tiistai 19. syyskuuta 2023

Päivän asu ja kokemuksia Marimekon Karla- laukusta

Heipä hei ja terveisiä lomalta! Jäin maanantaina lomalle pariksi viikoksi ja sen jälkeen tämän vuoden kesälomat olisivatkin taputeltu. Nyt loman aikana meillä on edessä myös yhdestoista hääpäivä ja itselläni on synttärit ensi viikolla. Olen kirjoittanut blogiin postauksia ajastettavaksi, joten uusia julkaisuja on tiedossa säännöllisemmin. Bloggaaminen ja ylipäänsä postausten ideointi, sekä kirjoittaminen on tuonut viime aikoina iloa elämään. Ehkä tämä syksykin vaikuttaa. Syksy on nimittäin vuodenajoista parhain! 



Toppi - Esmara
Pellavahame - Rokita
Olkalaukku - Marimekko
Korkokengät - H&M



Kovin syksyisissä vaatteissa en ole vielä päässyt kulkemaan, sillä kelit ovat olleet aika lämpimät. Iltaisin on toki ollut tarvetta hupparille, mutta muuten päivällä on pärjännyt ilman. Tämän postauksen asu on todella kevyt ja noh, kesäinen materiaaleja myöten. Keliin sopiva ja mukava päällä, mitäpä sitä muuta tarvitsisi. 

Tässä postauksessa haluan puhua vähän enemmän ja jakaa kokemuksia tuosta Marimekon Karla- laukusta, minkä ostin vähän aikaa sitten. Tähän asuun mietin eri laukkua ja kenkiä, mutta helppous vei voiton arkena. Mielestäni Marimekon Karla- laukun sävy ei kuitenkaan riitele tuon punaisen pellavahameen kanssa. Sävyt eivät ole aivan eri maailmoista. Pidän sileän nahan ja rosoisemman pellavan kontrastista. Molemmat ovat laadukkaita materiaaleja, joilla on pitkä käyttöikä ja molempia on myös helppo hoitaa. 





Marimekon Karla- laukku on ollut todella näppärä arkena! Kerroin tästä laukusta vähän yli kuukausi sitten tässä asupostauksessa, jonka jälkeen laukku on ollut todella ahkerassa käytössä. Alkuun laukun muoto tuntui hieman haastavalta, kun laukku asettuu parhaiten näissä asukuvissa näkyvällä tavalla. Eli se asettuu parhaiten vähän kuin itseäsi vasten. Väkijoukoissa tämä on aivan loistava, helppo pitää huoli tavaroista vetoketjun asettuessa kehoa kohti! 

Kooltaan laukku on ollut sopiva, tähän mahtuu kaikki mitä tarvitsen arkisin käsilaukkuuni mukaan. Arkisin kuljetan mukana muun muassa lompakkoa, puhelinta, avaimia, allergialääkkeitä, kestokassia, purkkaa ja rakkolaastareita. Kaikki mahtuvat laukkuun hyvin ja vielä olisi tilaa muullekin! Siinä mielessä tämä Karla- laukku on yllättävän tilava, ettei mitään laukussa mukana kulkevaa tarvitse asetella tiettyyn järjestykseen, kuten pienemmissä laukuissani. Tämä on todella hyvä laukku varsinkin arkikäyttöön, sillä se ei paina liikaa ja koko on arkilaukuksi juuri sopiva. Hihnaa saa helposti säädettyä itse ilman, että laukkua tarvitsee nostaa olan yli. 









Rakastan tätä Karla- laukun väriä! Se on niin intensiivinen ja kirkas. Varsinkin mustien vaatteiden ja yläosien kanssa tuo sävy on kuin väripilkku päivän asussa. Karla- laukkujahan saa todella monissa eri sävyissä, esimerkiksi tällä hetkellä näitä on saatavilla metsänvihreänä, vaaleankeltaisena ja laventelina. Laventeli ja metsänvihreä kiehtoivat myös, mutta kyllä tämä valitsemani väri vei voiton kirkkaudellaan! 

Kaiken kaikkiaan olen ollut todella tyytyväinen tähän ostokseeni. Laukun muotoilu on todella onnistunut, sillä laukku näyttää pieneltä tilavuudestaan huolimatta. Tätä olen käyttänyt viimeisen kuukauden aikana todella paljon, enemmän kuin itse alunperin odotin. Hinta- laatusuhde on erinomainen myös normaalilla hinnalla, itse ostin tämän laukku- alesta noin 160€ hintaan. Marimekon tuotteista pitää sanoa myös se, että jos joku tuote ei tunnukaan omalta käytössä tai jää vähälle käytölle, niin sen yleensä saa myytyä nopeasti eteenpäin. Minulla ainakin muutamat Marimekon tuotteet ovat menneet heti samana päivänä, kun ne olen nettikirppikselle ladannut. 





Tykkään arkena ja varsinkin työpäivinä käyttää laukkuja, joissa on olkahihna. Toimistopäivinä minulla on myös reppu mukana ja on helpompi kuljettaa kaikki tavarat, jos käsilaukku on sellainen minkä saa heitettyä olan yli. Toisaalta vaihdan laukkuja aika usein sen mukaan, mitä minulla on päällä eli joka tapauksessa käytän kaikenlaisia laukkuja. 

Millainen laukku on paras arkikäyttöön sinusta? Millaisia ominaisuuksia siinä pitää olla? 



Tsekkaa myös nämä: 

4 kommenttia:

  1. Kävin hiljattain Stokkalla hypistelemässä näitä laukkuja ja juurikin tuo että siinä pysyisi omaisuus paremmassa jemmassa, oli mielenkiintoa herättävää. Tuntuu että täytyy täällä kotimaassakin olla paljon varovaisempi kuin ennen. Ennen tuli kuljettua olkalaukku kirjaimellisesti olalla ja puhelin takataskussa, pikkuhiljaa on herännyt todellisuuteen että ne aika nopeasti lähtee uuteen kotiin :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihana kuulla, että siekin olet iskenyt silmäsi tähän laukkumalliin! <3 Tää tosiaan asettuu sen verran lähelle kehoa vasten ja vetoketjua ei saa auki huomaamatta. Pyöräillessä on myös näppärä, kun on sen verran lähellä, eikä pompi lantiolla / selän puolella. :)

      Miusta on todella ikävää, et Suomessakin joutuu olemaan varovaisempi nykyään, kun täällä on yleensä ollut huomattavasti turvallisempaa kuin muualla. :( Varsinkin pk-seudulla saa olla varpaillaan ja pahoin pelkään, että tän nykyisen hallituksen päätökset pahentavat tilannetta entisestään. Ihmiset voivat jo valmiiksi pahoin, eivätkä saa apua ajoissa ja osalla ei riitä nytkään rahat normaaliin elämiseen, niin pakka leviää käsiin pahemman kerran. Jos tämä hallitus ei kaadu, niin Suomessa turvallisuus tuskin palaa enää koskaan ennalleen.

      Poista
  2. Olen kierrellyt ja kaarrellut tätä laukkua, mutta vielä se on hyllyyn jäänyt. Positiivinen kuva laukusta kyllä nyt jäi, että ties vaikka joku päivä. On muuten herkullinen väri tuo sinun!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihana kuulla, että siulle jäi positiivinen kuva laukusta! <3 Omaan silmään tää näytti aluksi aika erikoiselta ja jopa "oudolta", mut jotenkin silmä tottui ja uusien värien tullessa oli pakko ostaa itsekin. :D <3 Näyttävä laukku on ja tilava, vaikka näyttää sirolta. Tää väri on upea, näyttää mahtavalta tummien vaatteiden kanssa!

      Kiitos kommentista, Tiina! <3

      Poista

Muistathan hyvät käytöstavat kommentoidessasi!:)