maanantai 3. kesäkuuta 2019

Egyptian Magic - Nopea apu ihottumiin ja itikan pistoihin!

*Tuote saatu blogin kautta ja postauksen lopusta löytyy mainoslinkki, joka on tähdellä (*) merkattu. 

Sivusin tätä kuuden ainesosan balsamia viime vuonna kauneusöljyjä käsittelevässä postauksessa, mutta tämä balsami ansaitsee ehdottomasti oman postauksensa. Tällä hetkellä tästä kertominen on ajankohtaistakin, sillä monet lähtevät mökille, saavat aurinkoa ja todennäköisesti altistuvat myös itikan pistoille näin kesän alussa. Egyptian Magic on vakiotuote, jota käytän säännöllisen epäsäännöllisesti omalle ja lapsemme iholle. Antibakteerinen tuote on nimittäin loistava ihottumien hoidossa, mutta hoitaa myös auringossa palanutta ihoa, rauhoittaa ötököiden puremia ja sopii vaikkapa kuivien kantapäiden hoitoon.

Egyptian_Magic_voide_2

Itselleni ihottumaa tulee välillä varsinkin kasvoihin, mutta välillä myös selkään, käsiin tai vatsaan. Atooppista ihoa minulla ei ole, mutta muuten iho on herkkä - ei kuitenkaan niin herkkä kuin lapsellamme, jolle tulee säännöllisesti ihottumaa kyynär- ja polvitaipeisiin. Meidän muksulla eräs ruoka-aine aiheuttaa ihottumaa mikäli sitä on ruoassa ja juomassa enemmän, mutta allergiaa ei todettu kun muita oireita ei ole. Tätä Egyptian Magic voidetta olen käyttänyt myös hänen iholleen ja ihottumat paranevat huomattavasti nopeammin, eivätkä kutise ja hankaloita seuraavan yön unia.

Egyptian_Magic_kaytto_voide

Egyptian_Magic

Voiteessa on vain kuusi ainesosaa ja monet julkisuuden henkilöt ovat suitsuttaneet tätä, muistaakseni Eva Longoriankin Instagramissa oli juttua tästä voiteesta viime vuonna! Legendan mukaan myös Kleopatra on aikoinaan hoitanut ihoaan näillä ainesosilla tai samoista ainesosista tehdyllä voiteella. Voide sisältää mehiläisvahaa, oliiviöljyä, hunajaa, siitepölyä, kuningatarhyytelöä ja propolista eli kokonaisuus on antibakteerinen ja koostumus paksuhko. Paksuhkosta koostumuksesta huolimatta balsami ikäänkuin sulaa käsien lämmössä ja muuttuu helposti levitettäväksi. Antibakteerinen voide nopeuttaa arpien ja haavojen parantumista, mutta tekee hyvää myös tatuoidulle iholle.

Egyptian_Magic_voide

Käyttötarkoituksia Egyptian Magicilla on monia;
- meikinpoistovoide
- hiustenhoito
- arpien, pienten palovammojen ja haavojen hoito
- huulivoiteena ja kasvonaamiona
- auringossa palaneelle iholle
- kuiville kantapäille ja kyynärpäille
- raskausarpien hoitoon
- vauvan vaippaihottuman hoitoon
- ötökän puremiin
- parranajon jälkeen after shave- tuotteena
- sopii myös hierontaöljyksi
- kutisevalle ja kuivalle iholle tehohoidoksi
- Egyptian Magic sopii myös glitterin kiinnittämiseen kasvoille ja vartalolle
- pakkasen puremalle kuivalle iholle

Egyptian_Magic_voide_ekoglitterit

Egyptian_Magic_voide

Meillä tätä käytetään eniten ihottumien ja muiden ihovaurioiden hoitoon, sillä tämä nopeuttaa paranemista huomattavasti. Kasvojen ihottuma lähtee yhtä nopeasti kuin on tullutkin, sama juttu koko vartalolla. Käytän tätä myös eko- glittereiden kiinnitykseen, pysyvät todella hyvin! Mikäli aiot koristella itseäsi glitterillä festareita varten, niin tällä ainakin pysyy glitterit siellä missä pitääkin.

Egyptian Magic voidetta voi käyttää huoletta myös lapsille, sillä tämä on hellävarainen monikäyttövoide, joka ei sisällä mitään ylimääräistä. Tuhdista koostumuksesta huolimatta tuote imeytyy nopeasti ja kuten tuoreista kuvista huomaatte, niin purkki on todella riittoisa. Tämä on ollut minulla noin vuoden tai yli vuoden, mutta pikkuinen määrä notkeaksi muuttuvaa balsamia riittää ja levittyy helposti. 59 millin pakkaus riittää meidän käyttöön hyvin ja tuote kestää hyvänä vähintään 36 kuukautta avaamisen jälkeen.

Egyptian Magic voiteen voi tilata esimerkiksi Hyvinvoinnin tavaratalosta* tai Nordic Health Systemsiltä, jossa voide on tällä hetkellä alennuksessa.

4 kommenttia:

  1. Ihanan monipuolinen voide ja voisin hyvinkin ostaa tätä. Ihan todella moneen asiaan sopiva ja yllätyin jopa että tuolla voi kiinnittää glitterinkin iholle 8) Varmasti ihoystävällisempi kuin mikään muu glitteriin tarkoitettu tuote, vaikka eivät nekään toki varmaan haitallisia ole, mutta u know.. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sanoppa muuta! :) Mukava, miten monia käyttötarkoituksia tällä on niin pärjää hyvin yhdelläkin voiteella. Joo, tällä mie kiinnitin glitterit siihen merenneitoasuun Halloweenina ja samalla laitettiin myös muille vieraille glitteriä. :D <3 Jotkut vissiin käyttää vaseliinia glitterin kiinnittämiseen, mutta mie en oo ikinä ollut vaseliinin käyttäjä eikä sellaista ole tullut ostettua. Monikäyttöisempi tuote parempi ja tää on muutenkin niin hellävarainen, että sopii lapsenkin iholle ja parantaa nuo taiveihottumat nopeammin. :)

      Poista
  2. No oi! Tätä pitää koittaa, kun jotain mystisiä ihottumia tulee usein just kasvoille ja kaulaan, eikä viittis jatkuvasti läträtä millään lääkevoiteilla.. Monikäyttöisyydelle plussat, kun itse oon tosi huono käyttämään monia eri tuotteita!😊

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kannattaa kokeilla, samalla saat sit Halloweeniksi glitterit laitettua! ;) :) Miulla kans yrittää tehdä ihottumaa yläselkään ja silmän alle taas, mutta tällä paranee nopeammin. ^^ Lääkevoiteissa on kyllä se huono puoli, et ne saattaa ohentaa ihoa yms jos tarvii pitkään käyttää. Mie ennen käytin kans noita lääkevoiteita, mut tää on kestänyt pisimpään käytössä ja ei tahraa vaatteita samalla tavalla kuin Bepanthen. :) Ja on toki luonnollisempi vaihtoehto, josta tulee suuri plussa.

      Poista

Muistathan hyvät käytöstavat kommentoidessasi!:)