keskiviikko 29. toukokuuta 2024

Upea, mutta hankalasti yhdisteltävä toppi

Yhdistin päivän asuun uuden topin, jonka ostin Tukholman reissulla. Kimchi Bluen toppi on aivan ihana rusetti- ja pitsiyksityiskohtineen! Topissa on joustavat olkaimet, sekä kiristysnauha rintojen alla. Malliltaan toppi on A- linjainen. Tämä on upea, mutta huomasin, että tätä on aika hankala yhdistää erilaisiin asuihin. Muutamia eri asuja olen jo miettinyt ja kokeillut, mutta osa ei ole miellyttänyt omaa silmää lainkaan. Haastava, mutta ihana vaatekappale siis.


Toppi - Kimchi Blue / Urban Outfitters
Neulehame - Guess
Korkokengät - Guess
Olkalaukku - Marimekko


Loppujen lopuksi päädyin yhdistämään topin kapeaan neulehameeseen, mutta en ole ihan varma tästäkään yhdistelmästä. Siis sillä tavalla, että onko tämä nyt "minua". Toisaalta vaihtelu virkistää ja aina pitää kokeilla uutta, ethän sinä voi muuten tietää sopiiko joku juttu sinulle vai ei. Pidän topin ilmavuudesta kapean alaosan kanssa.

Rintsikat heivaan kyllä mäkeen seuraavalla kerralla, kun tätä toppia käytän. En viitsinyt alkaa teippailemaan tai säätämään perhoskuppien kanssa, joten omaa silmää häiritsee nuo olkaimet. Tukea kuitenkin on hyvä olla, joten jotain tämän topin alle pitää laittaa joka tapauksessa. Valkoinen on siinä mielessä haastava väri, että näin ohuesta materiaalista kuultaa hieman läpi, vaikka kangas olisikin kaksinkertaisena kuppien kohdalla.


Valkoinen on upea sävy kesävaatteisiin. Värinä valkoinen on vähän kuin musta - sopii kaiken kanssa yhteen. Tämän väriyhdistelmän kanssa oli pakko laittaa Guessin sling back- korkokengät! Sling back- korkokengät ovat tänä vuonna taas trendikkäät, mutta minusta ne ovat klassikko ja siksi aina muodissa. Tässä mallissa on nimittäin sellaista vanhan ajan glamouria ja naisellisuutta, mutta kengät eivät silti näytä unohdetulta kenkätrendiltä, vaan sopivat nykypäivään aivan yhtä hyvin kuin vuosikymmeniä sitten.

Guessin kengissä on upeana yksityiskohtana leikkaukset. Leikkaukset ja materiaalit muodostavat kengän pintaan valkoreunaisia kukkia, joiden keskusta on sydämen mallinen. Tätä kuviota piti aikoinaan hetki katsoa, että huomasin tuon sydämen. Värityksestä tulee herkästi mieleen jalkapallo ja kauempaa kuvio voikin näyttää siltä. Lähempää kuitenkin huomaa, että sydämistä muodostuu kukka, jonka keskellä on sydän. Nämä kengät ovat yhdet lemppareistani kesällä.


Mustavalkoinen asu kaipaa tietysti hieman väriä, joten tällä kertaa laukuksi valitsin Marimekon Alisa- laukun. Laukku on sävyltään aikalailla omenanvihreä, sellainen keltaiseen taittava vaaleanvihreä. Marimekon Alisa on ilmeeltään todella simppeli, mutta kaunis.

Tämä laukku ei huuda merkkiä ja muotoilu on ihastuttavan selkeä. Tästä laukusta huomaa, että suunnitteluun on panostettu - laukun läpän sisältä löytyy suurehko napakka magneetti, joka on ommeltu läpän sisäpuolelle. Toinen puoli on yhtä nätisti kuin osa laukun designia. Ihanan kesäinen laukku, joka jättää kädet vapaiksi!


Minun pitää hieman pohdiskella, millaisia asuja tämän topin ympärille voisi koostaa. On varmaan helpointa kokeilla erilaisia yhdistelmiä ja painaa niistä mieleen ne, mitkä toimivat omaan silmään. Minulla on nimittäin yksi sifonkipaita, joka levenee alaspäin kerroksissa. Malliltaan on siis hieman samanlainen kuin tämä, mutta sitä ei ole tullut käytettyä vuosiin, kun en oikein tiedä minkä kanssa se näyttäisi hyvältä. Se on kuitenkin ihana paita, enkä ole halunnut luopua siitä vielä. Ehkäpä samat alaosat voisivat toimia myös sen paidan kanssa, pitää ainakin kokeilla.


Mietin, että saisiko tähän yhdistettyä jonkun muunkin kuin kapean hameen? Esimerkiksi shortsit, kellottuvan hameen tai jotain? Hmm. Ostin vähän aikaa sitten Lindexiltä farkkuhameen, mutta jääköhän asu liian pliisuksi farkkuhameella ja valkoisella topilla? Jotain rock- henkisyyttä ehkä kaipaisin tämän topin kanssa, ettei tyylistä tule ns. liian hempeä omaan makuun.

Miten sinä yhdistäisit tämän topin omaan tyyliisi? Tai miksei vaikka miunkin tyyliin, ideoita ja inspiraatiota etsin! Taidanpa tästä siirtyä samantien Pinterestin puolelle ideoita hakemaan.

Aurinkoista viikkoa sinulle!

8 kommenttia:

  1. Tyylikkäästi sait topin toimimaan, vaikka se kuulostikin aiheuttavan haasteita!

    Itse yhdistäisin ehkä boho-tyyliin valkoiseen maksimekkoon tai vaaleaan farkkuun? En tosin tiedä, käytätkö ikinä sellaisia?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon! Tätä piti kyllä miettiä, että mihin tämän oikein yhdistän, kun leikkaus tulee suoraan rintojen alle. Ihanan vilpoisa toppi helteille, mutta malli on niin erilainen siihen nähden mitä normaalisti käytän, että vaatii hieman kokeilemista. 🤗

      Hmm, kokovalkoinen voisi kyllä toimia tässä tai joku sellainen boho huitula 🤔 Pari valkoista pitkää hametta minulla on ja toki varastosta löytyy yhtä kaunista valkoista kangasta, mistä en ole keksinyt mitä tekisin. Voisin siis ommellakin jotain uutta tämän kaveriksi. 😊 Vaaleaa farkkua tuli vaatekaappiin just pari viikkoa sitten, ostin tämmöisen hameen Lindexiltä ja ajattelin sitä kokeilla topin kanssa. Pitää vain asusteet miettiä niin, ettei asu jäisi liian pliisuksi! Kieltämättä muuten ei vaatekaapista löydy vaaleaa farkkua tai valkoista maksimekkoa, hameita vaan. 🤗

      Poista
  2. Sirvä toppi mutta pakko myöntää, haastava kyllä keksiä mihin yhdistäisi! Koska se on niin röyhelöinen, joku kapea alaosa kaveriksi kuten tämä hame 🤗 viileämmillä ilmoilla sitten suorat housut tai aivan pillit olisi varmaan oma valinta 🤔

    Mullakin on vaatekaapissa just sellaisia vaatekappaleita,jotka on yksistään aivan ihania mutta ei millään sitten keksi mihin yhdistäisi.. eikä todellakaan raaski luopua vaikka kuinka kauan pyörisi.. 😆

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon! Sanoppa muuta, vähän pitää pohdiskella minkä kanssa sopii, kun itselläni toistuu aina tietyt elementit pukeutumisessa. 😁🤗 Miustakin tää kaipaa jotain kapeaa kaveriksi, ehkä saattaa toimia, jos vyötäröltä alaspäin kapeampaa ja sit levenee? Pitää ainakin kokeilla. Ei tulisi sellaista "muumimamman" muotoista asua. Hmm. Jotkut housut sopisivat varmasti hyvin näiden kanssa, mut hame- ja mekkoihmisenä käytän housuja erittäin harvoin. 🤔

      Joo, siis miulla on tällä hetkellä useampikin sellainen vaatekappale vaatehuoneessa. Ennen rankalla kädellä aina möin eteenpäin, jos joku vaate ei ollut vuoteen käytössä, mut välillä joku vaate on jäänyt harmittamaan ja olen ostanut saman vaatteen uudelleen, jos on tullut vastaan kirppiksillä. Hohhoi. 😅 Toivottavasti keksin, mihin sen keltaisen topin yhdistän! Muuten pitää kyllä luopua, kun se on ollut jo 5-7 vuotta kaapissa ja käytössä ehkä kaksi kertaa sinä aikana. 🙊🤦🏻‍♀️

      Poista
  3. Sopiipa kivasti tuo vihreä laukku asukokonaisuuteen :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon! 🤗 Tuo Alisa- laukku on ihana, pidän sen muotokielestä todella paljon. 💚

      Poista

  4. Aivan ihastuttava toppi! Hyvinhän se sopii neulehameen kanssa, eri asia sitten tuntuuko kokonaisuus itselle luontaiselta. Tykkään kanssa kokeilla kaikkea erilaista ja osa kokeiluista jää käyttöön ja osaa asuista on vielä paranneltava. Itsellä tällainen toppi menisi varmaan vaaleansinisten farkkujen kanssa. Tai hameen.. Kovin montaa röyhelöistä yläosaa ei löydy, hypistelen aina ja valitsen sitten jonkun pliisun siitä vierestä 😂

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon, Tiina! ❤️ Tämä oli pakko napata mukaan, kun osui silmiin Tukholmassa. Todella kaunis vaatekappale ja miten hyvä hellepäiville 😍 Farkku on ollut monien mielessä, mihin tämän yhdistäisi ja kieltämättä mietin sitä itsekin. Pitää kokeilla miltä näyttää ja jos tuntuu et uupuu jotain, niin lisää sit jotain rokimpaa lisäksi!

      Erilaisten asujen ja vaatteiden kokeileminen on kyllä tarpeen välillä, että pystyy kehittymään ja toisaalta, että löytää jotain uutta ihanaa. Miusta on välillä kiva kuulla myös myyjältä suosituksia, joskus löysin huiput bikinit myyjän avulla ja ne oli just ne biksut mistä katsoin, että noita en ainakaan sovita. No, ne mitä en meinannut sovittaa, oli parhaimman näköiset päällä, eivätkä jääneet tatuointien varjoon! 😂 Siksi on huippua seurata eri tyylisten ihmisten pukeutumista, varsinkin rohkeiden kokeilijoiden. ^^

      Poista

Muistathan hyvät käytöstavat kommentoidessasi!:)