Tätä ehkä suosittelisin enemmän normaalille, sekaiholle ja epäpuhtaalle iholle kuin herkälle iholle. Uskaltaa kuitenkin käyttää myös herkälle iholle, mutta on aika tuhti ja lopputulos ei ole yhtä kosteutettu ja pehmeä kuin esimerkiksi tällä Cattier Parisin miselligeelillä. 

Taika- luonnonkosmetiikkasarjan päivävoide tuoksuu aivan i-ha-nal-ta! Todella miellyttävä koostumus, tuoksu saa hyvälle tuulelle ja tuubi on sopivan kokoinen mukaan otettavaksi. Kosteuttava päivävoide sisältää muun muassa sheavoita, joka kosteuttaa pitkäaikaisesti, mutta sheavoista huolimatta koostumus on ohuehko ja meikin alle käytettäväksi loistava. Tämä jättää ihon pehmeäksi ja joustavaksi, voiteen laittamisen jälkeen meikkaamisen voi aloittaa nopeasti ja tuote kosteuttaa pitkäaikaisesti. Loistava tuote. 

Taika-kotimainen-luonnonkosmetiikka-3 Taika-kotimainen-luonnonkosmetiikka-8

Suihkugeeli on raikas ja puhdistaa tehokkaasti, mutta hellävaraisesti. Suihkugeeli vaahtoaa hieman, eikä jätä ihoa natisevan puhtaaksi, vaan kosteutetun tuntuiseksi. Tämä on huippu! Tuoksu on miellyttävä ja geeliä ei tarvitse kerralla paljon - alussa tuli useamman kerran puristettua vähän liikaa kerralla, mutta sopivan määrän oppii huomaamaan nopeasti. Pakkaukset ovat myös kauniita, varsinkin nämä tummanvihreät pakkaukset. Nämä Taika- tuotteet sopivat todella hyvin myös pukinkonttiin, tämäkin suihkugeeli sopii kenelle vain. 

Käsisaippua on ollut meillä keittiössä jo tovin ja se sopii koko perheelle. Saippuassa on manteliöljyä, joka kosteuttaa käsiä ja jättää iholle miellyttävän tunteen. Kädet eivät kuivu liikaa tätä saippuaa käyttäessä. Tuoksu on ihana, kuin kirpeä karkki. 

Kosteuttavia ovat myöskin jalka- ja käsivoiteet, joita voi käyttää myös sääriin sekä käsivarsiin. Koostumukset eivät ole tahmaisia, vaan silkkisempiä ja ohuempia. Nämä ovat tosi hyviä arkikäyttöön, kun kädet tai jalat tarvitsevat kosteutusta - kannattaa hieroa kosteusvoiteita pyörivin liikkein niin kauan, kun iho imee voiteita itseensä. Kesän jäljiltä omat jalkani ainakin ottivat kosteusvoiteesta kaiken irti, suosittelen! 

Taika-kotimainen-luonnonkosmetiikka-14 Taika-kotimainen-luonnonkosmetiikka-9 Taika-kotimainen-luonnonkosmetiikka-23

Tässä vielä suorat linkit näihin postauksen tuotteisiin ja näiden lisäksi saatavilla on myös misellivesi, sekä silmänympärysvoide, joita en tällä kertaa testannut; 



Taika- luonnonkosmetiikkaa myydään myös Tokmanneilla, K- Citymarketeissa ja Prismoissa. 

Ja nyt olisikin arvonnan aika! Arvonnan voittaja saa kolme vapaavalintaista tuotetta Taika- sarjasta. Kommentoi ja kerro, mitkä kolme tuotetta valitsisit itsellesi tai lahjaksi? Lisää kommenttiin myös sähköpostiosoitteesi, että saan sinut kiinni arpaonnen osuessa kohdille. Arvontaan voi osallistua perjantaihin 20.11. klo 23:59 asti. 

Onnea arvontaan teille kaikille! 


Taika-kotimainen-luonnonkosmetiikka-19 Taika-kotimainen-luonnonkosmetiikka-11

45 kommenttia:

  1. Kuulostavat kokeilemisen arvoisilta tuotteilta! Ottaisin kosteuttavan päivävoiteen, kosteuttavan yövoiteen ja suihkugeelin.

    postin.tuomaa@gmail.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nämä ovat kyllä kokeilemisen arvoisia! :) Ihana, että saadaan markkinoille myös suomalaista kosmetiikkaa, todella monet brändit ovat muualta Euroopasta. Hienot valinnat, paljon arpaonnea sinulle! <3

      Poista
  2. Ihanaa, että tuot esille Avainlippu-tuotteita. Valintani olisi kosteuttava puhdistusgeeli ja yövoide sekä suihkugeeli :)
    nelliina(@)yahoo.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tottakai - tästä sarjasta pitää ehdottomasti kertoa muillekin, hyvä olisi suosia kotimaista kosmetiikkaa enemmänkin. :) Monesti luonnonkosmetiikkaa tulee just Virosta, Ranskasta ja Saksasta, mutta onhan meillä osaamista täällä Suomessakin! Onnea arvontaan siullekin ja mukavaa viikonloppua. 🌸

      Poista
  3. Näitä pitäisi kyllä hakea testiin. 👍
    Valintani olisivat kosteuttavat päivävoide, yövoide ja vartalovoide.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep! Miekin meinasin hakea vielä tuon miselliveden ja silmänympärysvoiteen testiin, tosi moni on nimittäin niitäkin kehunut. :) Onnea arvontaan! Ja hyvää viikonloppua! 😊🌸

      Poista
  4. Kosteuttavat päivä- ja tavoitteet löytyvät jo, nyt haluaisin testiin suihkugeelin, jalka ja käsivoiteen.
    heidi.a.aaltonen@gmail.com

    VastaaPoista
  5. Vartalovoide, yövoide ja suihkugeeli menisi kokeiluun ❤ ihanaa viikonloppua !

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos samoin sinne, tosin uusi viikonloppu jo on edessä, kun en ole ehtinyt työkiireiltä kommentoida kaikille vielä :)<3

      Poista
  6. Suihkugeeli, vartalovoide ja käsisaippua menisivät minulla käyttöön. Ihana, kun kotimaista kosmetiikkaa mainostetaan! Löytää itsekin uusia tuttavuuksia ja pääsee suosimaan kotimaista :) -Sari- (kissankarva85(at)gmail.com)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihana kuulla, kiitos! Samaa mieltä olen itsekin ja mukava olisi tietää enemmänkin täysin kotimaisia luonnonkosmetiikan valmistajia. Jonkin verran jo tiedän, mutta en todennäköisesti kaikkia pienempiä yrityksiä. :) Tää on kyllä siitä hyvä sarja, että tätä voi napata kaupasta mukaan kun käy ruokaostoksilla! <3

      Poista
  7. Onpa ihanat tuotteet! :) Valitsisin miselliveden, yövoiteen sekä puhdistusgeelin.

    sadepisaroitaniitynkukkasilla@gmail.com

    VastaaPoista
  8. Haluaisin kokeilla puhdistusgeeliä sekä päivä- ja yövoidetta 😊 kokkonen.heini(at)gmail.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hienot valinnat, puhdistusgeeli on kyllä tehokas ja päivävoide tuoksuu aivan ihanalle. <3

      Poista
  9. Kosteuttava puhdistusgeeli, päivävoide ja suihkugeeli olisivat minun valintani.
    Pirjo S
    pirjo.seppala52 at gmail.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pirjo S., voitit arvonnassa! :) Paljon onnea ja mie otan siuhun yhteyttä sähköpostitse tänään. ^^

      Poista
  10. Kosteuttava vartalovoide, kosteuttava päivävoide ja yövoide. Mukana arvonnassa.
    klaara49@luukku.com

    VastaaPoista
  11. Kosteuttava yövoide, Taika Suihkugeeli ja Kosteuttava puhdistusgeeli. kosmetiikkakatri ( at ) gmail.com

    VastaaPoista
  12. Suihkugeeli, käsisaippua ja käsivoide :)
    minna1995(at)gmail.com

    VastaaPoista
  13. Kosteuttava puhdistusgeeli, kosteuttava vartalovoide ja käsisaippua :) Mukavaa joulun odotusta!
    pajun.kissa@luukku.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oii, ihanat valinnat siullakin. :) Ihanaa joulunodotusta myös sinne - meillä onkin täällä Itä- Suomessa aika jouluiset fiilikset, kun lunta satelee. <3

      Poista
  14. these products look very interesting! i love using natural products :) <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Thank you! <3 Taika is a new finnish ecocosmetic brand and their products are so goooood. And very affordable, which is good thing - they can bring these products to supermarkets too, not only natural cosmetics onlineshops and other boutiques which sell natural and eco products. :)

      Poista
  15. Vaikea valinta, mutta ottaisin suihkugeelin, käsivoiteen ja jalkavoiteen. Pitää kyllä testata näitä jossain vaiheessa, vaikka arpaonni ei suosisikaan, sen verran hyvältä kuulostaa :)

    -saya
    sayav (at) hotmail.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sanoppa muuta! Mie kans haen testiin miselliveden ja tuon silmänympärysvoiteen, kun käyn isommassa kaupassa. Yllätyin tosi paljon näiden hinnasta, kun ovat Suomessa valmistettuja ja muutenkin kokonaisuudessaan kotimainen! 😮 Kaikki luonnonkosmetiikka ei ole edullista, vaikka onkin ehdottomasti hintansa arvoista kaikki mitä itsekin käytän jatkuvasti hammastahnasta meikkeihin ja siitä ihonhoitoon. :) Onnea arvontaan! <3

      Poista
  16. Käteni ovat todella kuivat, sekä myös jalat. Valitsisin niitä tuotteita, sekä myös suihkugeelin. lamerinquecit@gmail.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kuullostaa hyvältä! :) Miulla jalat ovat myös kuivat, mutta tämä on kyllä todella hyvä kosteusvoide myös jaloille. ^^

      Poista
  17. Nämä kaikki kuulostaa kyllä ihanille :) Jos voittaisin, niin ottaisin päivävoiteen, yövoiteen ja jalkavoiteen! roosahann(at)gmail.com

    VastaaPoista
  18. Kiinnostavia tuotteita! Valintani oisi kosteuttava vartalovoide, käsivoide ja jalkavoide :)
    emja (at) live.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep, ihana, että marketeista saa nyt suomalaista kosmetiikkaa - itse olen pääasiassa ostanut Laveraa ja muuta ulkomaista luonnonkosmetiikkaa kauppareissujen yhteydessä, mutta kotimaiseen luonnonkosmetiikkaan en ole tainnut vielä törmätä. Tulevaisuudessa varmasti saa laajemmin luonnonkosmetiikkaa marketeista, Joensuun Pilkossa on jo hyvin luonnonkosmetiikkaa ja Polvijärven S- marketissa oli mm. jalkanaamioita ja muuta, että ehkä sinnekin saadaan joskus myös luonnonkosmetiikkaa.

      Poista
  19. Puhdistusgeeli, misellivesi ja suihkugeeli. jenelyne@windowslive.com

    VastaaPoista
  20. Vaikuttavat hyviltä tuotteilta :)
    Valintani olisi silmänympärysvoide, yövoide ja puhdistusgeeli :)
    anna_88@luukku.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nämä ovat ja ite ihmettelen edelleen tuota hintaa! 😮 Toivon hurjasti menestystä tälle brändille, suurempi myyntivolyymi mahdollistaa myös matalamman kynnyksen kokeilla tuotteita, kun eivät maksa kymppejä kappaleelta. :) Tulevaisuudessa nähdään varmasti enemmänkin näitä! Arpaonnea myös siulle! <3

      Poista
  21. Onpa kiva uutuus!
    Pienen pähkäilyn jälkeen päädyin näihin eli puhdistusgeeli, suihkugeeli ja misellivesi.
    miumiu83 at gmail.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On todellakin, ihana oli päästä testaamaan näitä ja hyvä kun tuli viesti, että minulle on paketti Ärrällä. Siellä sit myyjä kysyi, et onko mistä tai minkä kokoinen paketti, niin ei ollut itsellä mitään tietoa ja siinä sit selitin, kun en oo tilannut mitään, enkä tiedä mistä se paketti on tullut. :D Ihana yllätys kyllä! <3

      Poista
  22. Kosteuttava puhdistusgeeli, kosteuttava päivävoide ja kosteuttava yövoide olisivat valintani :)
    Eli mukana arvonnassa :)
    hilsan@luukku.com

    VastaaPoista
  23. Testiin kelpaisivat kosteuttavat päivävoide, yövoide ja silmänympärysvoide!
    (tiutsiina@gmail.com)

    VastaaPoista

Muistathan hyvät käytöstavat kommentoidessasi!:)