sunnuntai 1. lokakuuta 2023

Mukavat ja kestävät Snag Tights sukkahousut

Se olisikin jo lokakuu! Minä ja moni muu kaivamme tähän aikaan vuodesta sukkahousut, stay- upit ja muut sukkatuotteet esille. Viimeistään silloin, kun ilmat alkavat viilenemään. Ostin viime vuonna Merin suosituksesta Snag Tightsin sukkahousuja ja näistä on pakko vinkata teillekin! Blogiini tullaan todella usein hakukoneiden kautta sukkahousuja ja mukavia sukkahousuja hakemalla, joten näistä pitää ehdottomasti kirjoittaa. Ostin viidet sukkahousut testattavaksi kahdessa eri koossa. Ostin 50 denierin mustia sukkahousuja ja kolmet 80 denierin sukkahousut luumunvärisinä, mustina ja horoskooppi- kuvioilla. 


Pellavamekko - Esmara by Lidl
Sukkahousut - Snag Tights
Maiharit - Minna Parikka
Kaulakoru - Mine Güngor

Minusta parhaat sukkahousut arkikäyttöön ovat 50-60 denierin sukkahousut, sillä ne kestävät ja niistä kuultaa hieman läpi. Talvipakkasilla ja tuulisina päivinä käytän myös 80 denierin sukkahousuja, sillä ne ovat huomattavasti paksummat ja niistä ei kuulla lähes ollenkaan läpi, ellei väri ole vaaleahko. Kovimmilla, noin 20-35 asteen pakkasilla, laitan kahdet sukkahousut päällekkäin ja otan tarvittaessa myös säärystimet käyttöön, mikäli on oikein hyytävät olosuhteet. Jos olet uudempi lukija, niin käytän vuoden ympäri hameita ja mekkoja. Housuja käytän pääosin tanssitunneilla ja moottoripyöräillessä, sekä silloin kun tilanne niin vaatii. 

Snag Tightsilla on aivan loistava kokotaulukko! Kokotaulukkoa luetaan sen mukaan, millainen vartalotyyppisi on. Kurvikkaalle, jolla on peppua ja/ tai mahaa, on eri kokotaulukko kuin suoremmalle ja sporttiselle vartalolle. Koot alkavat A:sta (32/34) ja loppuvat G- kokoon, joka sopii 56-64 kokoa käyttäville ihmisille. Aika laaja kokovalikoima, vai mitä? Tämän lisäksi koot ovat kolmessa eri sarakkeessa - alle 160cm pitkille, 163-173cm pitkille ja 175-196cm pitkille. 

Valitsin oman kokoni tuosta kurvikkaiden taulukosta pisimpien sarakkeesta ja se osui oikein. Vaikka olen 166cm pitkä, niin jalkani sisäpituus on 86cm eli jos sinulla on pitkät jalat, niin kannattaa rohkeasti valita suurempi koko. Olen aiemminkin täällä tuonut esille, että varsinkin sukkahousuissa lahkeiden pitää olla tarpeeksi pitkät. Liian lyhyet sukkikset hajoavat herkästi ja sukkahousut valuvat alaspäin, koska pituus ei riitä lahkeissa. Kukaan ei sitä kokolappua näe, kun käytät mitä tahansa vaatetta. Sukkahousut ovat monelle murheenkryyni, johon auttaisi se, että valitaan oikea koko sen totutun koon sijaan. 


Snag Tightsin verkkosivuilla on ihanaa huomata miten he käyttävät erikokoisia ja erilaisia malleja kuvissaan. Tähän kiinnitän nykyään todella paljon huomiota, sillä liian monet käyttävät pelkästään "mallin mitoissa" olevia länsimaiseen kauneusihanteeseen sopivia naisia ja miehiä malleina. Tämä on nykyaikaa! Snag Tightsin sukkahousujen mittasuhteet kehitellään aitojen ihmisten mukaan, eikä kokovalikoimaa olla "sarjottu" sen mukaan, millainen pienin koko on. Kokoja sovitetaan useammalla eri ihmisellä istuvuuden ja mittasuhteiden varmistamiseksi. 

Ensireaktio Snagin sukkahousuihin oli ihmetys siitä, miten pehmeitä nämä sukkahousut ovat. Mietin silloin, että näinköhän nämä kestävät käytössä, koska materiaali oli niin joustavaa ja pehmeää? Noh, näin vuotta myöhemmin voin sanoa, että nämä sukkahousut kestävät huomattavasti paremmin kuin monen muun brändin sukkahousut! Materiaalia kokeillessa tuntuma on ihan erilainen ja joustavuus ihan eri luokkaa kuin mihin olen tottunut. Snag Tightsin sukkahousuissa on ihanan leveä vyötärönauha, joka ei paina, eikä pureudu ihoon, vaan pitää sukkahousut ylhäällä mukavalta tuntuen. Leveä vyötärönauha sukkahousuissa on ihan must, se on niin paljon mukavampi päällä kuin ohut kuminauhamainen vyötärönauha. 

Sukkahousut tulevat söpöissä paperipusseissa pieniksi viikattuina. Toimitus oli todella nopea, kuten Euroopan alueella yleensäkin on. Hinta- laatusuhde näissä sukkahousuissa on erinomainen, jonka lisäksi Snagilla on yleensä kamppis isommille tilauksille. Esimerkkinä tämä oma tilaukseni - tilasin viidet sukkahousut, joten sain 10% alennuksen tilauksesta eli sukkahousut maksoivat noin 50€ plus postikulut. Minusta tuo on hyvä ja aika edullinenkin hinta viidestä sukkahousuparista, jotka kestävät näin hyvin. Nämä sukkahousut valmistetaan Italiassa ja voin kokemuksesta sanoa, että Italiasta ja Saksasta tulee parhaat sukkahousut! 

Valikoimasta löytyy sekä kuviollisia, että yksivärisiä sukkahousuja eri väreissä. Tällä hetkellä myynnissä on teemasukkahousuja, sillä Halloween on tulossa. Yksi nettituttuni kertoi, että joskus nuo teemasukkikset menevät todella nopeasti ja hänellä näiden sukkahousujen käyttöikä on ollut niin pitkä, että sukkahousut ovat ihan nukkaantuneet oltuaan niin kauan käytössä. 


Nuo omat sukkahousut ovat edelleen kuin uudet. Vain yhdessä parissa on reikä varpaassa, kun se jäi kiinni kellariluukun metalliseen listaan. Sitä ei kyllä voi normaaliksi kulumiseksi laskea, mutta materiaalit ovat kestäneet jo yhden talven ja kevään loistavasti. Samat sukkahousut pääsevät siis käyttöön nyt syksyllä, eikä uusia välttämättä tarvitsisi hankkia, elleivät Halloween- sukkahousut kiinnostaisi. Meinasimme siskoni kanssa tehdä kimppatilauksen Snag Tightsille, joten muutamat teemasukkahousut aion ostaa käyttöön - nämä ovat niin mukavat jalassa! 


Snag Tights on vastuullinen brändi, joka ei työskentele yritysten kanssa, jotka eivät jaa heidän arvojaan. Heidän yrityksensä arvoihin kuuluu muun muassa se, että jokaiselle pitää maksaa elämiseen riittävä reilu palkka Snagin sisällä. Tämä pätee myös heille sukkahousuja ja muita tuotteita valmistavissa yrityksissä, tekijälle on maksettava hyvään elämään riittävä palkka. Tästä huolimatta Snag haluaa pitää hintansa kohtuullisina, jotta kaikilla olisi koosta ja tilanteestaan riippumatta mahdollisuus panostaa vastuullisesti tuotettuihin mukaviin vaatteisiin. Tuotannossa kiinnitetään huomiota myös kierrätysmateriaaleihin, muovittomuuteen, mulesing free- luomumerinoon ja siihen, että värjäysprosessi on mahdollisimman ympäristöystävällinen. Tuotantoprosessi on hiilineutraali ja valmiit tuotteet kuljetetaan maata pitkin varastoille. 

Jos klassiset, kuviolliset ja värilliset sukkahousut ovat siun juttu, niin Snag on tutustumisen arvoinen yritys! Suosittelen lämpimästi, mikäli etsit mukavia ja kestäviä sukkahousuja. 

Täältä löydät lisää vinkkejä sukkahousujen käyttöön liittyen! 

15 kommenttia:

 1. Ainiin, Halloween- faneille infoksi 🎃
  - Iso musta keramiikkakurpitsa (saatavilla myös oranssina) + vihreä viltti ovat Tokmannilta.
  - Pienet kurpitsarasiat ovat H&M Home:sta. Näitä rasioita on saatavilla myös isompana pyöreänä kurpitsana.
  ❤️

  VastaaPoista
 2. Olipa hyvä vinkki, kiitos. Olen vähän pihalla sukkahousumerkeistä totuuden nimessä, mutta sen kerran kun käyttää niin haluaa ehdottomasti laatua yllensä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tiina, ihana jos postauksesta oli hyötyä! <3 Nimenomaan, mie olen myös kyllästynyt sukkahousuihin, jotka menevät heti ensimmäisellä tai toisella käytöllä rikki. Menee rahaa ja resursseja hukkaan, enkä muutenkaan ymmärrä miksi pitäisi valmistaa ns. kertakäyttötavaraa edes sukkahousujen ja alusvaatteiden osalta.

   Poista
 3. Sukkahousujen kanssa alati taistelevana tämä oli hyvä vinkkaus! Melko usein käy niin että ostan uudet juhlia varten ja sitten joudun nakkaamaan ne menemään koska ne ovat aivan rikki tai olivat niin epämukavat että en halua niitä enää uudestaan jalkaani kiskoa. :/ loputon kierre kun ostaa ne halvimmat aina vaan koska ei luota siihenkään että löytyisi edes puoliksi laadukkaat. Tämä merkki pitää pistää korvan taakse!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon, ihana kuulla! <3 Joo, mie tiedän tuon tunteen kans ja on ihan p:stä ostaa kiireessä vähintään kaksi paria ohuita sukkiksia, kun kuitenkin eka pari menee rikki. :/ Todella rasittavaa ja osa näistä sukkahousuista maksaa kuitenkin jopa yli 20€ parilta, niin menee rahaa hukkaan.

   Snag Tights yllätti todella positiivisesti, nää ovat niin mukavat päällä ja kestävät kauemmin kuin muilla brändeillä! Muita brändejä, mitä voin omalla kokemuksella suositella, ovat Oroblu (kannattaa tilata suoraan heidän tehtaaltaan Italiasta, Suomessa tosi vähän jälleenmyyjiä ja hinnat reilusti yli kaksinkertaiset) ja Falke on myös toinen hyvä brändi, jonka sukkikset kestää ja kestää. Falket ovat myös mukavat jalassa, niissä ei ole pihistelty lahkeen mitan kanssa. :)

   Linkkaamassani postauksessa oli toki muitakin brändejä, mutta osa niistä on vaihtanut tehdasta tai vaihtanut sukkahousujen mitoitusta niin paljon, että ihmettelen kenelle ne on suunnattu. Niissä myös laatu laskenut kuin lehmänhäntä ja yhdeltä brändiltä jopa 60-80 denierin sukkikset menivät yhdellä(!!!!) käyttökerralla rikki, hintaa 16-20€ per sukkahousut.... Pyh pah, ostan jatkossa enää Snagin, Oroblun ja Falken sukkahousuja. Niiden lisäksi testaan todennäköisesti myös Sheertexin, mut muut saavat jäädä kun menee vaan rahat hukkaan hitto vie :DD

   Poista
 4. Olen joskus katsellut noita Snag Tightsin sukkahousuja, mutta en tiennyt laadusta mitään. Kiva kuulla, että ovat laadukkaat! Ihastelin sieltä sellaisia raidallisia sukkiksia ja just sellasia tähtikuvioisia. Pitääpä laittaa tilaukseen. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana kuulla, että tästä oli apua! Snag Tights sukkahousut ovat todellakin hintansa arvoiset laatua ja mukavuutta myöten. Olen tykännyt todella paljon, kun sukkikset voi unohtaa ja ne ovat kuin toinen iho. :) Tähtikuvioiset ovat ihania ja nuo Halloween- sukkahousut myös! Meillä myös lähtee huomenna tilaus siskon kanssa Snag Tightsille, pitää tilata muutamat teemasukkikset ja tarvitsen myös parit pienireikäiset verkkosukkahousut. <3 Ihanaa viikkoa siulle!

   Poista
 5. Snag on myös oma luottovalintani sukkiksien osalta :) Mukava kuulla että muutkin tykkäävät! Menin tuossa pesemään lempparisukkikseni erehdyksessä vähän liian raffilla pesuohjelmalla ja glitterkuvio lähti aika lailla kävelemään, mutta onneksi niitä samoja myytiin vielä Snagilla :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentista! <3 Mie muistankin, että sie oot joskus suositellut miulle näitä Snag Tightsin sukkahousuja, mutta tuli vasta viime syksynä tilattua kun useampi nettituttu suositteli näitä ja näytti miten nukkaantuneiksi asti on saanut käytettyä ilman, että sukkikset on mennyt rikki. :)

   Oijoi, onneksi samoja on vielä löytynyt - ilmeisesti varsinkin teemamallistot menevät nopeasti ja Halloween- mallistostakaan ei ole saatavilla enää kaikkia mitä oli noin kuukausi sitten saatavilla. Mut ihania sukkahousuja on, mie tilaan vielä glitteriset, metallinhohtoisella kuviolla olevat ja pienireikäisiä verkkosukkiksia ainakin. <3

   Poista
 6. Itse olen mies, mutta silti havainnut sukkahousut hyväksi vaatekappaleeksi. Noita Snag Tightsejä katsellut muutaman kerran, ja ajatellut, että noita pitäisi kyllä kokeilla. Noiden sivuilta ja Facebook sivuiltakin löytyy vihjeitä siitä, että sopivat myös miehille. Ja miksipä sukkahousut noin yleensä eivät sopisi miehille?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sukkahousut ovat kyllä loistava vaatekappale, kun koko on kohdillaan! 😊 Voin lämpimästi suositella näitä, ihan yllätyin miten pehmeät ja mukavat ovat päällä. Lahkeiden pituus on myös riittävä, joten ei tarvitse nykiä sukkiksia! Heillä on tosiaan malleina erilaisia ihmisiä ja todellakin myös miehet voivat käyttää sukkiksia. Moni nykyään naiselliseksi mielletty asia on alunperin ollut miesten muotia, esimerkkinä vaikkapa pinkki väri, silkkipuserot, korkokengät ja sukkahousut. 🤗👌🏻

   Poista
 7. Hei! Näitä sukkahousuja ei ilmeisesti myydä Suomessa, siis kivijalkakaupoissa. Ymmärsin. Tekisi mieli kokeilla, kun käytän sukkahousuja lähes joka päivä. Juuri noita kuviollisia ja värillisiä sukkahousuja, mitä snagtights.eu sivulla näkyy. Olen testannut lähes kaikki Suomessa myytävät sukkahousumerkit, myös nuo em. Oroblun ja Falken sukkahousut. Falken sukkahousuissa tosiaan lahkeen mittaa löytyy. Mutta aina tekee mieli kokeilla jotain uutta sukkahousua. Onkohan näissä Snagin sukkahousuissa myös korkea vyötärö? Olisi hyvä olla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moi! Snag Tightseja ei miun mielestä myydä kivijalkakaupoissa, en ole ainakaan koskaan törmännyt näihin missään muualla kuin heidän omilla sivuillaan ja netissä. Mie käytän myös sukkahousuja joka päivä ja uusin tilaus oli taas upea, nää on mielettömän mukavia päällä!

   Näissä on korkea vyötärö ja vyötärönauhan osa on leveä eli ei paina ollenkaan. :) Miulla on näitä kahta kokoa ja molemmissa vyötärö on niin korkea, että yltää helposti vyötärön kapeimpaan kohtaan. Isommassa koossa ylikin, vaikka peppua löytyy eli ei jää silleen ärsyttävästi matalammalle selkäpuolelta tai silleen, että vyötärö jäisi alemmas valumaan. Sukkahousut ovat todella pehmeät ja venyvät eli saat vaikka rintsikoiden alareunaan venytettyä nämä. :D Pehmeydestään huolimatta ovat todella kestävät! Heidän kokotaulukon mukaan kantsii kattoo koko ja valita esim. kurvikkaalle kurvikkaan kokotaulukosta jne, niin on varmasti sopivat!

   Poista
 8. Kiitos tiedoista! Juu, täytyy varmaan kysellä tutuilta sukkahousun käyttäjiltä lähtevätkö porukkaan tilaamaan näitä sukkahousuja. Snag Tights-sivustolta löytyy useita sukkahousumalleja, jotka kiinnostaisi. Juuri noita em. kuviollisia ja värillisiä sukkahousuja. Myös paksumpia. 2-3 sukkahousua ei oikein viitsisi alkaa tilaamaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eipä mitään, ihana et kysyit! ^^ Kannattaa ehdottomasti porukassa tilata, kun saa sit paljousalennusta hieman. Kuviolliset sukkahousut ovat aivan ihania ja myös nuo värilliset, Snag Tightsilla on upeita sävyjä valikoimassa! <3 Olen tykännyt todella paljon noista paksummista nyt talven tullen ja en ole itseasiassa käyttänyt kuin noita Snag Tightsin sukkahousuja tässä talven aikana, ihanat ovat päällä. :) <3

   Poista

Muistathan hyvät käytöstavat kommentoidessasi!:)